Arama sonuçlarınız

1. yasakşehir07

Amarok İsteyen

Ynt: Amarok İsteyen bakın şimdi bu söylediklerinizle beni resmen ezdiniz alçakgönüllük yaparak ya da.... ben kişisel bilgilerinize bakmadım doğru söylüyorsunuz ama maalesef birönceki yazdıklarıma sizin de katılacağınızı düşünüyorum.nedense her yeni üye aracını satıyor yada her araç toplayanın...

2. yasakşehir07

Muğla Köyceğiz'de Konaklama İhtiyacınızı Karşılarken Aynı Zamanda Eğitime Destek Olmak İster Misiniz

Ynt: Muğla Köyceğiz'de Konaklama İhtiyacınızı Karşılarken Aynı Zamanda Eğitime Destek Olmak İster Misiniz? iyi çalışmalar ve güzel bir haber olmuş.umarım yolumuz düşer de faydalanmak nasip olur
  3. yasakşehir07

defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur sayın başkentli bende yolladım tekrar bakın isterseniz

4. yasakşehir07

Amarok İsteyen

Ynt: Amarok İsteyen selçuk bey günaydın.ben üzerime alınmam gerekeni alınırım da anlayamadığım bişey var nedense yeni üyelerin ilk işi araç satmak ve araç toplayanların da ilk işi ya ev almak yada düğün yapmak sonra da topladığı aracı satmak oluyor.yoksa burası benim babamın çiftliği...
  5. yasakşehir07

Amarok İsteyen

Ynt: Amarok İsteyen ne bileyim bende saç kalmadı da tarayacak.murat bey bişey demez bu mesaja sanırım.nede olsa anlayanlar anlar.neyse gerçekten forum kurallarının değişmesi gerektiğine inanıyorum.

6. yasakşehir07

İşin İçine Hobi Girince Kazıklanmak Kaçınılmaz

Ynt: İşin İçine Hobi Girince Kazıklanmak Kaçınılmaz ne demek istediğinizi anlamadım ama hiç değilse sizinkinde emek var ve bişeyler yapılmış ya bunda ne var dört lastikten başka.daha detaylı arama yaparsak ne inciler dökülür bu sayfalara.benim herhangi bir kastım yok ama sadece bir örnek olması...

7. yasakşehir07

Amarok İsteyen

Ynt: Amarok İsteyen sizi bilmem de benim tanığın insanlar var müneccim tarağı ile saçları taramışlar.sanırım bu da onlardan biri olsa gerek ki bizi de öyle sanıryor.işte bu ve bunun gibiler yüzünden nasıl özel mesaj yazmak kotaya tabi ise konu açmak da öyle olmalı bence....
  8. yasakşehir07

İşin İçine Hobi Girince Kazıklanmak Kaçınılmaz

Ynt: İşin İçine Hobi Girince Kazıklanmak Kaçınılmaz bu da bizden biri olsa gerek :D http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-jeep-wagoneer-163164764/detay
  9. yasakşehir07

Unımog Acil Yardım...

Ynt: Unımog Acil Yardım... yada bir as250 dodge alın unımog şasesinin üstüne koyu olsun bitsin

10. yasakşehir07

Unımog Acil Yardım...

Ynt: Unımog Acil Yardım... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-ticari-araclar-kamyon-kamyonet-4x4-sahibinden-vidyo%2Cyu-izleyin-158958975/detay bu araç sizin işinizi görür sanırım

11. yasakşehir07

Acil Satılık Unimog 404s

Ynt: Acil Satılık Unimog 404s nadir bey ha yirmiiki ha ellibeş ikisinin de rakamları uyumlu diye düşünmüş sanırım.neden insanlar kendi ellerindeki herhangi bir malı çok değerli sanırlar ve abartırlar ki.ilan sitelerinde görüyoruz dökülen araçları bile antika diye ederinin beş on katı fiyat...
  12. yasakşehir07

Çadır Ve Araç İçinde Gece Isınma Yolları (basit Yöntem İle Gece Üşümeye Son)

Ynt: Çadır Ve Araç İçinde Gece Isınma Yolları (basit Yöntem İle Gece Üşümeye Son) düşünülmesi gereken bir konu ama uygulanabilirlik kısmını denemeden bilemeyiz.bunun içinde pamuk eller cebe :D

13. yasakşehir07

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur burak bey bende teşekür ederim süpersiniz yardımcı olduğunuzdan dolayı minnettarım.saygılarımla
  14. yasakşehir07

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur mustafa kardeşim teşekürler.burak bey umarım sizinde işinizi görür.daha sonraki zamanlarda unımog için de cd yollayabilirim unımogu olana
  15. yasakşehir07

Satıyorum 1978 Cj5

Ynt: Satıyorum 1978 Cj5 ''hayırlı satışlar dilemekten başka bişey düşmez bize.talibi varsa da özelden mesajlaşır alıp biner,, burada da ifade ettiğim gibi satıcıya allah hayırlı müşteriler versin.siz sanırım ne demek istediğimi anlamadınız.koleksiyonluk araba yapmak ayrı bişey piyasada çok olan...

16. yasakşehir07

Satıyorum 1978 Cj5

Ynt: Satıyorum 1978 Cj5 hüseyin bey bu paralara cj toplanır diyen yok ama sizde şunu unutmayınız ki eşek semerle satılır ve eşeğin yediği yemin hesabı yapılmaz.biraz kaba bir örnek verdim ama bu işi bukadar abartıp büyütmeye gerek yok.altı üstü dört teker bir motor gerisi kişinin zevkine...
  17. yasakşehir07

Crv Mi X Trail Mi

Ynt: Crv Mi X Trail Mi burak bey bende kendime doka unımog almayı istiyorum ama maalesef şartlar işte.sizin durumunuz iyi olabilir mtv dert etmeyebilirsiniz fakat gerçek şu ki çoğumuz için sıfır araç almak hele hele büyüm motorlu imkansıza yakın.saygılarımla
  18. yasakşehir07

Satıyorum 1978 Cj5

Ynt: Satıyorum 1978 Cj5 hüseyin bey yorumunuzda çok haklısınız ama birde şu gerçek var ki millet enayi değil üçkuruşluk masraf yapıp onüç kuruş kar etmek isteyenlerle dolu piyasa.(sözümü üzerine alınmasın arkadaş genele söyledim)dolayısıyla kimsenin ağzı torba değil büzemezsin ve bu tarz...

19. yasakşehir07

Crv Mi X Trail Mi

Ynt: Crv Mi X Trail Mi burak bey vermiş olduğunuz örnekler güzelde birde ülkemizin mtv diye bir gerçeği var ki herşeyden vergi alan devlet babamız bizleri mtv ile daha da köşeye sıkıştırıyor.onun için düşük hacimli motorlar tercih sebebidir sizin de vw tercih etmeniz gibi
  20. yasakşehir07

Kamp Yüklü Likya Yolu Yürüyüşü 2

Ynt: Kamp Yüklü Likya Yolu Yürüyüşü 2 geçmiş olsun ve birdahaki sefere gerçekten iyi bir partnerle yola devam edersiniz inşallah.biz gelemedik sağlık problemimiz çıktı ve inşallah kimse yaşamasın bizim yaşadığımızı.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri