Arama sonuçlarınız

1. ahmetcan466

B Sınıfı Amatör Için Telsiz Tavsiyesi

Switch mod adaptöre bende karşıyım CB cihazlarimda trafolu lineer adaptör kullanıyorum tam regule, gerekirse 2 adet 105 Ah Delphi Jel Akum var . Dediğim gibi evim müsait olsa herşey yavaş yavaş olacak ama apartman daireside bunlar çok zor aynı zamanda 2 küçük kızım var onlarla çok çok daha zor...

2. ahmetcan466

Sabit kullanım için düşünüyorum ama yazdığım gibi evde yer yok, cepte ona ayıracak para yok şimdilik :) Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. ahmetcan466

Hoşbulduk. Sürekli forumu geziyorum ama uzun zamandır yazmamistim. Baofeng UV9R yi bir proje için almışlar 2 adet bana yakın bir ilçede, birini kullanmışlar benim aldığım kullanılmayan. ASELSAN ise malum siteden buldum. Aslında hayalim All Band-All Mod sabit bir cihaz edinmek ama hem ev...

4. ahmetcan466

Hayırlı olsun belgeniz. Başlangıç için Baofeng UV ,82 yi tavsiye ederim el cihazi olarak. 5,R biraz sorunlu diye okumuştum birkaç yerde programlama sıkıntısı oluyormuş. Uv82 ve program kablosu sipariş ederseniz başlangıç için iyi bir seçenek olur. Bende BAOFENG UV9R var. Birde ASELSAN 4415 VHF...
  5. ahmetcan466

Dİferansİyel Projesİ İçİn Yardimlariniza İhtİyacim Var

Evet kolay bir çözüm küçük birde tüp adapte edilirse sürekli basınçlı hava bulunur Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. ahmetcan466

Dİferansİyel Projesİ İçİn Yardimlariniza İhtİyacim Var

Hangi araçlar için ureteceksin? Havalı biraz sıkıntılı olabilir çünkü her araçta hava yok. Vakum ile çalışan yaparsan veya elektrikli selenoid ile daha fazla rağbet görür diye tahmin ediyorum Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. ahmetcan466

Satılık - President Lincoln Telsiz ( CB + Amatör)

Elimde birkaç tane Cb cihaz var ilgilenirseniz mesaj gönderebilirsiniz. 73 Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. ahmetcan466

2017/2 Dönemi Sınav Yerleri Belli Oldu.

Yarın saat 14:00 da Çanakkale deyim inşallah Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. ahmetcan466

Aman..kimse Kendi Çekme Karavanını Yapmasın.!

Tobe Bismillah. Bu nedir böyle. Mutasyon geçirmiş uç uç böceği gibi [emoji13] [emoji13] [emoji13] [emoji13] Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. ahmetcan466

Trc-217 40 Channel Cb Telsiz

Am de kimse yok ama takım olarak iş görür en kötü ihtimalle koleksiyonluk saklanır Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. ahmetcan466

Kendi Imalatım Olan Çekme Karavan Için Yorumlarınızı Bekliyorum

Hortum Terazi için kullanılan hortum bu nalburlardada bulunur. Hortum Terazi için kullanicam derseniz verirler Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. ahmetcan466

Güneş Paneli Ve Akü Şarj Cihazı Birlikte Nasıl Bağlanır.

18volt 25 Amper Trafonun arkasına 50 Amper köprü diyot ve 5 Adet 35volt 10000mf lik kondansatör bağladım ve çıkan voltajı solar şarj regülatörüne girdim Regülatör cikisina bir voltmetre ve 50 Amper Şönt Dirençli bir ampermetre bağlayarak hem akımı hemde voltajı anlık gorebilmekteyim. Bu...

13. ahmetcan466

Römorkla Ve Karavan Takili İken Hgs Sinifi Değİşİrmİ

Sizin normalde 2. Sinif HGS kullanmanız gerekir. 1. Sınıf aks aralığı 3.20 metreye kadar olan otomobiller için, 2.Sınıf Araçlar AKS ARALIĞI 3.20 METRE VE ÜZERİNDE OLAN HER TÜRLÜ 2 AKSLI ARAÇ 2.SINIFTIR. (OTOMOBİL, MİNİBÜS, KAMYONET, OTOBÜS VB.) Siz zaten yanlış HGS kullanıyorsunuz. Discovery...
  14. ahmetcan466

Kendim Yapıyorum! Küçük Aile Karavanım.

Gerçekten çok güzel olmuş. Elinize emeginize sağlık Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. ahmetcan466

Buji Seçimi Lpg Buji Kullanımı

Ben yıllar önce kullanmıştım NGK LASERLİNE LPG bujisi o zamanlar 4 tanesini 360 TL gibi bir fiyata almıştım. Normal bujiye göre biraz farklı 60000 - 80000 km omru var demişti ithalatçısı. Zararını görmedim emisyinda bariz fark yapıyor çekiş biraz artıyor çekiş artınca gaza fazla basilmadigindan...

16. ahmetcan466

arac telsizi

A Sınıfı Amatör İseniz Bence Kendiniz Bir QRP cihaz yapın. [emoji6] Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. ahmetcan466

Kendi Imalatım Olan Çekme Karavan Için Yorumlarınızı Bekliyorum

Ellerinize sağlık. Süper bir çalışma olmuş. Kaç kg oldu acaba son hali ile? Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. ahmetcan466

Yaşam Aküsü 2

Aynen katılıyorum belki bir seçenek olabilir diye yazmıştım. Tabiki tek akü iç direnci ile 4 akunun ki bir olmaz. Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. ahmetcan466

Yaşam Aküsü 2

4 Adet 12V 20Ah Elektrikli Bisiklet Akülerinden Alıp Paralelleseniz 80Ah Akunuz Olur. Adet fiyatı 150 liradan başlıyor. Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. ahmetcan466

Yaşam Aküsü 2

Aracin koltuğunu 5-6 cm yukseltseniz olmaz mı? Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri