Arama sonuçlarınız

1. asyavarhan

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? İSTANBUL 1 Yücel Işık (Range Rover Classic 1986) İstanbul 2 Naci Doğancı (Discovery I 1996 3,9 V8i ES) - Istanbul 3 Engin DAĞHAN (Discovery I 1998, 2.4 TDdI...

2. asyavarhan

İzmir Off-Road Grubu; Kemalpaşa, Bayındır Gezisi (19 Nisan 2009)

Ynt: İzmir Off-Road Grubu; Kemalpaşa, Bayındır Gezisi (19 Nisan 2009) Dostlar ,abilerim ,ben ve hamza'da katılmak isteriz ...Lütfen haberimiz olsun...S.hisarda bir gezi olabilir..Azmak,tekne koyu çadırlıolabilir...K.paşa armutlu çarşıklı beldesi çadır olabilir...Bir resim koya bilirim...saygılar..
  3. asyavarhan

110 Defender'a 2500 cc BMC (Nissan) Motoru Sorunsuz Takılabilir mi?

Ynt: 110 Defender'a 2500 cc BMC (Nissan) Motoru Sorunsuz Takılabilir mi? Dostlar bendede bd 30 nıssan var.3 yıldır kullanıyorum.Ben aldığımda motor atılmıştı detay bilgim yok.Ancak 3 yıldır mazot pompası dışında hiç bir problem yaşamadım.Çok memnunum....

4. asyavarhan

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) SELAM ARKADAŞLAR BEN AYKUT ,SİZİ DİKKATLE İZLİYORUM.ANCAK BEN YENİ SAYILIRIM.ANCAK ÇOK KEYİFLİ OLDUĞU KONUSUNDA HEM FİKİRİM.BİZDE UCUNDAN TUTTUK DEFENDER'LE BAŞLADIK...BERABER OLMAK DİLEĞİYLE...
  5. asyavarhan

Gezenbilir İzmir Grubu; Karagöl Off-Road ve Safari Gezi-2 (28 Şubat - 1 Mart 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Karagöl Off-Road ve Safari Gezi-2 (28 Şubat - 1 Mart 2009) Organizasyonların devamını dileriz...Çok keyifliydi herkeze çok selammm

6. asyavarhan

Gezenbilir İzmir Grubu Karagöl Off-Road Gezisi ve Piknik (21-22 Mart 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Karagöl Off-Road Gezisi ve Piknik (21-22 Mart 2009) Melih beyciğim çok katılmak isterdim...İyi eylenceler inşallah Kıbrısta görüşürüz...

7. asyavarhan

Gezenbilir İzmir Grubu Karagöl Off-Road ve Piknik Duyurusu (21-22 Mart 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Karagöl Off-Road ve Piknik Duyurusu (21-22 Mart 2009) Dostlar ben kaçırdım galiba neyse,seçimden sonra hepinize çok selam..ayko
  8. asyavarhan

Gezenbilir İzmir Grubu Karagöl Off-Road Gezisi ve Piknik (21-22 Mart 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Karagöl Off-Road Gezisi ve Piknik (21-22 Mart 2009) çok çok keyifliydi herkeze çok teşekkürler...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri