Arama sonuçlarınız

1. budaksener

Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz?

İki tane tulumu üst üste giysek nasıl olur ? 2 yazlık tulum bir kışlık tulum edermi ? Deneyen varmı ?

2. budaksener

Araç Üstü Çadır Isıtma Sistemi

Maalesef halkı geri zekalı yerine koyan bu zihniyet paybal firmasının Türkiyedeki ofisini kapattırdı. Yurtdışından güvenle mal getirebilmeö özgürlüğümüz elimizden alındı. 3 dolara termostat getirtemeyecez artık. Aynı şekilde üründe satamayacaz. Satamamak çok daha büyük kayıp . Bu alınan yanlış...
  3. budaksener

15 Ekim Sonrası Kamp

Hocam bizim kamp işi yalan olacak bu gidişle :-) cuma - cumartesi - pazar - pazartesi müsaitim.Kasım 4- 5- 6- 7- hatta 8 i bile olabilir..

4. budaksener

Ilk Acemi Abant Kış Kampı Hezayanım

Boyacı örtüsü de iş görür. :-)

5. budaksener

15 Ekim Sonrası Kamp

selam bennde katılabilirim. Sonbahar da dökülen yapraklarla güzel olur ortam.

6. budaksener

Kamp Arkadaşı Arıyorum

Kardeş sen ne yaptın ?? 8 ay kamp arkadaşı. Çingene hayatına geçiş olur o kadar süre.. :-) Ben bu sitede 2 - 3 günlüğüne adam bulmakda zorlanıyorum. Bulursan birisini kamp sürecini burada paylaşmayı unutma :-D
  7. budaksener

Kamp Arkadaşı Arıyorum

Kardeş sen ne yaptın ?? 8 ay kamp arkadaşı. Çingene hayatına geçiş olur o kadar süre.. :-) Ben bu sitede 2 - 3 günlüğüne adam bulmakda zorlanıyorum. Bulursam birisini kamp sürecini burada paylaşmayı unutma :-D
  8. budaksener

Ilk Acemi Abant Kış Kampı Hezayanım

Kadr741 buradan arkadaş arasaydınız ben gelebilirdim.. Bir delide burada var. :-D Yaz kampı yapmadan olaya direk gaza gelip dalmışsınız. Allahdan ormanda yolu falan kaybetmemişsiniz yoksa vay halinize.. Bence sizin orada olduğunuz dönem ayılar kış uykusundaydı :-D Yazın ses yapınca...

9. budaksener

Kamp Gezimiz; Gökova Orman Kampı - Akyaka - Marmaris

Cevabınız için teşekkür ederim Eagle 14 İyi planlama yaparak tam teşkilat gitmişsiniz.Bendeki gibi çocuklar olsa o kadar malzeme normal arabanıza sığmazdı. Ben hedefi değiştirip Ayvalık sarımsaklıya otel tatiline gittim. Hanımı razı edemedim ama kamp malzemelerini de almış oldum. :-) 1041...

10. budaksener

Deniz aşığıyım web sitem scubatr.com dalış camiasındakiler bilir.

Deniz aşığıyım web sitem scubatr.com dalış camiasındakiler bilir.
  11. budaksener

Madam Marta Koyu (istanbul)

Madam Martayla tanışalım koyuyla bir kucaklaşalım... Ben bu fikri sevdim . :grinning:

12. budaksener

Ege Ve Antalya'da "kamp Alanları Dışında" Kamp Kurabileceğimiz Kıyı Ve Koy Önerileri

Genelde forum adabında uygulanan kural üzere ilk mesajınızda kendinizi tanıtsaydınız.. Sizin sorduğunuz bu soruyu bu konumum altında onlarca defa sormuş olan arkadaşlara vermiş olduğumuz cevapları okuma zahmetine girseydiniz ne güzel olurdu. :wink: Yes.. what to say when you talk to your...
  13. budaksener

Bolu Yedigöller Ve Ilk Kampımız

Memnun kalacağımızı düşünüyorum. Ama sıkı yönetim ilan edilirse gezme planları yatar gibi geliyor bana. :-D. İl dışına çıkma yasaklanabilir. Yazın çadır radyasyon yoluyla ısı kaybını kesse zaten yeter. Bence yeterli tedbirleriniz..

14. budaksener

Okuyun 90 liraya aldığı kaliteli şişme mat Mete beyi ne hallere sokmuş :) Bazen basit bilindik şeyler iyidir detaya gerek yok... KARİA YOLU-BOZBURUN YÜRÜYÜŞÜ (21-22 MART) aşağıda da tanıtım yazısı var :) Kötü tecrübeyle bilinçaltına atmış olmalı ki yorum yapmayı unutmuş :) JR GEAR 3.8 CM...
  15. budaksener

Geçen sene kamp yaptığım yerde denizden yüzmeden döndüğümüzde haftasonu piknikçilerinden hangi manyak arabasıyla çadırımı ezmiş ise çadırımın 8 olduğunu pollerinin kırıldığını gördüm. Bivak hesabı yattıydık çadırda :-) Bu sebeple ihtiyaç olan yeni aile çadırı için 4+1 olanı bende...
  16. budaksener

Otostopla Akdeniz-ege Turu Yapacam Tavsiye Ve Önerileriniz Gerek.

Ben havaya yazmışım meğer :-)

17. budaksener

Hobi sahibi olmak güzel şey. Ülkemizde pek olmayan bir şey. Burada güzel arkadaşlıklar ve...

Hobi sahibi olmak güzel şey. Ülkemizde pek olmayan bir şey. Burada güzel arkadaşlıklar ve dostluklar kurmak dileğiyle bulunuyorum.
  18. budaksener

Kamp Arkadaşı

Özel mesaj attım bir kontrol edin ;-)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger