Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Satılık 3 Sistem Electrox 33 lt Dolap
Merhaba elektriğin olmadığı bir yerde duran bir karavanım var bu tarz dolaplar işimi görür mü ilginiz için teşekkürler.
Ynt: Gezenbilir, Ayazağa Belgrad Ormanlarında Keşfedilen Yolların Kutlama Gezisi (8 Mart 2009)
Arkadaşlar bu gezi bana bir şey daha öğretti.Nivalarla suya girerken kesin farları kapatmamız gerekiyor. çünkü su geçişinden sonra ben ve arkamdaki nivanın farları çatladı. Ama herşeye değerdi.
Ynt: 8 Mart Kemerburgaz Çiftalan Gezisi
tam olarak buluşma yerini ve saatini verebilir misiniz (gidilecek güzergah veya etkinlik hakkında bilgi) teşekkürler
Ynt: BUDAK ; Bursa Uludağ Doğa Yürüyüşü (01 Mart 2009)
Bu sene istanbul'da pek kar göremedik bu fotolar da olmasa iyice bunalıma giricez ellerinize sağlık.
Ynt: Bilecik - Bozcaarmut Göleti Kamp ve Doğa Yürüyüşü (28 Şubat - 01 Mart 2009)
gerçekten çok güzel resimler herhalde bütün elektriği orda bırakmışsınızdır
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Arkadaşlar merhaba ben Ali sağlam bir doğasever kampçı, trekıngçi ve nivacıyım aynı kafadaki arkadaşlarla beraber olmaktan mutluluk duyuyorum.