Arama sonuçlarınız

1. M

Frontera 2.0 Sport Hakkında

Ynt: Frontera 2.0 Sport Hakkında istediğim fronterayı bulamadım iki üç aylığına palio aldım...;) geçenlerde bi 96 fronti sport kullandım lpg yoktu arabadaa arabanın ağırlığı, duruşu, asaleti kalkışı felan çok korkuttu yakıt konusunda beni. (alışmışız binek araç kullanmaya) çok çok kararsız...

2. M

Ynt: Frontera 2.0 Sport Hakkında teşekkürler değerli bilgileriniz için...açıkçası sabırsızlanıyorrum fronteraya binmek için..en kısa zamanda arabamı satılığa çıkarıp fronteramı almak..almacağım arabıyı buldum bile...;)
  3. M

Ynt: Frontera 2.0 Sport Hakkında teşekkürle ayazağa bilgiler için...yıllardır opel binek kullanıcısıyım. oyüzden opel 4x4 lere bakıyorum. opel artık tutkumuz olcak sanırım...;)

4. M

Ynt: Frontera 2.0 Sport Hakkında teşekkürler yusuf bey...biraz daha detay varmıdır acaba..parça, elektronik,mekanik aksam sıkıntıları felan...rahat bi insanım araç alıp satma konusunda alırken özellikle baktırma dikkat etme gerekliliği duyacağım bir özellik varmıdır...inşallah aldığım mesajını...
  5. M

herkese selamllar; 94-96 arası frontera 2.0 almayı düşünüyorum acaba bu arabanın kronik hataları, handikapları, yakıt durumu, hakkında bilgi veriirmisiniz. ben normalde binek araç olarak kullanacağım genelde, o yüzden yakıt konusunda sıkıntı yaşarmıyım.şimdiden teşekkürler herkese.

6. M

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu xxxx

7. M

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu selamlar herkese, bir süredir takip ettiğimm bir sitedir, yakın zamanda opel frontera alarak aranıza daha rahat bi şekilde katılmak isterim. yaş 27, av, foto, dağ, deniz hayranı.... bol çamurlu yalnız hayata olsun...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri