Arama sonuçlarınız

1. T

İnsanların Kötü Niyetli Olması Ve Güvendiğin An İhanet Etmesi.

Ynt: İnsanların Kötü Niyetli Olması Ve Güvendiğin An İhanet Etmesi. ayrıca tüm kürtlere nefretim yok...çekirdek aileden gelen temiz kürtlere de güvenmek istiyorum. bu lafım kalabalık türk ve kürt ailelerineydi.güvendiğin an bu kişiler kesinlikle İHANET EDECEK. neden itimat etmek güvenmek...

2. T

Ynt: İnsanların Kötü Niyetli Olması Ve Güvendiğin An İhanet Etmesi. diğer konu açtığım konuda şunu demişler '' söyle böyle artık kafanızdan bu sendromu atın az çağdaşlaşalım elin yabancı ülkelerinde her dinden dilden ırktan insan var hepsi bir arada çalışıyor hiç görmüyor ya bu senegalli zenci...
  3. T

insanların kötü niyetli olması Kime ufak biraz güvendiysem kazık attı. ya da atmaya çalıştı. ben şunu demeye çalıştım.kalabalık aile mensuplarının bireyleri kötü niyetli olduğu için onlarla çalışmak istemiyorum.çekirdek küçük aile mensubu kişiler daha iyi niyetlidir. bugün kürtten de türkten...

4. T

Gürcistan Sınırları İçinde Olan Rusya'ya Bağlanan Yol Yapılmış.

Ynt: Gürcistan Sınırları İçinde Olan Rusya'ya Bağlanan Yol Yapılmış. rica ederim kardeşim
  5. T

İş Yapmayan Bir Akaryakıt İstasyonunun Günlük Satışını Paylaşıyorum(pazar Günü)

Ynt: İş Yapmayan Bir Akaryakıt İstasyonunun Günlük Satışını Paylaşıyorum(pazar Günü) neden?

6. T

Ynt: İş Yapmayan Bir Akaryakıt İstasyonunun Günlük Satışını Paylaşıyorum(pazar Günü) sıfır arabanın da yolu şu... bayiden toplu araç alacam...yüksek iskonto alacaksın 30 sıfır araç için...%25-30 iskontolar var...ruhsatını üzerine alıp. daha sonra bu araçları liste fiyatının altında...

7. T

Ynt: İş Yapmayan Bir Akaryakıt İstasyonunun Günlük Satışını Paylaşıyorum(pazar Günü) bana burada imkan verilmiyor...ben geri plana çekildim asil bir insan olduğum halde... ben yine birşeyler yaparım...mesela araba al sat diyeyim yapayım. teklif veriyorum veriyorum icradan araç alamıyorum...
  8. T

Ynt: İş Yapmayan Bir Akaryakıt İstasyonunun Günlük Satışını Paylaşıyorum(pazar Günü) Bizim ilçede 2 tane akaryakıt istasyonu var. 1 tanesi daha önceden babamın amcası işletiyordu...O zamanlar bizim ilçede sadece 1 akaryakıt istasyonu vardı. nufus merkez 2000 köylerle 10.000 o zaman herkeste...
  9. T

İran Gezisi Notlarım

Ynt: İran Gezisi Notlarım ben gezginim...hem de asil bir gezgin...schengen vizem de var. asil bir insan olduğum halde kader denilen olay beni süründürüyor.kapasitem olduğu halde ailem geri plana attı. elimden geldiği kadar yurdışına kaçıyorum. fotoların devamı

10. T

İran Gezisi Notlarım

Ynt: İran Gezisi Notlarım foto devam... girerken doğubeyazıttan çıktım. çıkarken van sınır kapısından çıktım. rüşvet falan yok güvenli bir yer iran.

11. T

İran Gezisi Notlarım

iran a gittim merak ettikleriniz varsa cevaplarım. arabayla gittim. Girişte triptik yaptırdım...triptik belge 230 tl...turkiye turing ten yaptırdım kapıda...200 dollar da depositodur. iran tarafına geçtiğim zaman 5 dollar civarında sigorta yaptırdım iran tarafında 6 günlük. 1 dollar 3270...
  12. T

Ynt: İş Yapmayan Bir Akaryakıt İstasyonunun Günlük Satışını Paylaşıyorum(pazar Günü) kardesim cok acilar cektim. ben size sigindim derdimi anlattim. ama siz alay ediyorsunuz. buyuk hedeflerim varken geri plana atildim.sorun o degil. sadece akaryakit istasyonlarinin en is yapmayani bile bu...

13. T

Ynt: İş Yapmayan Bir Akaryakıt İstasyonunun Günlük Satışını Paylaşıyorum(pazar Günü) benim eczanem para kazanmıyor ama yine de başında duruyorum...günde 100 tl bile kazanacak şekilde düşse bile.. 850 tl nere 100 tl para nere...ben böyle işyerini ayakta tutmaya çalışıyorum. sanırım siz parayı...
  14. T

Ynt: İş Yapmayan Bir Akaryakıt İstasyonunun Günlük Satışını Paylaşıyorum(pazar Günü) ben de işyeriyim...benim kredi kartı çekiyorum. 45 gün sonra komisyon olmadan hesabıma yatıyor para...
  15. T

Ynt: İş Yapmayan Bir Akaryakıt İstasyonunun Günlük Satışını Paylaşıyorum(pazar Günü) günlük 850 tl iş yapmayan bir günde bile süper paradır. benim eczanem de de ağır işliyor benim kar oranı günde ortalamada 300tl...nadiren 500tl para kazanıyor...cumartesi pazar günü de iki günde 150 tl gibi...

16. T

İş yapmayan bir akaryakıt istasyonunun günlük satışını paylaşıyorum(Pazar günü) Pazar günü en cansız günmüş. Tanıdık bir arkadaş Z raporunu alırken tesadüfen baktım. Bizim bura 2000 nüfüslu bir yer. 2 tane de akaryakıt istasyonu var. Bu istasyon daha önce babamın amcasınındı. fakat o...
  17. T

İran'da Yakıt Sorunu?

Ynt: İran'da Yakıt Sorunu? depom boş çıkarsam yine depo farkı alırlar mı? kimisi girerken bile depo farkı alıyorlar diyorlar?
  18. T

Karavan İle İran Ve Umman

Ynt: Karavan İle İran Ve Umman iran a giriş ve çıkışta depo farkı mı alıyorlar?ben sadece çıkış biliyordum. lt başı ne kadar? ve son olarak türkiye den girsem ermenistan tarafından çıksam...farklı ülkeden çıkarsam yine alırlar mı? bu 400 dollarlık rüşvet yol ve depo farkı olayı karavan...

19. T

Karavan İle İran Ve Umman

Ynt: Karavan İle İran Ve Umman iran da çıkarken ne kadar depo farkı ödediniz? bunu neye göre belirliyorlar bizim beyanımıza göre mi? lt başı ne kadar ödediniz?
  20. T

Iran Riyali Hakkında Soru

Iran riyali hakkında soru. Iran da 1 tümen 10 riyal miş... biz peki riyal olarak mı alacağız tümen olarak mı? 2 para da mı kullanılıyor şu an?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri