Arama sonuçlarınız

1. ParamedicSelcuk

Grand Vitara 2.0 arıyorum

Ynt: Grand Vitara 2.0 arıyorum Haklisiniz. Acikcasi arac hakkinda cok fazla bilgi sahibi degilim.. Benim icin onemli olan oncelikle otomatik vites olmali. Cunku arabayi esim icin dusunuyorum. Butce olarak ta 25.000 tl butce ayirdim. Ama arac aradigim ozellikte ve kalitede olursa butceyi cok az...

2. ParamedicSelcuk

Grand Vitara 2.0 arıyorum

Merhabalar Elinde bu araçtan olan ve satmak isteyen varsa yada cevrenizde bildiginiz gordugunuz temiz satilik varsa paylasirsaniz sevinirim. Off-rod olmasin lutfen.
  3. ParamedicSelcuk

Hgs Kaçak Geçişe İtiraz Hk

Ynt: Hgs Kaçak Geçişe İtiraz Hk Açikcası Hgs yi malesef beceremediler. Hatta geçen tv haberlerinde de yanlış hatırlamıyorsam bogaz ici köprüsünde hgs gecisi bozuk oldugu icin hgs si olan olmayan her araca alarm caliyor cezayi kesiyordu gişe. Hakli olarak ta insanlarda isyanlardaydı. Bende...

4. ParamedicSelcuk

Kaz Dağları

Ynt: Kaz Dağları TezzMertek Bayramicte calisiyorum. Musayit olursam size eslik edebilirim :)
  5. ParamedicSelcuk

Suziki 1.6 JLX

Merhabalar. Eşime araba almayı düşünuyorum. Kendisi yüksek araba sevdigi icin ona Suv bir araç almaya karar verdim. Benim begendigim en önemlisi de eşiminde beğeneceğini düsünerek bu aracı almayı planlıyorum. Ama benim baktıklarimin hemen hepsi otomatik vites araçlar. Aslinda otomatik olmasi...

6. ParamedicSelcuk

Çifte Vatandaşlık

Ynt: Çifte Vatandaşlık Çok tesekkur ederim şansımı deneyecegim sagolun.

7. ParamedicSelcuk

Çifte Vatandaşlık

Ynt: Çifte Vatandaşlık Sayin Akdeniz isminizi bilmedigim için kusura bakmayin. Nicinizle hitap etmek zorundayim. Yazmis oldugunuz yazidan anladigim kadari ile Esimin cifte vatandaslik almasi gibi bir durum soz konusu degil. Sayet 1990 larda doganlari kapsiyor ise esim 1983 dogumlu ve bu nedenle...
  8. ParamedicSelcuk

Ynt: Hgs Kaçak Geçişe İtiraz Hk Ayrica Selcuk bey musteri hizmetlerini ben her aradigimda dakikalar icinde ulastim. Sizin bahsettiginiz sure boyunca hiç beklemedim açıkçası. Sizin talihsizliginiz olmuş anlaşilan. Gecmis olsun
  9. ParamedicSelcuk

Ynt: Hgs Kaçak Geçişe İtiraz Hk Plakaniza tanimlanmis bir hgs kartiniz varsa sayet hgs yi aracin herhangibir yerine yapistirmadan da gecis yapabilirsiniz. Gecerken ceza yediginizi gorursunuz ancak plakaniza tanimlanmis hgs kartiniz var ve icinde de yeterli bakiye mevcutsa şayet yediginiz para...

10. ParamedicSelcuk

Bir Projenın Daha Sonuna Geldık :)

Ynt: Bir Projenın Daha Sonuna Geldık :) Çok güzel olmuş elinize sağlık. Kazasiz belasiz kullanin. Rica etsem arabanın renk kodunu veya renk adinı söylermisiniz.

11. ParamedicSelcuk

Çifte Vatandaşlık

Ynt: Çifte Vatandaşlık Aciklamaniz icin tesekkur ederim. Ama sayet durum sizin soylediginiz gibiyse T.C vatandasligindan cikmasini asla istemem. Ben acaba cifte vatandaslik alabilirmiyiz diye dusunuyordum. Biraz mesakkatli bir iş. Istanbul Alman konsolosluguna gidecegim bakalim orasi ne soyleyecek
  12. ParamedicSelcuk

Çifte Vatandaşlık

Merhaba arkadaşlar; Bilginizin olabilecegini dusundugum icin size bir konuda danismak istiyorum. Yardimci olursaniz sevinirim Eşim 1983 Almanya doğumlu. Kaynanam oturma izni olmadan 13 yıl kadar Almanyada çalıştı. Eşimde Kaynanamın dönmesine 1.5 yıl kala Almanya da doğmuş kimliğinde B.ALMANYA...

13. ParamedicSelcuk

Alsam alsam 15.000 Tl ye ne alsam

Ynt: Alsam alsam 15.000 Tl ye ne alsam Bu arada hoşbuldum tsk ederim ;)
  14. ParamedicSelcuk

Ynt: Alsam alsam 15.000 Tl ye ne alsam Cevaplar için teşekkür ederim. Sanirim bütcemi biraz daha arttirmaliyim ;)
  15. ParamedicSelcuk

Soguyan Havalar... Sokak Hayvanlari İcin Yardim Cagrisi

Ynt: Soguyan Havalar... Sokak Hayvanlari İcin Yardim Cagrisi buda minnoş :)

16. ParamedicSelcuk

Soguyan Havalar... Sokak Hayvanlari İcin Yardim Cagrisi

Ynt: Soguyan Havalar... Sokak Hayvanlari İcin Yardim Cagrisi Güzel bir konu açmışsınız bende çok önemli bir konuyu eklemek istiyorum. Kışın hayvanlar araçların moto içine girerek soğuktan korunmaya çalışırlar, arabanızı çalıştırmadan önce kaputa bir kaç defa vurun ve aracı çalıştırdıktan sonra...
  17. ParamedicSelcuk

Hepinize merhabalar iyi forumlar. Uzun zamandır Arazi araçlarına ilgi duymaya başladım ve bu ilgim günden güne beni yakıp kavurmaya en kısa sürede bir arazi aracı alarak boş zamanlarımda aracım ile uğraşıp onu gönlümün arzu ettiği şekilde modifiye etmek istiyorum. Bütçem maksimum 15.000 tl ve...
  18. ParamedicSelcuk

Ben geldim

Merhabalar abilerim ablalarim vede arkadaşlarım. Tanışma bölümü varmı varsa da nerde bulamadım. Tapatalktan yaziyorum. Bu nedenle de en uygun yerin burası olduğunu düsünerek buraya yazmaya karar verdim. Umarım doğru yerdeyimdir [emoji6] Çok kısa süre önce sizlerle tanışma imkanım oldu ve gizli...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri