Arama sonuçlarınız

1. livan08

KAVRUN YAYLASI-RİZE

temmuz sonunda 3 günlüğüne yaptığımız kamp fotolarını paylaşayım.kamp yeri: rize ili çamlıhemşine bağlı yukarı kavrun yaylası.meşhur (yayla denemez)ayder yaylasından sonra 12 km daha yukarıda.yol ayder yaylasına kadar asfalt.ayder -kavrun arası toprak. otomobilin altını vuracağı ve çıkarken...

2. livan08

Terios'cular Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Terios'cular Kaç Kişiyiz ? yanlışınız var sanırım.terioslarda çapraz kilit bulunmaktadır.
  3. livan08

Bakım Bilgileri, Tecrübeleri

Ynt: Bakım Bilgileri, Tecrübeleri arkadaşım oto kiralamadaki aracı için hem yerli hemde orjinal balata kullandı.yarıyarıya farkettiğini belirtti.

4. livan08

2004 terios sx

Ynt: 2004 terios sx şehirler arası lpg tüketimi şuan 9lt.bende hergün 15 km işe gidiş geliş için kullanıyorum.dolmuş ücretinden daha uygun diyebilirim.
  5. livan08

Ynt: Bakım Bilgileri, Tecrübeleri fren balatalarıda bu fiyatın içindeyse,büyük ihtimalle balatalar orjinal değildir.ve uzun süre kullanamazsınız.

6. livan08

Terios 1.3 almak isteyene önerileriniz ne olur?

Ynt: Terios 1.3 almak isteyene önerileriniz ne olur? yeni nesil teriosların sadece 4x2 olanlarıda mevcut

7. livan08

Ilgaz Keşif Gezisi (01 Kasım 2009)

Ynt: Ilgaz Keşif Gezisi (01 Kasım 2009) güzel paylaşımınız için teşekkürler
  8. livan08

Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş.

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. bende yazınızda bahsedip gidemediğiniz Artvin Arhavi Mencuna Şelalesine gittim bu hafta sonu.Taze fotolar
  9. livan08

Sinop - Bartın Civarı Kamp Önerileriniz.?

Ynt: Sinop - Bartın Civarı Kamp Önerileriniz.? bende bu sene 2 gün kaldım. hamsilos ,inceburun taraflarını gezdim.martı kampingden yine memnun kaldım.

10. livan08

Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş.

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. güzel paylaşımınız için rize-fındıklıdan teşekkürler.

11. livan08

Ynt: Bakım Bilgileri, Tecrübeleri bana göre ;7500 erken , 10000 normaldir ,15000 geçtir
  12. livan08

İzmir - Moğolistan

Ynt: İzmir - Moğolistan tebrikler ,hoşgeldiniz

13. livan08

Sinop,Ayancık,Cide,Çakraz,Amasra,İnkumu,Safranbolu gezimiz

Ynt: Sinop,Ayancık,Cide,Çakraz,Amasra,İnkumu,Safranbolu gezimiz evet farkettim sizin fotoyu.fenerde dilek tuttum:)
  14. livan08

Sinop Erfelek Şelaleleri Kampı

Ynt: Sinop Erfelek Şelaleleri Kampı sn meseregan fotoların devamı için konu açtım http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=78515.new
  15. livan08

Ynt: Sinop,Ayancık,Cide,Çakraz,Amasra,İnkumu,Safranbolu gezimiz cide akbayır ile ilgili önemli not: köyün üzerinden geçen yoldan deniz kenarındaki güzel koyu gördük ve eşimle orada denize girmeye karar verdik.köye girdik birşeyler yedik ,mayolarımızı giydik,akşam burda çadır kursalım diye plan...

16. livan08

Ynt: Sinop,Ayancık,Cide,Çakraz,Amasra,İnkumu,Safranbolu gezimiz devam
  17. livan08

18. livan08

19. livan08