Arama sonuçlarınız

1. chatlaxx

OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Doğrudur Murat Bey Bakanlık Merkez teşkilatında görevli idi kendisi hemşehrimde olur.Bende bi ara Performans Daire Başkanlığında 1 ay kadar geçici görev yaptım ankaralıyım bende.

2. chatlaxx

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Tüm arkadaşlarıma ve Gezenbilir camiasına iyi dilekleri için teşekkür ederim.Uşak Umke İl Sorumlusu Okan samimi arkadaşımdır;gerek umke web sayfası gerekse forumdan takip ettim ilgi ve alakanız için umke camiası adına teşekkür ederim ege bölge uşak...
  3. chatlaxx

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Yok hastanede çalışıyorum aynı zamanda Sağlık Bakanlığının Arama Kurtarma birimi olan UMKE (Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi ) Personeliyim.UMKE araçlarımızın hepsi 4X4 tür.

4. chatlaxx

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Uzun zamandır bir frontera hastalığı aldı başını gidiyodu işim gereği 4*4 ler ile seyahatlerim ve vakalarım olduğundan dayanamadım 3.2 2001 Fronteramı aldım ve aranıza katılmak istiyorum fotolar aşağıdadır saygılarımla...
  5. chatlaxx

Gezenbilir İçin Oylarınızı Bekliyoruz!.

Ynt: Gezenbilir İçin Oylarınızı Bekliyoruz!. +2 oyda benden (;

6. chatlaxx

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO Güncel olarak benide ekleyin Selim YAVUZ 2001 3.2 Manisa

7. chatlaxx

Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler Merhaba Manisa/Demirci ilçesi tüm arkadaşların iyi dilekleri içinde teşekkür ederim bizim buralarda frontera dan anlayan yok maalesef birde çevrem utanmasa o kadar lafın üstüne dayak atacak neden bu arabayı aldın bunun yakıtını nasıl...
  8. chatlaxx

Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler Öncelikle merhaba dün yeni fronteramı aldım araç 2001 model AT 120.000 km de aldığımda bir sorun yoktu fakat aracı alıp geldim ABS uyarı lambası yanmaya başladı rampa aşağı inerken ayağımı frene attığımda fren pedalında sertlik ve pedalda abs...
  9. chatlaxx

Defender Far Koruma Teli Acil Yardım Lütfen

Arkadaşlar merhaba defenderim için far koruma teli aramaktayım ama maalesef bulamadım yardımcı olursanız sevinirim...

10. chatlaxx

2001 Model Frontera Alma Arifesindeyim - Düşünceleriniz

Arkadaşlar çok teşekkür ederim ilgi alaka ve yorumlarınız için şimdi temiz ve düşük km li bir araç bulmam lazım kısmet olursa yakında fronteramın fotolarıyla aranızda olacağım sağlıcakla kalın

11. chatlaxx

2001 Model Frontera Alma Arifesindeyim - Düşünceleriniz

Öncelikle herkese merhaba gezenbilir dostları frontera 3.2 alma arefesindeyim herkes gözümü çok korkutuyor parçası yok yakıtı çok diye lütfen yardım edin vectramı sattım frontera çok hoş bi araç çok hoşuma gidiyor frontera kullnıcıları olarak yorumlarınızı bekliyorum saygılar.
  12. chatlaxx

Satılık - Defender

Ynt: Satılık - Defender verebileceğiniz son rakam nedir

13. chatlaxx

TEKLİF USULÜ SATILIK 2001 4.7 WJ

Ynt: TEKLİF USULÜ SATILIK 2001 4.7 WJ Araç çok güzel satanada alanada hayırlı olsun çıkmıyor param çıksa o kadar anında alırım ):
  14. chatlaxx

Frontera Kullanıcı Bilgi Envanteri

Ynt: Frontera Kullanıcı Bilgi Envanteri Kısmet olursa haftaya salı veya çarşamba fronteramı almak için adanaya gidiyorum 2001 3.2 Gri kardeş geliyor senin frontiye herkese selamlar saygılar...
  15. chatlaxx

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Öncelikle merhaba gezenbilir dostları yaklaşık bir yıldır siteyi büyük bir ilgi ve alakayla takip ediyorum adım selim Amatör Telsizci TA3ASY UMKE (Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi - Medikal Arama Kurtarma) Ekibindeyim bir yıldır merak saldığım off road merakı iyiden...

16. chatlaxx

Merhaba Gezebilir Dostları Alacağım Araç için yardım

Ynt: Merhaba Gezebilir Dostları Alacağım Araç için yardım konuyu modertör arkadaşlar taşıyabilirmi veya ben off road bölümüne yeniden konumu açayım sayglar
  17. chatlaxx

Merhaba Gezebilir Dostları Alacağım Araç için yardım

Öncelikle herkese merhaba yaklaşık bir yıldır siteyi takip ediyorum ve artık benimde bir arazi aracı alma günüm geldi 30-40 lira arası bütçem var Defender,Ford Ranger ve Toyota Hilux arasında kaldım bir türlü karar veremiyorum çok ağır off road yapmayacağım doğa gezileri dağ kır bayır gezmek...
  18. chatlaxx

Alanya'dan Land Rover Defender 1998 TDİ

Ynt: Alanya'dan Land Rover Defender 1998 TDİ aracınızın rengi muhteşem ihaleden alıdıgınız araçları satmayı düşünüyormusunuz? tavan sepeti olmayan araca talibim... iyi günler

19. chatlaxx

Hayırsever GezenBilir Dostları Merhaba;Medikal Arama Kurtarma Ekibi İçin Sponsor

Öncelikle Gezenbilir dostlarına merhabalar demek isterim Medikal Arama Kurtarma Ekibi Üyesiyim Görevimiz Herhangi bir afet ve acil durumda Hem sağlık yönünden hemde arama kurtarma yönünden eğitim almış uzman ekiperiz herşeyimiz ve ekipmanımız olmasına karşın bölgemizde 4X4 arama kurtarma aracı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri