Arama sonuçlarınız

1. ahmetcan466

Ilk Cb Telsizim Bende Aranıza Katıldım.

Tam deniz kenarindayim aslında birazdan denerim. Birde bizim rölenin olduğu tepede bir deneme yapma planım var. Rakım 445m saros u ve Marmara denizini Tam olarak görüyor. Daha önce Balıkesir kepsuttan Tekirdağ ve Kırklareli Mayadag ile gorusmustum resmi telsiz ile Discovery cihazımdan Tapatalk...

2. ahmetcan466

Onerileriniz için teşekkür ederim. Deneyecegim . Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. ahmetcan466

Bu akşam araçta deneme yaptım araç Hyundai Starex Arka sol tarafa tavana anteni koydum. Telsiz bağlantısını yaptım. Telsizi açtım Butun kanalları gezdim yavaş yavaş hem FM de hem de AM de sadece cızırtı geldi hiçbir ses duymadım. Tx Rx yazan kısımda kanal degistirirken bazi kanallarda 2...

4. ahmetcan466

Antenlerim bunlar gece gece pek net olmadı resimler ama en azından bir fikir oluşur olumlu veya olumsuz Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. ahmetcan466

Antenin Tam boyu 180 cm su anda aracimin bagajında duruyorlar. Eve gider gitmez resimlerini atarım. Aynı zamanda dip kısımları yay gibi ve onunda altında 1/2 Inc boru şeklinde icinde kalin bakır tel sarımı var. Sizce işimi görür mü araçta? İlginiz için tekrar teşekkür ederim Atila Bey...

6. ahmetcan466

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Atila Bey. Bizim teknik ekipte bulunan arkadaslarda dediginiz cihazlar mevcut. Benimde elim havya tutar ancak bu konuda fazla bilgim yok. Şimdi benim cihaz FM ve AM bandlarinda calisiyor. Ben ekseri araçta kullanmayı düşünüyorum. Elimde 2 Adet araç...

7. ahmetcan466

Merhabalar ben Tekirdağ Şarköy den Ahmet Can. Bir kamu kuruluşunda çalışmaktayım. Bulunduğum kurumda aktif olarak telsiz kullanmama rağmen halk bandı telsizi merak ettigimden Stabo Magnum M marka bir telsiz edindim. Artıları ve eksileri nelerdir bilmiyorum. Ustalardan tavsiyelere ihtiyacım...
  8. ahmetcan466

Olta Balıkçılığı ile İlgilenen Gezenbilirciler Parmak Kaldırsın

Tekirdağ Şarköy Murefte Marinadaydik Akşam vuruş bile almadik :( Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. ahmetcan466

Realistic Tandy Cb Fm Telsiz

Fiyat nedir? Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. ahmetcan466

5.2 Jel Akü

Araçlarda kullanılan aküler starter akü denilen tip akulerdir. Anlık olarak yüksek amper verebilir. JEL aküler ise yüksek amper vermek için tasarlanmamıştır bu tip aküler Starter aküler gibi içindeki elektrolikiti sıvı değil aksine plaka çevresinde bulunan pedlere içeriği emdirilmiş akudur. Uzun...

11. ahmetcan466

Bicak bakimi ve bicak uzerindeki lekeler

Türkiye de yetkili satıcısi varmı diye bir araştırın derim Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. ahmetcan466

Bicak bakimi ve bicak uzerindeki lekeler

Ben senelerdir kullanıyorum hiç böyle bisey basima gelmedi. Aldığınız yere bir gösterin gerekirse yenisi ile degistirsinler Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. ahmetcan466

EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?

Bu tip malzemeler sorun çıkartmaz kanaatindeyim Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. ahmetcan466

EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?

15 yıldır yatarken hariç sürekli yanımda. Bazen yatarken bile yanımda. Bugune kadar hiçbir sorun yaşamadım. Ne AVM lere girerken ne de resmi dairelerde... Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. ahmetcan466

12 V On/off Anahtar Seçimi

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. ahmetcan466

12 V On/off Anahtar Seçimi

Linkte işinize yarayabilecek bir tablo var. 15-18mm kontraplaga direkt olarak bir anahtar takmak zahmetli olur bu şekilde bir pano yaparsanız hem kullanışlı hem de gorsel olarak güzel görünür. Oluşabilecek bir olumsuz durumda müdahale kolay olur. Online Shop Waterproof IP68 Breaker Panel LED...
  17. ahmetcan466

Hangi Marka Navigasyon?Neden?

Abi Seni Buralarda Gormek Ne Güzel :-) Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. ahmetcan466

Yaesu Vx8 Dr

Fiyat nedir? Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. ahmetcan466

Minubuste Koltuk Eksiltme Ve Donerli Koltuk Ve Masa

Minibusten koltuk eksiltme yapamazsınız. Ekleme yapabilirsiniz. Dediginiz gibi 8+1 yapamazsınız. Cunku şoför dahil 9 kişilik araç M1 sınıfı araç olarak geçiyor yani otomobil gibi muayenesi 2 yılda bir oluyor. Bu yüzden aracinizda koltuk eksiltme yapmanız mümkün değil. Bir seçenek daha var siz...
  20. ahmetcan466

Satılık 4x4 Uzun Şase Mercedes Sprinter

BTK da vardı bi araçlardan ordan çıkma araç mı? Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri