Arama sonuçlarınız

1. sener.eren

Çadır Tavsiyesi

Bütçe de imkan tanıyorsa şartlarınıza, beklentilerinize en uygun çadır TeePee.

2. sener.eren

Kamp Da Doğal Bulabileceğiniz Sabun Nedir

Birkaç kez kendi sabunumu yapmayı denedim. Odun külüne, sanırım meşe külüydü, zeytinyağı, kül, yeşil çam iğnesi, tuz falan katmıştım. İşimi de görmüştü ancak kül kendi başına yetecekse kasmaya gerek yok. Başka hiçbir şey eklemeden de yeterli midir?
  3. sener.eren

Tarp Tavsiyesi ?

Decathlon'da yeşil renkte olanından bulma şansımız yok sanırım. Epey bakındım ancak bulamadım. Ancak evde bir miktar paraşüt kumaşı buldum. İstediğim gibi bir yeşil ancak ölçüler sıkıntılıydı. 3m x 1.5m olmasına rağmen terzide köşeleri toplattırdım ve kenarları boyunca metal yüzüklerle...

4. sener.eren

1 Milyon Amatör Denizci Hedefi...

Sanırım yenilenmeyecek. Ben 2016'da aldım. Üzerinde "Yenilenecektir." diye bir ibare yok.
  5. sener.eren

Yelkenli Turu

Toplamda(her şey dahil) size maliyeti ne oldu? Masrafları kastediyorum. Bu arada sorularımla sıkboğaz ediyorum,kusuruma bakmayın. Şayet özel değil ise cevaplayınız yoksa cevaplamasanız da saygı duyarım. Diğer taraftan yakın bir zamanda -en azından önümüzdeki birkaç yıl- pek olası görünmese de...

6. sener.eren

Adb Belgesi Alırken Telsiz

"ADB" olarak adlandırdığımız belge sizin 5-25 metre arasındaki hususi(ticari faaliyet göstermeyen) tekneleri kullanabileceğinizi ifade eden belgedir. Hususi teknenizde seyir halinde bulunacak kişi sayısına göre telsiz bulundurmanız ve bu telsizi kullanabildiğinizi belgeleyen "KMT" adlı belgeyi...

7. sener.eren

Deniz Sözlüğü

"Amatör Denizci Elkitabı"nda da pek çok terim mevcut. En azından bir amatörün işine yarayabilecek pek çok denizcilik terimi var. İlgilenenlere öneririm. Konuya özel ilgisi olanlara ise Mustafa Pultar'ın "Denizin Dili - Denizin Yazısı" adlı eserini öneririm.
  8. sener.eren

Yelkenli Turu

Sanırım tekneyi kiralamadınız ve hususi bir eğitim de almıyorsanız. Şayet tekneyi kiralamış ve hususi eğitim de alıyorsanız maliyetini paylaşır mısınız?
  9. sener.eren

1 Milyon Amatör Denizci Hedefi...

Kimse kusura bakmasın ancak bu uygulama hem ileriye yönelik büyük tehlike arz ediyor hem de büyük bir adaletsizlik barındırıyor. Hayatında denize çıkmamış, tekne bağlamamış insanları kağıt üzerinde denizci(!) yapıyorsunuz. Diğer taraftan yıllar öncesinde bu belgeyi alabilmek için "Amatör...

10. sener.eren

Polish Lavvu (bushcraft Kanvas Tent/çadır)

@Megef Çok beğendim, güle güle kullanın. Süreci daha detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Kumaşı, kumaşı nereden tedarik ettirdiğinizi, vs.

11. sener.eren

İnsan Günde Kaç Km.Yürüyebilir.?

Verdiğim sayılar üst limiti ifade ediyor.
  12. sener.eren

Ellerinize sağlık çok güzel olmuş. Ancak birkaç şey sormak istiyorum. Öncelikle "lavvu"yu ne tür bir malzemeden ürettiniz? Soba borusunun çıktığı pencerede herhangi bir yalıtım göremedim. Soba borusundan dolayı ısınıp yanması ya da erimesi mümkün değil mi?

13. sener.eren

Google Earth Ile 1:25000 Harita Nasıl Yapılır?

Merhaba, vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim. Bir ricam daha olacak Harita Genel Müdürlüğü resmi sitesinde yaşadığım şehrin 1/25.000 ölçekli haritasını bulabilir miyim? Böyle bir şey mümkün mü? Ülkemizize ait herhangi bir küçük bir alanın haritasına ulaşabilir miyim? İnceledim ancak...
  14. sener.eren

Yeni Kamp Grubu Kuruluş Diriliş Vs

Benzer niteliklere haiz arkadaşlar aranıyor. Sinop'ta olmak ilk ve en geçerli koşul.
  15. sener.eren

Decathlon Quechua Arpenaz Base M Gölgelik: Kurulum (setup), Güneş, Rüzgar Ve Kar Performansı

Elinize sağlık, çok güzel bir video olmuş. Gölgelik namına pek muhafazalı bir şey beklemiyordum. Ben beğendim ürünü. Özellikle ailece ya da arkadaşlarla yapılacak etkinliklerde kullanışlı olur. Aksi takdirde epey büyük, taşıması zahmetli olur.

16. sener.eren

Sanırım çantalık olanların su mukavemeti düşüktü.
  17. sener.eren

Sanırım çantalık olanların su mukavemeti düşüktü.
  18. sener.eren

Ölçüleri paylaşmanız çok makbule geçti. Kumaş temin edilebildikten sonra diktirilebilir sanırım.

19. sener.eren

Fiyat abartılı, ölçüler de biraz daha büyük olabilirdi. Outdoor malzemeler ülkemizde her zaman pahalıydı. Her zaman lüks tüketim malzemesi olarak görüldü bu ekipmanlar. Hakkımızda hayırlısı olsun lakin lavvu çadırdan daha verimliymiş gibi geliyor bana. Arayış içerisindeyim, bir şeyler bulursam...
  20. sener.eren

Öncelikle cevap için teşekkür ederim. Ölçüler tam olarak neydi? Makul bir büyüklükte ise düşünebilirim. Bu arada palatkalar da gayet kullanışlı görünüyor. Bu arada Savotta'nın sitesinde de vardı benzer ürünler lakin Türkiye'ye satış yok sanırım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri