Arama sonuçlarınız

1. Hasanç

Grand Cherokee Wj 2004 Direksiyon

Aynı sorun bende de var. Jeep garage da gösterdim direksiyon kutusu tamiri ve pompa değişimi olacağını söylediler. 3aydır öyle biniyorum ama daha yaptırmadım

2. Hasanç

Wj Sinyal Flaşörü

Teşekkür ederim
  3. Hasanç

Wj Sinyal Flaşörü

Merhaba. Flaşör ile ilgili sıkıntıyı giderdiniz mi? Geçenlerde bende de oldu düzeldi ama şimdi tekrar sinyaller çalışmıyor.

4. Hasanç

99 Gc Wj 4.7 Leak Detection Pump Arızası

İngilizcem iyi değil malesef. Bu parçanın Türkçesi emisyon sızdırmazlık pompası mı? Ebay dan bakmıştım pompanın kendisi 200-300 $. Çok önemli bişey değilse yaptırmam zaten.
  5. Hasanç

İç kapakta sıkıntı yok gibi ama arabayı kitleyince dış kapak kitlenmiyor. O etkiler mi ki?

6. Hasanç

P1494 hata kodu

7. Hasanç

Arkadaşlar abiler merhaba, başlıkta belirttiğim konuda bilgisi olan var mı? Daha önce bu sorunla karşılaşan çözebilen?
  8. Hasanç

Gc Wj 4.7 Leak Detection Pump Arızasıymış.

Arkadaşlar aracımda p 1494 arıza kodu var. İnternetten baktığımda leak detection pump diye birşeyle karşılaştım. Daha önce bu arızayla karşılaşan ve çözümünü bilen var mı acaba?
  9. Hasanç

Park Sensörü Problemi

Tampondan gelen kabloları bi kontrol edin. Astra model aracıma taktırmıştım onda da sürekli ötüyordu bağlantı kablolarını kurcalamıştım düzelmiş. Ama en iyisi eğer siz aldıysanız aldığınız yere bi gösterin.

10. Hasanç

Park Sensörü Problemi

Sensör ekranında kademeli ışıkları yanıyor mu peki? Belki sesi kapalıdır üstünde ses tuşu var.

11. Hasanç

Motorunuz Nedir?

2006 model bmw R1200GSA
  12. Hasanç

99 Grand Cherokee Wj

Arkadaşlar merhaba. Bugün öğle saatlerinde 4.7 gc wj sahibi olacağım. Yaşı itibari ile araca masraf edeceğim kesin. İstanbul Anadolu yakasında dürüst güvenilir veya mümkün olduğunca az kazıklayan usta ya da özel servis tavsiyeniz var mı? Ve bana wj konusunda yol gösterecek öğretecek...

13. Hasanç

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba arkadaşlar. Ben hasan çakıcı, yaşım 26 İstanbul'da yaşıyorum kamu personeliyim, evliyim. Eşimle beraber gezmeyi çok severiz fırsat buldukça gezeriz yani. 99 grand cherokee wj sahibi olmama çok az kaldı, ayriyeten 2006 bmw R1200GSA motosiklet sahibiyim. Bu zamana kadar ki uzun...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri