Arama sonuçlarınız

1. sener.eren

Doğada Tek Başına Yürüyüş

Eklemeden geçemedim: Yaban hayvanlarını öldürmek ülkemizde suçtur! Kurt da bir yaban hayvanıdır ve ülkemiz sınırları içerisinde öldürülmesi kesinlikle yasaktır. Gelgelelim bazı bölgelerde ve bazı zaman aralıklarında ekosistem tehlikeye girmiş ise bazı yaban hayvanları avlamanıza izin...

2. sener.eren

İz Sürmek

Elinize sağlık, çok güzel bir paylaşım olmuş.
  3. sener.eren

Çölde Yürüyüş: Gıda, Su Ve Ekipman Önerileri

Bu ne tür bir eğitim programıydı?

4. sener.eren

Doğada Yürüyüş Teknikleri

Çok güzel bir başlık olmuş. Umarım altında yeniden kıymetli bilgiler paylaşılır.
  5. sener.eren

Doğa Yürüyüşü Öncesinde ve Sonrasında

Konunun hortlamasını ve yeni tecrübeler, deneyimler paylaşılmasını umuyorum.

6. sener.eren

Forclaz 400 Xl Az Yer Kaplayan Şişme Mat

Teşekkür ederim.

7. sener.eren

Forclaz 400 Xl Az Yer Kaplayan Şişme Mat

Bakındığım bir üründü. Video için minnettarım, elinize sağlık. Bu arada ürünü öneriyor musunuz?
  8. sener.eren

Kamp Çantası Önerebilir Misiniz ?

Almayı düşündüğünüz çantanın en az 50lt ve ergonomik olması gerektiğini, suya mukavemet gösterebilmesi gerektiğini hesap ederek yazıyorum. Piyasada pek çok marka var ve fiyatlar da almış başını gitmiş. Uygun fiyatlı ve nitelikli bir şeyler arıyorsanız Decathlon'un, Quecha ve Solognac marka...
  9. sener.eren

Polish Lavvu (bushcraft Kanvas Tent/çadır)

Ben de merak içerisindeyim. Youtube'da bushcraft videolarında bolca denk geliyorum lakin çıplak gözle görmek hiç nasip olmadı.

10. sener.eren

Hapishanenin Ardındaki Sinop

Rivayet odur ki Sinop Cezaevinde mahkumların isyanından çekinildiği için dar ağacı kurulmazmış. İnfazlarda avludduldada kalan ağaçlar kullanılırmış.

11. sener.eren

Sinop Yemekleri

20 yılı aşkın bir süredir Sinop'ta yaşıyorum. Ziyadesiyle de severim. Memleketim oldu artık. Hülasa bu kente gelecek olanlara mutlaka yemelerini önerdiğim şeyler şunlardır: *Mantı: Cevizli olanı dışarıdan gelenler tarafından hep garipsenmiştir. Çoğunluğun aksine Örnek'te yiyin. En güzelini...
  12. sener.eren

Bisikletle Dünya Turu

Bknz. "Gürkan Genç".

13. sener.eren

Yaban'ci Adam Bİsİkletle İzmİr-fethİye Turunda

Abi, Likya Yolu'na dair içeriklerden biliyorum seni. Şimdi bu başlıkta da gördüm ya cidden imrendim. Helali var yaptığın işlerin! Yolun Karadeniz'e düşerse muhakkak haberim olsun. Misafirimiz ol, şereflendir. Sen anlat, biz dinleyelim.
  14. sener.eren

Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Herkese selamlar, ben Şener; Sinop gibi neredeyse düzlüğün hiç olmadığı bir ilde ikamet etmekteyim ve 35 yaşındayım. Yaklaşık üç sene önce aldığım ve sadece iki kez bindiğim cillop gibi ancak sanırım bana pek uygun olmayan bir dağ bisikletim var. Bir önceki cümlemden de anlayacağınız üzere...
  15. sener.eren

İnsan Günde Kaç Km.Yürüyebilir.?

Sanırım sağlıklı olan günde 25-40 km arası yürümek. Bu aralığın üst limiti yaşa ve performansa göre daha da aşağılara düşebilir.

16. sener.eren

Yaban'ci Adam Lİkya Yolunda

Çok teşekkür ederim. Çok incesiniz. Tecrübelerinizden yararlanmayı çok isterim. İleride rahatsız edeceğim, şüpheniz olmasın. Tanışmaktan büyük şeref duydum.
  17. sener.eren

Karadeniz Boyları

Benim de sandalla Karadeniz'i boydan boya geçmek gibi bir hayalim vardı. Müthiş büyürdü gözümde. "Aslı yok, gerçekleşmez." derdim. Sonra bir gün gazetede bir haber gördüm. Çanakkaleli bir abi, ülkemizin tüm kıyılarını ahşap bir sandalla ve kürekle gezmiş. Sandalında çadırı, uyku tulumu... Artık...
  18. sener.eren

İğneada Da Yanıma Tüfek Almam Problem Olur Mu ?

Başlık epey önce açılmış ancak bundan sonrasında okuyacak olanların bir işine yarayacağını umarak yazıyorum. Kendinizi korumak maksadıyla adınıza kayıtlı bir av tüfeğini(yivsiz) tüm güvenlik önlemlerini aldıktan sonra ve kimseyi rahatsız etmeyecek şekilde yanınızda bulundurabilirsiniz...

19. sener.eren

Yaban'ci Adam Lİkya Yolunda

İzninizle konuyu hortlatacağım. Belki pek yakında değil ancak önümüzdeki birkaç yıl içerisinde Likya Yolu'nu yürümek gibi bir hayalim var. Bu sebeple öğrenmek istediğim birkaç şey var. Öncelikle siz kaç kilometre yürüdünüz ve bu yürüyüş ne kadar zamanınızı aldı?
  20. sener.eren

Hayatin Makineleri: Proteinler

Konuyu hortlatabilir miyiz acaba?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger