Arama sonuçlarınız

1. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Yani ;D

2. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar snorkel tak doğuş usta ;D hem görüntü olarak güzelleşir hemde her hafta filtre değiştirmek zorunda kalmassın ;) Tolga abi yinede gerek yok bence ;D
  3. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar bence yinede gereksiz çünkü o işlemi kendi ülkemizde çok daha ucuza yapan arkadaşlarımızda var sonuçta araca bir yükseltme ,lastik ve dodik yapıyorlar onun dışında her hangi bir işlem yok :)

4. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar asıl zevki orada tolga abi ;D
  5. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar aslında koltuk baya yüksekte konumlandırılmış o zımbırtıyıda yüksek bir yere alabilirsem sorun kalmaz sanki ;D bknz:

6. A

Antalya'nın İlk Özel Off Road Pisti

Ynt: Antalya'nın İlk Özel Off Road Pisti antoff ekibini bu güzel projesinden dolayı kutluyorum tebrik ederim :)

7. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Orası mechul artık şu antalyadaki pist tam olarak bi otursunda orayıda deniyeceğiz bir gün hem tatil hemde off road amaçlı ;D
  8. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar doğru valla zaten bir işede yaradığı yok koltuğun altında rahatsız ediyor ;D
  9. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Yahu şu sağ ön koltuğun altındaki DVD korkutuyor beni cazırt edicek gidecek su girdiğinde ondan korkuyorum ;D

10. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar benimde pek hoşuma gitmedi ama karar senin güle güle kullan ;)

11. A

Nissan, Xterra Modelini Neden Ülkemizde Satmaz ki?

Ynt: Nissan, Xterra Modelini Neden Ülkemizde Satmaz ki? Araç sadece ABD pazarında satışta. Ayrıca Avrupa için değil ABD için üretilmiş bir model.Avrupa'nın Hiç bir ülkesinde satılmıyor özel ithalatçılar tarafından getirilebilir şu anlık ayrıntılı bilgi için www.nissanusa.com 'u ziyaret...
  12. A

Nissan, Xterra Modelini Neden Ülkemizde Satmaz ki?

Ynt: Nissan, Xterra Modelini Neden Ülkemizde Satmaz ki? çünkü araç 4.0 litre benzinli motora sahip yeterince açık olabilmişimdir umarım .

13. A

Navara lar geri çağırılıyor ..

Ynt: Navara lar geri çağırılıyor .. acaba pathfinderda sorun varmı ???
  14. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar bakıcaz artık bi çaresine ;D
  15. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar 1-2 yerde sordum pick-up aksesuarcıları vs vs hep üstünde navara yazan model var en iyisi servisten getirttirmek :-\

16. A

Yeni aracım vx100

Ynt: Yeni aracım vx100 çok güzel olmuş maşallah :)
  17. A

L200 MONTREO SPORT !!!

Ynt: L200 MONTREO SPORT !!! Evet arkadaşlar araç avrupa ülkeleri olarak sadece Rusya ve Ukrayna'da satışta. 2.5 litrelik 178 hp dizel motorla sunuyorlar ayriyetten birde benzinli motor seçeneği bulunmakta oda 3.5 lt hacminde . Avustralya ,Brezilya ,Arabistan Gibi ülkelerdede var fakat orada...
  18. A

L200 MONTREO SPORT !!!

Ynt: L200 MONTREO SPORT !!! teşekkür ederim avrupadan getirtme durumu söz konusu olabilir diye sordum ;)

19. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar kaputtaki ortasında pathfinder yazan pathfinder'ın orjinal aksesuar larından biriymiş isteğe bağlı olarak takılıyormuş ancak arka camın üstündekide orjinal nissan ekipmanı olmasına rağmen sadece avustralyada bulunuyormuş enterasan :-\
  20. A

L200 MONTREO SPORT !!!

Ynt: L200 MONTREO SPORT !!! hangi avrupa ülkelerinde satılıyor bilginiz varmı

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

SON KONULAR

Geri