Arama sonuçlarınız

1. ahmetcan466

Telsiz Tavsiyesi, Hangi Marka Model Alınmalı ?

CB de takılıyorum birde diğer frekans ve modülasyonlari meraktan amatör oldum. Ama kendimi tam amatör saymiyorum. daha yiyecek çok ekmeğimiz var. Zamanla okuyarak pratik yaparak gelistiricez artık. Gerçekten görüşmeyeli epey oldu. :-) Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. ahmetcan466

Amatör Telsiz Lisansiniz yoksa çıkış gücü 0.5watt i geçmeyen PMR telsiz ve ya CB (Citizen Band) telsiz kullanabilirsiniz bu konuda, PMR telsiz olarak yazdığınız koşulları karşılayabilecek bir telsiz tavsiyesinde bulunamayacagim . Kusura bakmayın. Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
  3. ahmetcan466

Yanlış anlamayın ona göre cihaz tavsiye edeceğim Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. ahmetcan466

Amatör müsünüz? Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. ahmetcan466

Kan Verelİm Arkadaşlar

Sabit 3 ayda bir Kızılay a kan veririm, gönüllü kemik iliği donoruyum, hatta madalya vereceklermis öyle dediler. Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. ahmetcan466

Desülfatör Kullanan ya da Yapan Var mı?

Ben 6 akülü 72voltluk elektrikli motorsikletimde kullanıyorum. Resmini atarım. Emsal akulere göre benim aküler daha iyi ama sıfır ayarında değil tabiki. Zaten kullanım kılavuzundada yazıyor amper değerine göre sulfatlasmanin çözülmesi vakit alır diye. Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak...

7. ahmetcan466

Ucuza Satılık Telsizler

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. ahmetcan466

Ucuza Satılık Telsizler

Midland için 300 Albrecht 150 Anten 100 olur. Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. ahmetcan466

Ucuza Satılık Telsizler

Elimde Albrecht AE4500 ve Midland Alan 48 Tüm Bandlar Açık Am Fm telsiz var. İsterseniz Manyetik diplikli anten de mevcut. Aklınıza bişey gelmesin bu işin ticaretini yapmıyorum elimde çok fazla CB malzeme var onları elimden çıkartmaya uğraşıyorum Resimde üst üste duranların bir kısmı satıldı...

10. ahmetcan466

Ucuza Satılık Telsizler

Nasıl bir telsiz arıyorsunuz? Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. ahmetcan466

2.7 Wj Isınınca Yüksek Rölanti

Bazı pompalarda pompaya devirdaim suyu giriş ve çıkışı var bir nevi otomatik jikle gibi eğer araclarinizda böyle bir giriş varsa oraya giren çıkan hortumları motor sicakken kontrol edin ikisininde sıcaklığı eşit olması gerekiyor, eğer biri sıcak diğeri iliksa sistem tıkanmış olabilir...
  12. ahmetcan466

Yeni Lada Niva Urban Resimleri

Bekliyoruz 4 gözle gelsin. Acaba dizel seçenegi olacak mı? Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. ahmetcan466

Forumun Açılmaması

Foruma giremedigim için telefona format attım. Yine giremedim. Sonra anladım ki sorun bende değilmiş. :-) Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. ahmetcan466

Sİyah Duman

Siyah duman sıkıntı değil ilk çalıştırma ve sıkıştırmada yeterki renk griye dönmesin :-) Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. ahmetcan466

Sİyah Duman

Evet Ben hala 2004 Model Duz Motor Düz Pompa Starex minibusumu dediğiniz şekilde kullanıyorum. Depo sürekli fulldur. Çeyrek deponun altına düştüğünde yazın 3-4litre 30no yağ atıp üzerini fulluyorum depo 80litre. Kış aylarında ise 10 no yağ atıyorum. Aynı zamanda 2-3 depoda bir 0.5lt gazyağı...

16. ahmetcan466

4.80 m - 680 Kg. lık Hafif Çekme Karavan Yapıyorum (İnşallah.. :) )

Agzim açık bir şekilde takipteyim. Yaptığınız iş hem çok güzel hemde çok fonksiyonlu. Elinize emeğinize sağlık Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. ahmetcan466

Telsize Program Atma.

Bilgisayar ortamında frekansları tone ve shift değerlerini girmek kolay oluyor. Önünüzde Excel gibi sütunlar rx frekans tx frekans ton değerleri çıkış gücü değerleri gibi değerleri hem aynı anda görüyor hemde müdahale edebiliyorsunuz. İstediğiniz frekansı istediğiniz kanala yazabiliyorsunuz vs...
  18. ahmetcan466

Telsize Program Atma.

Program atmaktan kastiniz frekansları yüklemek ise, ellede frekans girebilirsiniz ancak girdiğiniz rolelerin isimlerini yazamazsiniz Baofeng e bilgisayardan frekans yüklemek için programları var YouTube tan bunlara bakabilirsiniz. TA1ACX 73. Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. ahmetcan466

Ortiz Karavanımızı Bugün Teslim Aldık...

Keyifle ve güvenli bir şekilde kullanmanız dileğiyle. Hayırlı olsun. Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. ahmetcan466

Baofeng Bf-888s Anten

Eğer amatör değilseniz PMR frekanslarda çıkış gücü 0.5watt i geçmeyen sabit antenli bir cihaz kullanmanız yasaldır. Kullandığınız cihaz amatör olmadığınız için yasal değil maalesef. Saygılar TA1ACX Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri