Arama sonuçlarınız

1. Jimny_Mehmet

2011 Yılı İkinci Dönem Amatör Telsizcilik Sınavı İçin Başvurular

Ynt: 2011 Yılı İkinci Dönem Amatör Telsizcilik Sınavı İçin Başvurular Bende başvurumu yaptım hayırlı uğurlu olsun :)

2. Jimny_Mehmet

Satılık - 2007 Model Suzuki Jimny

Ynt: Satılık - 2007 Model Suzuki Jimny GÜNCEL
  3. Jimny_Mehmet

Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (19-20 / 26-27 Kasım 2011)

Ynt: Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (19-20 / 26-27 Kasım 2011) 1. Ümit Yıldız (Mrstar) 2. Mustafa Karahasanoğlu (Ata1 3.Hasan Çalışkan (pancarmotorcu) 4.Coşkun Canlıoğlu (ccanlioglu) 5. Tufan Hüseyni (thpozitif) 6. Ozan Çankaya+ 5 kişi belkide daha fazla... 7. Bekir Gümüş 8.Mehmet Can...

4. Jimny_Mehmet

Satılık tavan sepeti

Ynt: Satılık tavan sepeti GÜNCEL
  5. Jimny_Mehmet

Bayramda gezmeye ne dersiniz?

Değerli arkadaşlar bayrama az bir zaman kaldı ancak daha gezi planı yapmamış arkadaş varsa grup halinde daha doğrusu araç konvoyu halinde Yurtdışı veya Yurtiçi geziye ne dersiniz?

6. Jimny_Mehmet

İstanbulda çamurlu offroad parkuru önerileri?

Ynt: İstanbulda çamurlu offroad parkuru önerileri? Bahçeköydeki doğa kolejinin önünden kirazlı bentler yoluna doğru gidin ileride sağınızda tel örgüler olacak onu takip edip yol sağa doğru gidecek güzel bir parkurdur orası... ismi Babaannedir.

7. Jimny_Mehmet

suzuki vitara jlx şnorkel

Ynt: suzuki vitara jlx şnorkel Her araca şnorkel lazımdır ve vitara da da yer mevcuttur bu konuda en iyi isimlerden birisi Nesimi Usta 0535 971 85 82 numarayı benim verdiğimide söyleyebilirsiniz.
  8. Jimny_Mehmet

Araçlarımızdaki ve evlerimizdeki CBleri sürekli açık tutalım.

Ynt: Araçlarımızdaki ve evlerimizdeki CBleri sürekli açık tutalım. Manyak arkadaşımız; Bu yazdığınız frekansları ben dahil birçok arkadaşımızın anlamayacağını bile bile ve sadece sizin kendinizi bildiğinizi göstermenmekten başka bişey değil. neden kanal olarak yazmadınız?
  9. Jimny_Mehmet

Sizce ne kadar vermeliyim?

Ynt: Sizce ne kadar vermeliyim? Ege Akdenizde haber muhabirliği ile İStanbulda Polis muhabirliği yapmak çok farklı kavramlar ve ben telsizimle karakolada giriyordum, adliyeyede ayrıca hiç kimsede bana yasak demedi !

10. Jimny_Mehmet

ÇALINAN ARACI CEP TELEFONU İLE DURDURAN ELEKTRONİK KART

Ynt: ÇALINAN ARACI CEP TELEFONU İLE DURDURAN ELEKTRONİK KART .

11. Jimny_Mehmet

Araçlarımızdaki ve evlerimizdeki CBleri sürekli açık tutalım.

Değerli arkadaşlar sizlere bir önerim olacak ! CB telsizlerimizi şehir içi (Ben İStanbuldayım) açık tutarak diğer CB ciler gibi bizlerde muhabere yapalım. Ben araçta olduğum sürece açık dinlemedeyim. 21.Kanaldayım. Kodum: Can Mobil. Eğer sizlerde önerimi takip etmek isterseniz kodlarınızı...
  12. Jimny_Mehmet

Sizce ne kadar vermeliyim?

Ynt: Sizce ne kadar vermeliyim? Ben Gazeteciyim. Hatta bir dönem gece muhabirliği dahi yaptım ve işimiz sürekli Polis, İtfaiye ve Sağlık telsizlerini dinlemekle geçiyordu. Çünkü Poils muhabirliğini yapmak için telsiz takip etmek durumundasınız. Ayrıca polis muhabirliği yapan gazeteciler polis...

13. Jimny_Mehmet

Bayram Tebriği

Ynt: Bayram Tebriği http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=79667.60;topicseen Burada hali hazırda sayfamız mevcut.
  14. Jimny_Mehmet

Cumhuriyet Bayramı

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Şehitler, Kuvâyi Milliye şehitleri, mezardan çıkmanın vaktidir! Şehitler, Kuvâyi Milliye şehitleri, Sakarya'da, İnönü'nde, Afyon'dakiler Dumlupınar'dakiler de elbet ve de Aydın'da, Antep'te vurulup...
  15. Jimny_Mehmet

Cumhuriyet Bayramı

Ynt: Cumhuriyet Bayramı

16. Jimny_Mehmet

Hava Trafiği Takip Sitesi

http://www.iststatus.com/radar2.htm Değerli arkadaşlar bu link hava trafiği takip sitesi bakmanızı öneririm çok hoş bir site...
  17. Jimny_Mehmet

3. BEYOFF Oyunları - Mazhar Demiralp Anısına ( 19 - 20 Kasım 2011)

Ynt: 3. BEYOFF Oyunları - Mazhar Demiralp Anısına ( 19 - 20 Kasım 2011) işaret.
  18. Jimny_Mehmet

LPG Taktıracağım tavsiye ltf.

Ynt: LPG Taktıracağım tavsiye ltf. Pahalı olsun Prince olsun.

19. Jimny_Mehmet

İstanbulda çamurlu offroad parkuru önerileri?

Ynt: İstanbulda çamurlu offroad parkuru önerileri? mükemmel bir yer yahur ayazağadan evyap lisesinin ordan girebilirsiniz yada Bahçeköydende bentlerin yolundan güzel yerlere ulaşabilirsiniz...
  20. Jimny_Mehmet

Satılık tavan sepeti

Değerli arkadaşlar satılık tavan sepeti Hella lambaları dahil fiyatı 650TL Lambalar hariç sadece sepet 450 TL iletişim 0554 597 55 16

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri