Arama sonuçlarınız

1. A

Volkswagen - Amarok

Ynt: Volkswagen - Amarok ayrıca bir şeyide eklemeden geçemeyeceğim . eğer navaradaki donanım ve motor amarokta olsaydı o amarok şu anda 150 bin tl ye satılmassaydı bende hiç bir şey bilmiyorum .

2. A

Ufaklık Büyüyor

Ynt: Ufaklık Büyüyor hayırlısı yeni aracı bekliyoruz artık :)
  3. A

CHEROKEE lerin dansı :))

Ynt: CHEROKEE lerin dansı :)) güzel bir gezi olmuş ellerinize sağlık ;D

4. A

Hayalimdeki VX 80 ime kavuştum..

Ynt: Hayalimdeki VX 80 ime kavuştum.. hayırlı olsun güle güle kullanın maşallah :)
  5. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar ben daha çok arkasının hareketli ve çok çabuk 180 yapıyo olmasını seviyorum ;D

6. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar rally raid'i her zaman begenmişimdir eski aracımızında 4x2 Skystar SSS oluşu yüzünden biraz sempati besliyorum ;D

7. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar açıkçası benimde vw'ne karsı antipatim var o yüzden amarok veya baska bir vw farketmiyor hiç birini sevmiyorum .
  8. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar 6 '' yükseltmeyle pathfinderın neye benzeyeceğini şimdiden merak etmeye başladım ;D
  9. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar tolga abi otoyol kullanımlarında senin araç nasıl ?

10. A

L 200 4x4 Beğenilen Fotoğraflar

Ynt: L 200 4x4 Beğenilen Fotoğraflar takip :)

11. A

SATILIK NAVARA

Ynt: SATILIK NAVARA Hayırlı satışlar :)
  12. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar ohoo işimiz var demekki ;D

13. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Su kütük yüzünden ani hızlanmalarda cekis düsüyor turbo devre dısıymıs gibi. 4wd ışığı yanıyor ve stop edip tekrar çalıştırınca düzeliyor. Işıklarda patinajla kalkmayı özledim ;D
  14. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar sağol abi bakalım artık gidebildiği kadar gidecek :)
  15. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar dün servisteydim 174 bin km bakımı yapıldı ve mazot kütüğü arızalıymış 2900 tl + Kdv fiyat vertiler kütük için bakımlar ise 900 tl tuttu :-\

16. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar çok yakışmış güle güle kullan asfaltta ses sorunu normaldir özellikle ıslak zeminde dikkat et yoksa her virajdan yan yan çıkarsın söylemedi deme ;D
  17. A

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları takip :)
  18. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar valla alman arabalarının hepsi boş bence alman kalitesi diyor lar falanda infiniti veya lexus farketmez mercedes miş bmw miş audi miş alman markalarından çok daha kaliteli ve prestijli markalar yani fanatiklik değil gerçek bunlar :)

19. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar şöyleki o sitede çoğu vw'ci hepsi bir şey bildiklerini sanım cetta 150 bin tl ye satılsa gidip o parayı verecek insanlar . Ve İnfiniti Ve Lexus vw ile kıyaslanamaz çünkü onlar mercedes ve bmw gibi premium markalarla eş düzeyde hatta dahada üstündür nokta ;D
  20. A

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar çok yazık gerçekten dostlarımızı iyi seçmemiz gerekiyor :-\

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri