Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Volkswagen - Amarok
ayrıca bir şeyide eklemeden geçemeyeceğim . eğer navaradaki donanım ve motor amarokta olsaydı o amarok şu anda 150 bin tl ye satılmassaydı bende hiç bir şey bilmiyorum .
Ynt: Navara Kullananlar
Su kütük yüzünden ani hızlanmalarda cekis düsüyor turbo devre dısıymıs gibi. 4wd ışığı yanıyor ve stop edip tekrar çalıştırınca düzeliyor. Işıklarda patinajla kalkmayı özledim ;D
dün servisteydim 174 bin km bakımı yapıldı ve mazot kütüğü arızalıymış 2900 tl + Kdv fiyat vertiler kütük için bakımlar ise 900 tl tuttu :-\
çok yakışmış güle güle kullan asfaltta ses sorunu normaldir özellikle ıslak zeminde dikkat et yoksa her virajdan yan yan çıkarsın söylemedi deme ;D
valla alman arabalarının hepsi boş bence alman kalitesi diyor lar falanda infiniti veya lexus farketmez mercedes miş bmw miş audi miş alman markalarından çok daha kaliteli ve prestijli markalar yani fanatiklik değil gerçek bunlar :)
şöyleki o sitede çoğu vw'ci hepsi bir şey bildiklerini sanım cetta 150 bin tl ye satılsa gidip o parayı verecek insanlar . Ve İnfiniti Ve Lexus vw ile kıyaslanamaz çünkü onlar mercedes ve bmw gibi premium markalarla eş düzeyde hatta dahada üstündür nokta ;D