Arama sonuçlarınız

1. ParamedicSelcuk

Port Bagaj

Tesekkur ederim. Kullanici olarak bu bilgi cok isime yaradi.

2. ParamedicSelcuk

Port Bagaj

Tesekkur ederim. Kendileri ile gorusup Canakkaleye gonderip gonderemeyeceklerini soracagim.
  3. ParamedicSelcuk

Port Bagaj

Tesekkur ederim onereceginiz herhangibir marka model varmidir ?

4. ParamedicSelcuk

Port Bagaj

Merhabalar konuyu dogru yeremi actim emin degilim. Yanlis ise özür dilerim. Uno aracım için port bagaj almak istiyorum ancak daha once hic kullanmadim. Bu konuda yardimci olabilecek kullanicilardan yardim istiyorum. Hangi ozellikte olanlari tercih etmeliyim alirken nelere dikkat etmeliyim...
  5. ParamedicSelcuk

Merrell Ayakkabı Almayın Pişman Olmayın...

Ayakkabi numarasi konusunda kesinlikle haklisiniz. Normalde 42 giyerim ama meŕrell ayakkabida 44 numara ayagima oldu.

6. ParamedicSelcuk

2003-2001 Suzuki Swift 1.3 Glx

Merhaba abilerim arkadaşlar ikinci el araclarin pahalanmasi nedeni ile suv bir arac arayisindan vaz gecip temiz aile arabasi arar olduk. Internette dolasirken bu iki arac ile karsilastim. Ancak bu araclar hakkinda hic bir fikrim yok. Kullanici abilerimden yardim alabilirmiyim. Sizce bu arabalar...

7. ParamedicSelcuk

Evt S1 Yollarda

Ilk defa Türkiye de yapilan bir araci gercek anlamda cok begendim. Hukumet kendi araba yapma telasindan vaz gecmeden onceligi bu araca verirse vede gelistirilirse bence sadece turkiye de degil dunya pazarinda da ses getirecegi kesin. Uzun menzil mesafesi vede sarj suresinin kisa olmasi...
  8. ParamedicSelcuk

Satılık V6 Timsah..

20.000 tl ye inerse bana satin lutfen. Tekrar hayirli satislar
  9. ParamedicSelcuk

Satılık V6 Timsah..

Hayirli satislar araciniz gercekten cok temizmis. 20.000 tl olsa alirdim cunku butcem o kadar.

10. ParamedicSelcuk

2000 Crv Tavsiye?

Konunuzu konu icine acmissiniz. Ayri bir baslik icinde acarsaniz sorunuza cevap verecek kullanicilar cikacaktir.

11. ParamedicSelcuk

Merrell Ayakkabı Almayın Pişman Olmayın...

Gecmis olsun bende bugun yarin ayaakkabi sparisi vermeyi dusunuyordum. Ancak esime gecem sene aldik bu ayakkabiyi ancak herhangibir acilma yirtilma olmadi. Aksine cok memnun. Bende buna istinaden ayni markadan sparis vermeyi dusunuyorum.
  12. ParamedicSelcuk

Kiralık Arabalar Ile Gezilerim

Gayet basarilli bir kac konu basligini ilgi ile okudum. Yazim hatalarini duzeltir bazi konulari da daha ozet yazarsaniz sanirim daha cok takipciniz olacaktir. Bu nacizane bir elestiri olarak kaabul edin.

13. ParamedicSelcuk

Uzun Soluklu Karavan Yaşami Için Öneriniz

Fikir guzel dusunce guzel ama bir omur boyu da karavanda yasanirmi orasi tartismaya acik. Bende olsam arazi icin guvel bir ev yaptirir etrafini da bir guzel cevirir kendi evimin bahcesini eker bicer keyfime bakardim. Illa karavan olacaksa da gider ufak bir caretta alir karavan keyfinide...
  14. ParamedicSelcuk

Frontera Acil Yardim

Sakyuz bey öncelikle emek vede zaman ayirdiginiz icin cok tesekkur ederim. Kafam daki butun sorulara cevap olacak nitelikte bir aciklama yapmissiniz vede kendi onerinizide eklemissiniz. Cok sagolun bende uzun uzun diger paylasimlari okudum vede en onemlisi bulundugum ilde bu arac icin usta...
  15. ParamedicSelcuk

Frontera Acil Yardim

Yokmu anlayan

16. ParamedicSelcuk

Frontera Acil Yardim

Merhaba abiler arkadaslar. Ankarada ikamet eden bir arkadasimda var olan 2000 model otomatik vites frontera aracini almaya niyetlendim. Aracta yok yok. Koltuk isitma cruize kontrol sunroof vs bir cok opsiyon mevcut. Aracin km 185000 de vede atiker marka tup takilmis. Aracta degisen boya vs hic...
  17. ParamedicSelcuk

Foster Yardim

Peki sizce ne yapmaliyim ?
  18. ParamedicSelcuk

Foster Yardim

Acikcasi subaru ya olan güvenim tam. Ancak terioslar icinde cok kotu yorumlar okudugumu soyleyemem. Teriosa yonelmemin nedeni suv gibi vede yerden yuksek olmasi. Fosterde en buyuk sıkintı ise yere yakin binek arac olmasi. Yani yere cok yakin vede 4x4 olmasi tek avaantaj gibi

19. ParamedicSelcuk

Satılık, Komple Revize Edilmiş, Cj 6

Ayrica araciniz gercekten cok cok guzel. Belliki cok emek harcamissiniz. Satiyor olmaniza da cok uzuldum SM-G900H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. ParamedicSelcuk

Satılık, Komple Revize Edilmiş, Cj 6

Hayirli satislar diliyorum. Bazi aksesuarlar sokuldugunde fiyat indirimi olacagini yazmissiniz. Bunlar nelerdir vede fiyat ne kadar olur. SM-G900H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri