Arama sonuçlarınız

1. yasakşehir07

defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur mail yollanmıştır umarım işinize yarar

2. yasakşehir07

Satılık Defender Lazım Fiyatı Makul

Ynt: Satılık Defender Lazım Fiyatı Makul bitmişine mi bu haline mi.
  3. yasakşehir07

Bilgilendirme

Ynt: Bilgilendirme oguzhan bey yazıyı tekrar okursanız muhatabımın erol bey değil bu duruma düşen olduğunu anlamanız gerekirdi.bende esnafın ve itibar hiçbişeyden daha önemli değildir esnaflıkta.gerçi bu hayatta da böyledir ama maalesef insanlar önemsemez olmuş bazı değerleri

4. yasakşehir07

Bilgilendirme

Ynt: Bilgilendirme erdal bey benim yazım size değil zaten.o adama
  5. yasakşehir07

Bilgilendirme

Ynt: Bilgilendirme diğer notunuz 5515 idi en son görüntüleme sayısı burası da 6000 den fazla.hadi bazılarını aynı kişiler okudu diyelim ettimi sana enaz yedi sekizbin insan.şimdi bu para için değermiydi bu harekete...

6. yasakşehir07

Bilgilendirme

Ynt: Bilgilendirme şuan itibarıyle okunma sayısı 5515 demekki en az 4500 kişi bu yazıyı okudu hadi cevap verenler tekrar görüntülüyor ya andan 4500 dedim.şimdi sormak gerek değermiydi bu yazının yazılmasına?

7. yasakşehir07

Defender 4x4 Yürür Sistemi Nasıl Çalışıyor. Acil Bilgi Lütfen

Ynt: Defender 4x4 Yürür Sistemi Nasıl Çalışıyor. Acil Bilgi Lütfen hasan bey yolladım umarım işinize yarar
  8. yasakşehir07

Ynt: Defender 4x4 Yürür Sistemi Nasıl Çalışıyor. Acil Bilgi Lütfen gider gider tabiki de yalnız şanzumanı dağıtmayın da gerisi önemli değil onun tamiri zor oluyor sonra ayar da tutmuyor :D bu araçları herkes çok merak ediyor da önemli olan yürütebilmek işte.onun için bilen ve ustası olana...
  9. yasakşehir07

Ynt: Defender 4x4 Yürür Sistemi Nasıl Çalışıyor. Acil Bilgi Lütfen demekki benim kullandıklarım kilitli gelmiş :D şanslıydım desenize

10. yasakşehir07

Ynt: Defender 4x4 Yürür Sistemi Nasıl Çalışıyor. Acil Bilgi Lütfen yada şöyle ifade edeyim ön şaft kessin arka tekerden de bir aks kessin o araç yine de hareket etmeye devam eder yani durması hareket etmemesi için vites kutusunun komple arızalanması gerek.isterseniz detaylı tamir kataloğunu...

11. yasakşehir07

İş Yapmayan Bir Akaryakıt İstasyonunun Günlük Satışını Paylaşıyorum(pazar Günü)

Ynt: İş Yapmayan Bir Akaryakıt İstasyonunun Günlük Satışını Paylaşıyorum(pazar Günü) yavuz abi sen sosyal statüsü yüksek birine nasıl bunu söylersin. :D :D :D ayıp ayıp sonra bizle muhatap olmaz cevap vermez falan neyaparız biz onsuz.abi hele bir irandan dönsün ozaman bak sen olacakalara belki...
  12. yasakşehir07

Satılık Defender Lazım Fiyatı Makul

Ynt: Satılık Defender Lazım Fiyatı Makul arkdaşım fiyat bilgisini de verirsen belki ilgilenen olur.tabi birde fotoğrafı olursa daha iyi olur

13. yasakşehir07

K2 Belgesi Hakkında Uyarı, Ceza...

Ynt: K2 Belgesi Hakkında Uyarı, Ceza... devlet baba bizi her şekilde kucağına alıp babalığını gösteriyor vesselam :D iyice işin içinden çıkılmaz hale getiriyorlar hayatı.insanları iş yaptığına yapacağına pişman ediyorlar.ya büyük çal yada ezil diyorlar kısacası.bizde çalamayacağımıza göre...
  14. yasakşehir07

Araç Üstü Çadır ...gıpsy Adventure Home

Ynt: Araç Üstü Çadır ...gıpsy Adventure Home serkan bey fiyat bilgisi varmı acaba
  15. yasakşehir07

Ynt: İş Yapmayan Bir Akaryakıt İstasyonunun Günlük Satışını Paylaşıyorum(pazar Günü) şenlik başladı yine desenize.millet araç topluyor gezi yapıyor her türlü adrenalin dolu işle ilgili yazı yazıyor ama turbonun konuları kadar reyting alamıyor :D :D :D

16. yasakşehir07

Cj 6 elektrik tesisati

Ynt: Cj 6 Elektrik Tesisati sıfırdan çektirmen daha sağlıklı olur ve nerden olduğunu yazarsan belki usta tavsiye eden de olur
  17. yasakşehir07

Superlight Kaz Tüyü Uyku Tulumu- Hiç Kullanılmamış

Ynt: Superlight Kaz Tüyü Uyku Tulumu- Hiç Kullanılmamış bu fiyata çadır bot mat çanta dahilmi :D
  18. yasakşehir07

Ynt: İş Yapmayan Bir Akaryakıt İstasyonunun Günlük Satışını Paylaşıyorum(pazar Günü) yine mi turbonun dertleriyle uğraşıcazzzzzzzzz.seni yurdışında kalır diye umut etmiştim ama dönmüşsün :(

19. yasakşehir07

Amarok İsteyen

Ynt: Amarok İsteyen günaydın selçuk bey son cümleden cevap vermeye başlayayım.benim için arkaşalık kurmak çok ama çok önemli çünkü herşeyi parayla alırsınız ama arkadaşlığı asla alamazsınız.umarım arkadaş oluruz.yasaklanma olyına gelince birkaç küçük yanlış anlaşılma ve kendimi ifade edememe...
  20. yasakşehir07

Amarok İsteyen

Ynt: Amarok İsteyen ayrıca ben önceden birkaç defa yasaklandım yani üyeliğim biraz daha eskidir.benden de saygılar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri