Arama sonuçlarınız

1. S

Çakı Seçimi Konusunda Yardım

Ynt: Çakı Seçimi Konusunda Yardım su anda sitelerinde var ve stoklarında gozukuyor ama guncel olmiyabilir adventureyi onermiyo arkadaslar ondan elemistim ama baktım hic bir yerde yok ordanda alabilirim duz bıcak icin 57-58 modelini alablirsin.

2. S

Ynt: Çakı Seçimi Konusunda Yardım aynısı var ustam bimden almıstım :)-78 modeli hic bir yerde yok 179 patagonian modelini kadikoy adrenalin outdoordan almayı dusunuyorum daha stoklarında varmı diye sormadım ama eminim vardır.
  3. S

Ynt: Çakı Seçimi Konusunda Yardım Allah kısmet ederse ay sonuna dogru alıcam.Cakının yanında bir cok malzemede alıcagım icin hepsini test edip forumla paylasmak dusuncesindeyim zaten.

4. S

Ynt: Çakı Seçimi Konusunda Yardım blade forumda neyden bahsediyo bi ozetlerseniz ingilizcem kıt pek bisey anlayamadım.
  5. S

Kamp Ateşi Isısını Çadırımıza Nasıl Taşırız ?

Ynt: Kamp Ateşi Isısını Çadırımıza Nasıl Taşırız ? Nispeten az malzemeyle ama bi hayli fazla bir ugrasla yapılabilecek 1yontem daha var ama uzun bir kamp soz konusu deyilse pek ugrastırıcı ayrıca gercekten ısıtıyormu hic denemedim lafı uzatmadan direk anlatıyım.Öncelikle agzı ruzgara bakacak...

6. S

Ynt: Çakı Seçimi Konusunda Yardım sunu soyliyeyim izledigim videolarda gercekten iyi kestigi asikar eger youtubede biraz arastırırsanız testler bulabillirseniz benimde almama az kaldı sabırsızlanıyorum artık :)

7. S

Multitool mu İsviçre çakısımı

Ynt: Multitool mu İsviçre çakısımı ergonomi konusunda haklısınız dediklerinizi degerlendiricem tesekkurler.
  8. S

Multitool mu İsviçre çakısımı

Öncelikle herkeze merhaba kamp hayatında kulanmak icin(ilkel aletlerden tutunda yemek hazırlamak barınak yapmak gibi gerekirse ilk yardım konusuda dahil olmak uzere)isviçre cakısımı daha idealdir yoksa bir multi toolmu.Şoyle dusunuyorumki bir pensenin getirisi buyuk ama bunun yanında buyuk boy...
  9. S

Bıçakta Kesici Yüzey

Ynt: Bıçakta Kesici Yüzey Bende diyorum biz bu egik bıcagı ne yapıcaz bu bıcaklaa yapabileceklerimiz konusunda ayrıtılı bilgi verebilirmisin acaba.Sİmdiden tesekurler.

10. S

Bıçakta Kesici Yüzey

Ynt: Bıçakta Kesici Yüzey ufak bir soruda ben sormak istiyorum izninizle ornegin bir daldan kazık apıcaz bınu sivriltmek istiyoruz duz agızmı tırtıklı agızmı daha iyi performans gosterir yani bu gibi islerde tırtıklı agızın hicmi sansı yok

11. S

Seninki kaç santim?

Orfoz, lagos kurtuldu / lüfer için kara göründü / şimdi eyleme katıl / göster gücünü http://bit.ly/vgbBHn Boyut neden önemli? Bugün dünya denizlerindeki büyük balık türlerinin yüzde 90'ı, toplam balık türlerinin ise yüzde 60'ı tükenmiş durumda. 2050 yılına geldiğimizde ise dünyadaki balık...
  12. S

Ynt: Çakı Seçimi Konusunda Yardım cok sagol hersey icin dedigin gibi 78 ideal

13. S

Ynt: Çakı Seçimi Konusunda Yardım valla cekerseniz bizede tatmin etmis olursunuz bizde hevesleniriz belki :) odun yarma+kesme+ardından kagıt kesme istiyoruz :)
  14. S

Ynt: Çakı Seçimi Konusunda Yardım fiyatının sisirildigini soylüyolar bencede oyle onun yerine ben ilerde bora almayı dusunuyorum gayet kalıteli celigi var+ucuz+turk malı
  15. S

Ynt: Çakı Seçimi Konusunda Yardım Bende uzun sureler arastırdım gercekten temel malzemeleri ve tek el olayıyla iyi cakı birde yanına gerber flik aldınmı cakı konusunu kapatırız.

16. S

Ynt: Çakı Seçimi Konusunda Yardım Cok tesekkur ederim 178 modeli kalmamıs bende 78 talim edicem odun yarmayın diyorsunuz ya alın size video http://www.youtube.com/watch?v=UUY0y6w7ZDU
  17. S

Ynt: Çakı Seçimi Konusunda Yardım Meraba memnun olmanız benide memnun etti tercihimi wegnerden yana kulanıcam yanlız bir kac sorum olacak bıcagın kalınlıgı ve eni ne kadar rica etsem olcebilirmisiniz birde egilip bukulebilecek kadar yumusakmı?Keskinligi nasıl hemen yitiriyormu kolay...
  18. S

Kampta Sıkılmamak için Yapılması Gerekenler

Ynt: Kampta Sıkılmamak için Yapılması Gerekenler Sonuna kadar katılıyorum the nort face kardesim bende manzaraya bakıp saatlerce oturabilirim 1an bile sıkıntıya dusmem ama ormandaki minacık bocukten tıksınenler benide deli ediyor.

19. S

Kampta Sıkılmamak için Yapılması Gerekenler

Ynt: Kampta Sıkılmamak için Yapılması Gerekenler cesitli oyunlar(monoply-pişpirik) olur puzzle olur gittiginiz yöreyle ilgili kitaplar olur olur olglu olur agaclardan biseyler olyun kasıktı cataldı tamamen yaratıcılıgınıza kalmıs
  20. S

kendi hamagımızı yapalım

Ynt: kendi hamagımızı yapalım tabiki sizin dediginiz daha mantıklı hem maleyitide ucuz cadır kadarda yer kapmalaz diye dusunuyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

SON KONULAR

Geri