Arama sonuçlarınız

1. chatlaxx

Gürcistan Bekle Bizi

Ömer bey eğer yer varsa bende aracımla kaıtlmak isterim inşallah bi aksilik çıkmassa araçlar arasındaki telsiz iletişimini ayarlarlarım cihazlar benden (;

2. chatlaxx

Aranıza katıldım, rastgelsin bari !

Ynt: Aranıza katıldım, rastgelsin bari ! O aracı ben alacaktım sana ksmet olmus 500 tl fiyat inmediği için kalmıştı başka araç nasip oldu güle güle kazasız belasız günlerde binmen dilegiyle.
  3. chatlaxx

frontera 99 3.2 benzinli mekanik parçaları

Ynt: frontera 99 3.2 benzinli mekanik parçaları Bir stepne kapağını 500 liraya çıkma jantının tanesine 300 lira istiyorlar evet kanunen bi sıkıntı yaratcakmı araştırıyorum.

4. chatlaxx

Ynt: frontera 99 3.2 benzinli mekanik parçaları biraz önce ilan sahibini aradım aracın hurda belgesi yokmuş ama araç şu an 4X4 ü çalışır yurur durumda ve hiçbir sorunu yokmuş varmı ortak olacak bana?
  5. chatlaxx

Ynt: frontera 99 3.2 benzinli mekanik parçaları arkadaşlar bu aracı alalım herkes gerekli olan parçasını alır benden 1000 lira.

6. chatlaxx

Ynt: frontera 99 3.2 benzinli mekanik parçaları Benimde abs kablolarında sıkıntı vardı lifte kaldırıp baktığımda kablonun deforme oldoğunu gördüm çok basit lehim olayıyla çözdük inşallah sizinkilerde öyle bişeydir.

7. chatlaxx

Frontera 3.2 Üst Salıncak

Ynt: Frontera 3.2 Üst Salıncak Hocam hava filtresi üst kapağın üsütüne bakarsanız ısızu yazıyo
  8. chatlaxx

Ynt: Frontera 3.2 Üst Salıncak Abi yanlış anlama çok özür dilerim iş yoğunluğun vardır o yüzden açmamışsındır anlamında söyledim.Yarın ararım abi seni herkese keyifli forumlar.
  9. chatlaxx

Ynt: Frontera 3.2 Üst Salıncak Abi yükseltmedim standart halde başka bir ön düzenciye götürcem yarın; bi yerden buldum hepsiopel.com dan gm orjinal ine tanesine 390 tl diyolar.Güven otoda çıkmaının tanesinede 200 lira diyolar. Bu arada bizim yaylalara kar yagdı dün frontimin ilk kar denemesini...

10. chatlaxx

Herkese merhabalar bu aralar başınızı çok ağrıtacam galiba ;D araç konusunda çok kıl olduğumdan dolayı her gün bişey çıkıyor üst kapak contası değişiminden sonra ön takımdan gelen tıkırtılar doğrultusunda kendimi ön düzen rot balansçıda buldum (: verilen liste aynen şöyle 2 adet üst salıngaç...

11. chatlaxx

Ynt: frontera 99 3.2 benzinli mekanik parçaları Hayırlı olsun yeni aracınız bende Manisa dayım...
  12. chatlaxx

Defender Çorum Kaloriferi Montajı

Ynt: Defender Çorum Kaloriferi Montajı Arkadaşlar ben defendera kolçallık kol dayamanın içine montaj yaptırdım çorum kalorüferini sağlam ısıtıyo en kısa zamanda foto ekliyecem.

13. chatlaxx

İşte bir defender daha

Ynt: İşte bir defender daha Allah kolaylık versin güle güle binmek nasip etsin.
  14. chatlaxx

OPEL FRONTERA 2.2 ARACi OLAN ARKADASLARDAN BİR RİCA...

Ynt: OPEL FRONTERA 2.2 ARACi OLAN ARKADASLARDAN BİR RİCA... Öncelikle merhabalar yıllarca binek araç kullandım; daha sonra görevim gereği Land Rover Defender 110 arama kurtarma aracı kullanmaya başladım yüksek sert çok fazla hızlanmayan kolay kolay dönmeyen sehir içinde park sorunu olan bi...
  15. chatlaxx

Opel Frontera için Yedek Parçacıları Hakkında

Frontera yedek parça şu ana kadar hiç sıkıntı yaşamadığım yer internette hepsiopel diye bir site parça sıkıntım olmadı genelde ordan alışveriş yapıyorum.

16. chatlaxx

3.2 Frontera Üst Kapak Contası ):

Ynt: 3.2 Frontera Üst Kapak Contası ): bilmiyorum ama ben bi çok ürünü sordum baya avantajlı fiyatlar var en bait yag filtresi dışarda 20-25 arası değişiyor sitede 11 lira
  17. chatlaxx

Ynt: 3.2 Frontera Üst Kapak Contası ): Özellikle sordum orjinal gm mi die evet orjinal gm dedi nette hepsiopel diye bi site var online olarak pek frontera parçaı yok ama dün bayağı parça sordum hepsi ellerinde mevcut yağ filterlerinin orjinal gm diğer parçaların fiyatları uygun bn dün 500...
  18. chatlaxx

Ynt: 3.2 Frontera Üst Kapak Contası ): İlginiz için teşekkür ederim nette hepsi opel sitesinden hallettim parça fiyatları neden dengesiz birisini aradım oem marka 478 tl dedi birisini aradım aynısına 670 tl dedi bir parçacı gm marka 250 dedi hepsi opelden orjinal gm 120 tl ye aldım çiftini

19. chatlaxx

Öncelikle merhaba fronteram üs kapak contasından damla damla yağ kaçırıyor manifoldun üstüne oda yanık yağ kokusu ve duman olarak bana geri dönüyor bugun hüseyin ustayı aradım ama açmadı bana yardımcı olacak arkadaş varmı yedek parça konusunda?İnternetten baktım bulamadım bulduklarımda fahiş...
  20. chatlaxx

OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Teşekkür ederim ustam biraz önce telefonla konuşmuştuk (:

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri