Arama sonuçlarınız

1. kaptan

Husky Boyard 4 Kişilik Çadır

Ynt: Husky Boyard 4 Kişilik Çadır Merhaba resmini de atabilir misiniz.

2. kaptan

Satılık 3 Sistem Electrox 33 lt Dolap

Ynt: Satılık 3 Sistem Electrox 33 lt Dolap Merhaba elektriğin olmadığı bir yerde duran bir karavanım var bu tarz dolaplar işimi görür mü ilginiz için teşekkürler.
  3. kaptan

Uludağ Zirve, Göller, Softaboğan Deresi (05 Temmuz 2009)

Ynt: Uludağ Zirve, Göller, Softaboğan Deresi (05 Temmuz 2009) Asıl olan uludağ ın gizemli tarafını sergilediğiniz için teşekkürler.

4. kaptan

Bu Balık Ne Balığı?

Ynt: Bu Balık Ne Balığı? bence adamlar vangölü canavarını yakalamış
  5. kaptan

Gezenbilir, Ayazağa Belgrad Ormanlarında Keşfedilen Yolların Kutlama Gezisi (8 Mart 2009)

Ynt: Gezenbilir, Ayazağa Belgrad Ormanlarında Keşfedilen Yolların Kutlama Gezisi (8 Mart 2009) Arkadaşlar bu gezi bana bir şey daha öğretti.Nivalarla suya girerken kesin farları kapatmamız gerekiyor. çünkü su geçişinden sonra ben ve arkamdaki nivanın farları çatladı. Ama herşeye değerdi.

6. kaptan

8 Mart Kemerburgaz Çiftalan Gezisi

Ynt: 8 Mart Kemerburgaz Çiftalan Gezisi Teşekkürler, ama tam saat ve mevkii olarak bir şey belirlenmedi herhalde inşallah görüşmek dileğiyle.

7. kaptan

8 Mart Kemerburgaz Çiftalan Gezisi

Ynt: 8 Mart Kemerburgaz Çiftalan Gezisi tam olarak buluşma yerini ve saatini verebilir misiniz (gidilecek güzergah veya etkinlik hakkında bilgi) teşekkürler
  8. kaptan

BUDAK; Bursa Uludağ Doğa Yürüyüşü (01 Mart 2009)

Ynt: BUDAK ; Bursa Uludağ Doğa Yürüyüşü (01 Mart 2009) Bu sene istanbul'da pek kar göremedik bu fotolar da olmasa iyice bunalıma giricez ellerinize sağlık.
  9. kaptan

Bilecik - Bozcaarmut Göleti Kamp ve Doğa Yürüyüşü (28 Şubat - 01 Mart 2009)

Ynt: Bilecik - Bozcaarmut Göleti Kamp ve Doğa Yürüyüşü (28 Şubat - 01 Mart 2009) gerçekten çok güzel resimler herhalde bütün elektriği orda bırakmışsınızdır

10. kaptan

Şile Alacalı Köyünde CJ Denerken ZJ' nin Başına Gelenler (01 Şubat 2009)

Ynt: Şile Alacalı Köyünde CJ Denerken ZJ' nin Başına Gelenler (01 Şubat 2009) çok büyük geçmiş olsun

11. kaptan

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Arkadaşlar merhaba ben Ali sağlam bir doğasever kampçı, trekıngçi ve nivacıyım aynı kafadaki arkadaşlarla beraber olmaktan mutluluk duyuyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri