Arama sonuçlarınız

1. chala

Ankara'dan Cj7

Ynt: Ankara'dan Cj7 çok geçmiş olsun.

2. chala

Cj5 Otomatik Şanzıman

Ynt: Cj5 Otomatik Şanzıman bunun için başka bir işlem yapmak gerekiyor mu, yoksa direk alıp takabiliyor muyuz? ve ortalama maliyet konusunda bilgisi olan var mı acaba?
  3. chala

'79 CJ 5 , Bu da bizim ailenin kötü çocuğu

Ynt: '79 Cj 5 , Bu Da Bizim Ailenin Kötü Çocuğu Emin bey çok tesekkürler.

4. chala

'79 CJ 5 , Bu da bizim ailenin kötü çocuğu

Ynt: '79 Cj 5 , Bu Da Bizim Ailenin Kötü Çocuğu radyatörün tahliyesinden su akması benim rutin sorunum, hep suyun soğumasında veya devir daimde bir sorun olduğunu düşünmüşümdür, aracım komple yenilenirken radyatör, devir daim, hortumlar ve radyatör kapağı yenileri ile değişti, ancak tahliyeden...
  5. chala

Arçelik Marka Araba?

Ynt: Arçelik Marka Araba? bu triportörler 70 li yıllarda çok vardı izmirde. balıkçı, manav, tamirci ve bir çok seyyar satıcı ile küçük esnaf.. arçelik marka triportör olduğunu şu an öğrendim :)

6. chala

Cj5'te Tüp Yeri Sorunu

Ynt: Cj5'te Tüp Yeri Sorunu sabah yanıtı okuyunca foto ekleyebilir misiniz diyecektim, eklemişsiniz bu arada :) aynı benzin deposunda olduğu gibi, hatta daha korunaklı bir alt kapak yaptırmalısınız bence. yeri güzel, tank kaç litrelik acaba ? sizin aracınız cj8 olduğu için avantajlısınız...

7. chala

Orjinal 2'' veya 4'' yükseltme kiti yaptıranlar

Ynt: Orjinal 2'' Veya 4'' Yükseltme Kiti Yaptıranlar Evet, tarif uyuyor, u demirinin dingil ile makası birleştirdiği yere konulan bir yanı yaklaşık 2 cm, diğer yanı sıfır, şekil olarak ta balta ağzına benziyor gerçekten. Ankarada Rauf usta takmıştı yükseltme kitini, kitin içinden çıkmıştı o...
  8. chala

Toyota BJ60’dan Buggy Yapımı [BOLU]

Ynt: Toyota Bj60’dan Buggy Yapımı [bolu] Belli ki güzel bir çalışma yapmışsınız yazılardan anladığım kadarı ile, zira hiç bir foto açılmıyor, sorun çözülmezse tüm fotoları yeniden yükleyebilirsiniz belki.
  9. chala

El Yapımı Buggy Projesi

Ynt: El Yapımı Buggy Projesi kolaylıklar ve başarılar diliyorum.

10. chala

Ynt: Orjinal 2'' Veya 4'' Yükseltme Kiti Yaptıranlar yok ama çekip koyarım.

11. chala

Ynt: Orjinal 2'' Veya 4'' Yükseltme Kiti Yaptıranlar kitin içinde balta ağzı denilen 4 adet aparat yok sanki. bu basit aparat dingil makaslara bağlanırken hafif bir açı vererek karpuzlarla şanzımanın doğru açıda olmasını sağlıyor. ebay de fiyatlar hep böyle, ama gerçek fiyatı bulmak için...
  12. chala

CJ 8 Aldım Emeği Geçen Herkese Teşekkürler

Ynt: Cj 8 Aldım Emeği Geçen Herkese Teşekkürler Aracın son durumu nedir Çağdaş, her şey yolunda mı?

13. chala

CJ-8 in Yeniden Doğuşu

Ynt: Cj-8 İn Yeniden Doğuşu bu proje ne oldu ki?
  14. chala

Cj5'te Tüp Yeri Sorunu

Ynt: Cj5'te Tüp Yeri Sorunu Buldum : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=58586.0
  15. chala

Acıl Yardım Cj5

Ynt: Acıl Yardım Cj5 İzmirde üniversite öğrencisi iken aynı zamanda çalışıyordum, ve 95 yılında cj5 satın almıştım, neredeyse 20 sene olmuş. cj ilk aracımdı, ve hala aynı aracı kullanıyorum. gerçekten masraflı ve meşakatli bir iştir, ama bu işe linkte verdiğin araçla başlayacaksan hiç başlama...

16. chala

Aranıza Hoş Geldim :))

Ynt: Aranıza Hoş Geldim :)) Yok yok, asla olmaz, madem aramıza hoşgeldin, bundan sonra bırakmayız, ayıp olur. zj nin yanına bir cj alınca yerin garanti burada :))
  17. chala

Ynt: Orjinal 2'' Veya 4'' Yükseltme Kiti Yaptıranlar ben 4'' kit aldım, aracım 79 model cj5. arac eski olduğu için makaslar, bağlantılar, amortisörler çok yıpranıyor ve dikiş tutmuyor. kit sayesinde aracın hem havası çok değişti, hem de konforu. fiyatını tam hatırlamıyorum ama 2250 TL civarı...
  18. chala

Cj İcin Küçük Römork Arıyorum.

Ynt: Cj İcin Küçük Römork Arıyorum. cj için ben de bir römork yaptırmak istiyorum, yaptıracak olursanız beraber yaptırabiliriz. ben ankaradayım. bende cj dingili, yeni amortisörü, yayları, poryası, jantları ve lastikleri var gerisi ustanın işi.

19. chala

Cj5'te Tüp Yeri Sorunu

Ynt: Cj5'te Tüp Yeri Sorunu Bu sorun hepimizin ortak sorunu. ben aracı yeniden toplarken sıfır motor takmıştım, lpg sistemini de söküp atmıştım. şimdi yeniden lpg sistemi montajı yaptıracağım ve tek tereddütüm tüpün yeri. eskiden simie tüp vardı. duyduğuma göre şimdi yasakmış, artı yeri hiç...
  20. chala

Navara Kliması Gücünü Nereden Alıyor

Ynt: Navara Kliması Gücünü Nereden Alıyor Bahadır bey merhabalar; detaylı açıklamalarınız için çok teşekkür ederim. Kafamdaki bir soru işaretini gidermiş oldum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri