Arama sonuçlarınız

1. S

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Finike tarafı değil. Kaş sınırları içinde olması lazım. Bir fotoğraf daha.

2. S

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Olimpos ya da Termessos değil. eski bir başkent ;)
  3. S

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? :D bulun önce bakarız.

4. S

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? dağ değil aslında bir antik kent burası. biraz yüksekte dereden. kerimin dere değil.
  5. S

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? evet ama Antalya'nın neresi? bu arada, derenin adını sormuyorum, fotoğrafın çekildiği yerin adını soruyorum.

6. S

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Kemal Bey yetki verdi :) Bu arada ben acemiyim daha, ipucu vermenin zamanı mıdır?

7. S

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? daha batıda.
  8. S

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? değil ikisi de.
  9. S

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? günaydın! evet akdeniz.

10. S

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Fotoğrafın çekildiği yeri soruyorum.

11. S

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? merhaba, yapının adı sorusu halen cevaplanmamıştı ya da ben gözden kaçırdım. yeni soruyu ben de bekiyorum, heyecanlı bir oyun bu! :) kendimi tanıtan bir şeyler yazdım verdiğiniz linke cevaben, teşekkürler.
  12. S

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selam, sanırım doğru yerde kendimi tanıtıyorum. Adım Serdar. 30 yaş sınırına çok yakın olduğum şu günlerde Ankara'da yaşamaktan vazgeçip Kaş'ta bir ev tuttum. Kış aylarında uzaktan yazılım geliştirip yaz aylarında turizm sektöründe çalışarak hayatımı...

13. S

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Mahmutoğlu Kulesi.
  14. S

Yazlık Trekking Ayakkabısı

Selamlar, Forumdaki trekking ayakkabıları ve nasıl ayakkabı seçmeli konulu mesajları okudum, birkaç online mağazadaki modellere baktım fakat aklımda hala bir iki cevapsız soru var: Sadece yazın kullanılacak da olsa bir trekking ayakkabısı su geçirmez olmalı mıdır? Yaz koşulları gerçekten Gore...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,783
Kaydolan Son Üyemiz
Sinan1313

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR