Arama sonuçlarınız

1. sener.eren

Pratik Hava Tahminleri

İzninizle ben de forumda kirlilik olmaması namına yeni başlık açmaktansa bildiklerimi etkili burada paylaşmak istedim. Neredeyse beni hiç yanıltmayan bir yöntemim var: Öncelikle rüzgarın estiği yönü tespit ediyoruz. Sonrasında rüzgara arkamızı dönüyoruz ve karşıya, gökyüzüne bakıyoruz. Eğer...

2. sener.eren

Kamp Ateşİ Nasil Yakilir?

"Kamp Ateşi Nasıl Yakılır?" diye başlık açılınca öğretici bir şeylere denk gelme umuduyla izledim. Tam anlamıyla sükutuhayal! Forum yöneticilerinden ricamdır: Lütfen lüzumsuz başlıkları siliniz! Mesela kampçılığa yeni başlayacak neredeyse herkes çadırlarla ilgili başlık açmış. Tüm bunlar tek bir...
  3. sener.eren

Türkiye Turu Yapmak Isteyen Yol Arkadaşı :)

Çok özür dilerim. Hanım bir arkadaşımız olduğunuz dikkatimden kaçmış. Kesinlikle yanlış anlaşılmak istemem. Lakin yaklaşık aynı hayallere sahip olduğum bir insana yardımcı olmaktan büyük zevk duyarım. Haddim olmayarak ülkemizde ve otostop ile yapacağınız bir yolculukta yalnız olmamanızı salık...

4. sener.eren

Türkiye Turu Yapmak Isteyen Yol Arkadaşı :)

Ben de benzer bir hayal ile yanıp tutuşuyorum. Gelgelelim önümüzdeki birkaç yıl pek mümkün görünmüyor. Ama şöyle bir teklifim var: Sinop'a gelecek olursan haber ver, burayı ben gezdireyim sana.
  5. sener.eren

Trekking Grupları (Karadeniz)

Sinop ve Samsun civarında yapılacak etkinliklerden haberdar olmak isterim.

6. sener.eren

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri Baştan sona her sayfasını okuduğum gayet faydalı bir konu. Emeği geçen herkese teşekkürler.

7. sener.eren

Çanta Ve Diğer Ekipmanlar Hakkında Yardım.

Ynt: Çanta Ve Diğer Ekipmanlar Hakkında Yardım. Kardeş, verdiğin linklere bir göz attım. Ürünlerin hala satışta olması biraz enteresan geldi. Ayrıca ürünler orijinal mi? Yoksa fiyatlar gayet iyi. NorthFace Çin' de üretim yapıyor mu bilmiyorum, ama NorthFace' in arkasında durduğu bir ürünü...
  8. sener.eren

Fotoğraf bloğu

Ynt: Fotoğraf Bloğu Usta, hakkını helal et.
  9. sener.eren

Fotoğraf ve fotoğrafçılık hakkında çok detaylı bilgi veren bir sayfa

Ynt: Fotoğraf Ve Fotoğrafçılık Hakkında Çok Detaylı Bilgi Veren Bir Sayfa MEB' in sitesindeki modülleri incelemenizi öneririm. http://hbogm.meb.gov.tr/modulerprogramlar/kursprogramlari/grafik/moduller/TemelFotografCekimi.pdf

10. sener.eren

Decathlon Ürünleri Hakkında

Ynt: Decathlon Ürünleri Hakkında Sonuncu ve en büyük mağazalarını Samsun' a açtılar.

11. sener.eren

Opinel çakı

Ynt: Opinel Çakı Opinel' in methini çok duymuştum. Nette No:8' lerden koyu renk meşe saplı bir tane beğendim. Sonra inox mu karbon mu derken karbondan gözüm korktu. Sizin yorumlarınızdan sonra İnox sipariş ettim. Yorum yapan herkese minnettarım. Konuyu da hortlattık bu arada.
  12. sener.eren

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme Konuyu hortlatıyorum, kusuruma bakmayın arkadaşlar. Yaşım 29 ve 16 yıldan beri Sinop' ta ikamet ediyoruz. Dönem dönem başka şehirlerde yaşadığım oldu. Malumunuz fakülteydi, askerlikti... Bodrum, Didim, Kuşadası, Çanakkale gibi enfes kentlerde yaşama lütfuna nail oldum...

13. sener.eren

Amatöre yardım etmek isteyen ?

Ynt: Amatöre yardım etmek isteyen ? Bilgi ve beceri isteyen bir makinedir.Baba yadigarı bir tane var elimde.En ufak arızası yok.Öğrenciyken merak salıp birkaç fotoğraf çekmiştim.36 pozdan ancak birkaç tanesi doğru ayarlara sahip fotoğraflardı.Biraz araştırınca ustaların ellerinde coşan bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri