Arama sonuçlarınız

1. salih46

Kamp Ocağı Seçimi

bahsettiğiniz ocağın çakması bu galiba, sadece kerosene (jp8) kullanacağım. dayandığı yere kadar artık. kovea 350-400 civarıydı.

2. salih46

Kamp Ocağı Seçimi

http://www.youtube.com/watch?v=XlsvtBnVnvg buda videosu
  3. salih46

Kamp Ocağı Seçimi

herkese merhaba epeydir forumda yazmıyordum, çin malı bir benzinli ocak aldım tecrübelerimi ve izlenimlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum ocak bu gün geldi hemen denedim kullandığım yakıt kerosen (uçak yakıtı) atık uçak yakıtlarından almıştım biraz kirli yakıt. ön ısıtma şart öncelikle, epeyce...

4. salih46

Emergency Uyku Tulumu

HERKESE MERHABA, KENDİM KULLANMAK İÇİN 5 TANE YURT DIŞINDAN GETİRTTİĞİM EMERGENCY UYKU TULUMLARI SATILIKTIR 1 TANESİNİ BEN KULLANDIM 4 TANE KALDI, ARTIK KULLANMAYACAĞIM İÇİN SATIYORUM TÜRKİYEDE BULAMMAIŞTIM BELKİ İŞNE YARAYAN OLUR. EMERGENCY BATTANİYE NİN MATERLAİ İLE AYNI ALÜMİNYUM MALZEMEDEN...
  5. salih46

piknik tübü mü ispirto ocağı mı?

Ynt: piknik tübü mü ispirto ocağı mı? merhaba 8-10 günlük kamp yapacaksanız küçük kartuşlu ocakları tavsiye ederim. uğraşmadan alevide kontrol ederek rahat rahat kullanırsınız.

6. salih46

Evolite K-2; 5 Mevsim Çadır Tanıtım

Ynt: Evolite K-2; 5 Mevsim Çadır Tanıtım teşekkürler, tenteyi suda epeyce denedim su geçirmedi, pollerde gerçekten kaliteli.

7. salih46

çadırın paketinin üzerinde ve çadırın içindeki etikette bahriyeli.com.tr ve made in china yazıyordu yani açıkça bahriyeli outdoor un çinde fason olarak ürettirdiği çadır ama kumaş kalitesi işçiliği v.s gayet iyi zaten diğer firmalarda farklı şeyler yapmıyor fason olarak çinde tayvanda v.s...
  8. salih46

DİĞER FOTOĞRAFLAR
  9. salih46

HERKESE MERHABA, 5 mevsim fiyatı uygun bir çadır almaya karar vermiştim 3 kişilik kar etekleri olan alüminyum pollü ve benim için önemli olan bir diğer özellik pollerin dış tenteden geçiyor olması lazımdı husky hannah a v.s baktım husky falcon oşuma gitmişti tam onu alacaktımki bir alışveriş...

10. salih46

Satılık orjinal The North Face Serac Gore-tex Paclite Teknik ceket (hardshell)

Ynt: Satılık orjinal The North Face Serac Gore-tex Paclite Teknik ceket (hardshell) merhaba, bende hem sahtesini hem orjinalini kullandım, ikiside su geçirmiyor fakat sahtesi teri dışarı iyi atamıyor ve çok efor sarfettiğinizde içten buğulanma yapıyor ve sonuç üşüyorsunuz. bu fiyata ceketim...

11. salih46

Jack Wolfskin 3 in 1 Goretex Teknik ceket

Ynt: Jack Wolfskin 3 in 1 Goretex Teknik ceket merhaba ceket ne kadar kullanıldı acaba?
  12. salih46

En Sevdiğiniz Kayak Merkezi Hangisi?

Ynt: En Sevdiğiniz Kayak Merkezi Hangisi? merhabalar, kartalkayada askeri misafirhane varmıdır? bilgisi olan varsa ve cevaplarsa bana çok yardımcı olacak, teşekkürler.

13. salih46

SSANGYONG KYRON XDI 2.0 4X4 AT YAKIT TÜKETİMİ

Ynt: SSANGYONG KYRON XDI 2.0 4X4 AT YAKIT TÜKETİMİ merhaba konuyla alakası pek yok ama, 2009 kyronun yıllık vergisi ne kadar acaba?
  14. salih46

Pinguin Excel 4 Mevsim Çadır

Ynt: Pinguin Excel 4 Mevsim Çadır çadırın sizin tarafınızdan çekilen fotoğrafları varmı acaba?
  15. salih46

YDS SIFIR ASKERİ BOT

Ynt: YDS SIFIR ASKERİ BOT GÜNCEL. BU ARADA TABANI ÇOK SERT OLMADIĞI İÇİN YÜRÜYÜŞLERDE YORMAZ.

16. salih46

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi bu bot işi kafamı iyice karıştırdı birde şu botu buldum buna ne dersiniz? özellikle mert KİĞILI abi siz yardımcı olursanız seviniirim.
  17. salih46

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi arkadaşlar bi tane bot daha ilgimi çekti asolo voyager mı? yoksa SALOMON - ALP 6 SCS GTX mı daha iyi hangisini tavsiye edersiniz? kar yürüyüşlerinde su geçirmeyecek ve kara batarak gittiğimizde üşütmeyecek ayrıca şehirdede giyilebilecek ve sağlam olacak hangisini tavsiye...
  18. salih46

Kıyafet önerileriniz.

Ynt: Kıyafet önerileriniz. merhaba, size oldukça hesaplı ve işe yarar bir liste çıkaracağım galiba, içlik için tecrübe ile sabit alt üst yün içlikler alın mükemmel sıcak tutuyor ve çok ucuz ikisi 20 tl yi geçmez, ara katman için polar kazaklara bakabilirsiniz 15-20 lira civarındada kazaklar...

19. salih46

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi zaten çok kullanmayacağım yağışlı hafta sonlarında yada çok soğuk, izmirde artık ne kadar olursa. ama bu kayma meselsi kafamı karıştırdı buzdada kayarmı peki? dağda buzlu ortamada gideceğim sıkıntı olurmu?
  20. salih46

YDS SIFIR ASKERİ BOT

Ynt: YDS SIFIR ASKERİ BOT bu arada fiyatı yazmayı unuttum 70 lira, kargo bana ait. bi fotoğrafını daha ekledim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri