Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Fotoğraf Makinesi Seçimi İçin Fikirlerinizi Rica Ediyorum...
Melih bey açıklamalar ve çalışmalarınız için teşekkür ederim. bu gün bir tekno markete gittim. 3 ürünü inceledim bölümden yetkili arkadaşlar ile konuştum biri çok bilgiliydi ince ince anlattı.. hs 10 için 1400 fz100 içinde ona...
ok merakla bekliyorum aslında basit bir kıyas yapmak isterim ana başlıklar yeterli mercek açısı zoom çözünürlük çekim hızı vb.
Bulent bey bu arada dunden beri dusunuyorum, size tavsiye ettiklerim arasindan ben olsam hangisini alirdim diye hala isin icinde cikamadim. :)
:) düşüncelere daldırmak istemezdim.... Fotoğraf bizim hobilerimizin bir parçası...
tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Delikanlı ve bilgili arkadaşların olması çok güzel... :) seçtiğim makine ve resimleri paylaşacağım
ilginize çok teşekkur ederim... herşeyi alt alta koyup tekrar düşüneceğim. Değerli bilgiler paylaşım için sağolun...
aslında finepix s5000 modelini kullanıyorum. ekranı düştü ve kırıldı. yine aynı seriden gitmek istiyorum fakat objektifte sıkıntı oldu ben daha çok doğa ve araç ları kişi temaları ile bir fotoğraflıyorum bazen geniş bazende dar...
Ynt: Kocaeli Bölgesi Parkur Dosyası
Kocaeli belediyesinin yayınladığı bir gezi rehberi var adı kocaeli doğa yürüyüş parkurları güzel bir derleme olmuş...
Ynt: Marmara Trekking Noktaları Kitabı
Kocaeli Belediyesinin yayınlamış olduğu bir kitap var adı kocaeli doğa yürüyüş parkurları 50 nin üzerinde parkur var haritalar bilgiler güzel bir kaynak kitap
birde ikincisi yolda olan bir kitap ben severek okudum Kutsal Zafer Şahin hocanın Doğada...
Ynt: İstanbul Belediyesi İtfaiye Gönüllüsü Eğitimi
evet baya bir zaman oldu. kamu kurum kuruluş eğitimleri vede okul ögrenci eğitimlerinden dolayı çok yoğunlarmış....
Ynt: 92 Benzinli Defender için Elektronik Ateşleyici
http://cgi.ebay.co.uk/PERFORMANCE-electronic-distributor-LUCAS-45-land-rover/110450315940?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item19b75a12a4...
Ynt: DEFENDER ''Ustalarını Arıyor - Anıyor''
Yunus abilerle devamlı face ten görüşüyoruz. Bu işi yaptıklarını şimdi duyuyorum... Mutevazilerde bilgileride çok iyi...