Arama sonuçlarınız

1. Hasanç

Discovery 3 Arıza Işıkları.

Memnuniyetle, bildiğim bişeyse anlatırım

2. Hasanç

Duruyor
  3. Hasanç

1997 Zj 5.2 Lütfen Yardim...

Bildiğim kadarı ile söyleyeyim. Tam dönüşlerde sürtmesi büyük ihtimalle lastik ebatlarının büyük olmasından kaynaklıdır. Lastikleri değişme yoluna gidebilirsiniz ya da spacer denen parçalardan taktırarak lastikleri biraz daha dışarı aldırabilirsiniz. Diğer ses eğer direksiyonu çevirdiğinizde...

4. Hasanç

Tahminlerimden birisi olan abs sensöründenmiş arıza. Sağ ön teker abs sensörünün kablosu kopmuş lehimlendi sorun halloldu. [emoji1303]
  5. Hasanç

Yorumlarınız için teşekkürler.

6. Hasanç

Bugün itibariyle , hdc system faulty arızası ve devamında abs + park freni+ low suspension kombinesi kalıcı hale geldi, kontak kapatıp açmak fayda etmiyor. Yabancı forumlarda araştırdım, akü voltajından demiş çoğunluk, ama ben ölçtürdüm aküyü voltajıyla ilgili bi sorun yok. Bilen eden var mı?

7. Hasanç

Landrover Discovery 3

Landrover Discovery 3
  8. Hasanç

Herkese merhaba. 1 Hafta önce 2005 model lr d3 2.7 aracımı satın aldım. Bu 1 hafta içerisinde muhtelif zamanlarda seyir halindeyken abs faulty ile başladı ve domino taşları gibi bütün arıza ışıkları yanmaya başladı, devamında ise süspansiyonlar alçak seviyeye geçiş yaptı. Aracı durdurup kontağı...
  9. Hasanç

99 Grand Cherokee Wj

Bostancı’da jeepgarage davut ustaya gidebilirsiniz. [emoji1303]

10. Hasanç

Grand Cherokee Wj Icin Double Teyp Cercevesi

Teybi aldıktan sonra ona göre kesip biçmeyi sonra da karbon folyo ile kaplamayı düşünüyordum. Türkiye de denk gelmedi güzel bir çerçeve , en iyisi kendin pişir kendin ye :)

11. Hasanç

Grand Cherokee Wj Icin Double Teyp Cercevesi

Ben de bir ara araştırmıştım bu parçayı ama dediğiniz gibi yurt dışı sitelerde var. Kargosu bilmem nesi biraz tuzlu kaçıyor ve ödeme konusunda paypal sıkıntısı var. Ben de nasıl yapılır videolarını izledim, çok da zor bişey gibi gözükmüyor. Vaktiniz ve alet edavatınız varsa kendiniz...
  12. Hasanç

Titreme problemi

Track bar civatasını da kontrol etmeyi unutmayın. Ben track bar değişmeme rağmen devam etmişti. Civataya baktığımda yuvaya ince geliyordu. Bir kalını ile değiştirince düzeldi.

13. Hasanç

99 Wj Anten Yuvası

Hayır sabit anten
  14. Hasanç

99 Wj Anten Yuvası

Gördüğünüz gibi kırıldı :( nedir bunun çaresi :(
  15. Hasanç

Wj Simit Lpg Tankı Takan Varmı ?

Benim aracımda 55 lt lik var. 45 lt civarı gaz alıyor. Ama yetmiyor. Çok sık gaz alıyorum. Dendiği gibi 70 80 lt likler takılabiliyormuş. O zaman iyi olabilir. İlerleyen zamanda o hacimde bişey taktırmayı düşünüyorum.

16. Hasanç

Istanbul Civarında Hafif Off-road Gezisi

Toprak kurumaya başlıyor fırsatları değerlendirmek lazım :)
  17. Hasanç

Nerede yaptınız? Güzel görünüyor. Pazar günü nöbet çıkışı olacam ama duruma göre katılabiliriz.
  18. Hasanç

O kadar da kontrol ettim forumu etkinlik olsa da katılsak diye :(

19. Hasanç

Grand cherokee 4.7 wj aracım var. WhatsApp grubuna eklerseniz sevinirim. 05074809933
  20. Hasanç

99 4.7 Wj Ön Ve Arka Çeki Halkası

Kim niye söker bilmiyorum ama aracımda ön ve arka çeki halkası yok. Aynı durumda olan ve sorunu halleden var mı? Elinde fazla olan ya da bir yerde yaptıran? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri