Arama sonuçlarınız

1. chatlaxx

Frontera için Usta Arayışı ve Arıza Sorunu

Ynt: Frontera İçin Usta Arayışı Ve Arıza Sorunu Hocam problem neymiş ayrıca Hüseyin Ustayı ilk tavsiye eden benim size ;D (şaka şaka hüseyin ustamızı herkes bilir opel gezenbilir camiasında ) bide ayrıca görev ne aynı sıkıntılar bendede var izin derdi ;D

2. chatlaxx

fronteranız kaç kuruş yakıyor ?

Ynt: Fronteranız Kaç Kuruş Yakıyor ? Benim yol bilgisayarı yakıt tüketiminden dolayı moralimi bozmaması için söktüm double din ses sistemi taktım ;D şimdi bak ne yakıt tüketimine bakıyorum nede arıza bildirimlerine ;D tavsiye ederim.
  3. chatlaxx

Frontera için Usta Arayışı ve Arıza Sorunu

Uşak veya salihlide iyi opel ustası var özel servisler yetkili servislerde bulunan tech 2 arıza cihazları var, ama dersinki ben üşenmem antalyada hüseyin ustamız var gözünü kapat teslim et aracını ustune tanımam...

4. chatlaxx

37 gün sonra aracımı sanayiden çıkardım... (:

Ynt: 37 gün sonra aracımı sanayiden çıkardım... (: Abi o işi bende çok araştırıyorum profesyonel off road işşiyle uğraşanlar komple abs nin sigortasını çıkardıkdıklarını belirttiler bende bilmiyorum şu an aklımda bi proje var HD akis z rotlar üst salıncaklar rot lar rotiller üzerinde çalışma...
  5. chatlaxx

Ynt: 37 gün sonra aracımı sanayiden çıkardım... (: Resimde görülen icatlar (: belki değişik bi ismi vardır ama ben öyle hatırlıyorum ayrıca elimde full takım motor contası arttı bilginize ihtiyacı olan varsa verebilirim.Bişeyler bahane oldu işte açtık motoru baktık gönlüm rahatladı görünce

6. chatlaxx

2. Opel Frontera Buluşması ( Likya Yolları ; 22 - 28 Haziran 2013)

Ynt: 2. Opel Frontera Buluşması ( Likya Yolları ; 22 - 28 Haziran 2013) Yokohama Geolandar A/T-S G012 245/70R16 106S - 250 X 4 : 1000 TL 245/70/16 (Lastiklerim Temin Sürecinde imiş) http://www.humaoto.com/Kompresorlu-Vinc-Sentetik-Halatli-12000-lb,PR-196.html (vinç olarakta bunu beğendim yorum...

7. chatlaxx

2. Opel Frontera Buluşması ( Likya Yolları ; 22 - 28 Haziran 2013)

Ewet gezi için AT lastiklerimi aldım bide vinç siparişi vermeyi düşünüyorum (: vinç için öneri istiyorum 3,2....
  8. chatlaxx

Ynt: 37 gün sonra aracımı sanayiden çıkardım... (: Evet abi tamirci çok samimi arkadaşım sağolsun çözdü işi (: yaza inş hazırız...
  9. chatlaxx

Merhaba arkadaşlar 37. gün sonunda aracımı dün gece 3 te sanayiden çıkardım ve maşallah diyorum.Aracın stop etme sorunuyla başlayan sanayi macerası hadi bura açılmışken bunuda yaptıralım bak bura açılmış tesisatı yeniden düzenleyelim derken motor yapımına kadar gitti (: , Yapılan işlemler...

10. chatlaxx

3.2 V6 Akü Tavsiyesi

3.2 me akü almak üzereyim Sayın Saygın beyin topiğinde ki ifade dikkatimi çekti kopyalayıp yapıştırıyorum ''Elektrikçi çağırdım. Keçiörende oturuyorum. Adam 105 amp aküyle benimkini takviye yaptı hemen çalıştı. Ama dediki bu araçlara bak akü yerinde boşluk var 3 parmak buna 74 amp değil...

11. chatlaxx

FRONTERA ÇEKİ DEMİRİ LAZIM ????

Ynt: FRONTERA ÇEKİ DEMİRİ LAZIM ???? Çeki demirinin topuzumu yoksa komple setimi elimde opel orjinal fabrika çıkış topuzu mevcuttur...
  12. chatlaxx

2003 Frontera 3.2 Stop Ediyor !..

Ynt: 2003 Frontera 3.2 Stop Ediyor !.. Bu stop etme olayı yüzünden bütün ayarlarım kaçtı! >:( araç stop ediyo hava akış debimetresi sağlam gaz kelebeği ve potansiytometresi sağlam manifold sağlam sorun manifold ventillerinde imiş bu yüzden motoru komple indirttim elektirik aksamı kaboloları...

13. chatlaxx

OPEL FRONTERA CLUB KIYAFETİ

Ynt: OPEL FRONTERA CLUB KIYAFETİ Levent Abi emeğine yüreğine sağlık...
  14. chatlaxx

Ynt: OPEL FRONTERA CLUB KIYAFETİ Sudan dan herkese kucak dolusu selamlar inş kıyafetlerin bitimine dönüş yapıyorum güzel memleketime...
  15. chatlaxx

Opel Frontera için Yedek Parçacıları Hakkında

Arkadaşlar biraz önce arkadaşım aradı opel frontera 3.2 izmir de oto çıkma parçacı aracı sökmeye başlamış araç temizmiş parça ihtiyacı olanlar 0 232 486 25 39

16. chatlaxx

Opel Frontera için Yedek Parçacıları Hakkında

aynen o parçalardan banada lazım nerden aldın?
  17. chatlaxx

Ynt: OPEL FRONTERA CLUB KIYAFETİ SIRA NO RUMUZ BOY KİLO EN SON ALDIĞI MONT-PANTOLON BEDENİ 1- BALIKAY 175CM 100KG XL - 48 2- MRDNMZ...
  18. chatlaxx

Ynt: OPEL FRONTERA CLUB KIYAFETİ SİPARİŞ LİSTESİ SIRA NO RUMUZ KIYAFET BEDENİ BERE NUMARASI ŞAPKA NUMARASI SİPARİŞ ADEDİ 1- balikay XL 3 3 1...

19. chatlaxx

Ynt: OPEL FRONTERA CLUB KIYAFETİ Levent abi ben talibim kıyafete...Listeye yaz
  20. chatlaxx

Ynt: OPEL FRONTERA CLUB KIYAFETİ Levent abi emeğine sağlık güzel çalışma bu arada bana verdiğin tlf a ulaşamıyorum bilgine...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri