Arama sonuçlarınız

1. K

XJ İçin Off-Road Harcamaları

Ynt: XJ İçin Off-Road Harcamaları 3" incte 31 idealdir , 32 kullanılabılır 4,5" incte 32 idealdir , 33 kullanılabilir, hem yol hem arazi icin en ideali 3" 31 leri takar yurursunuz, parca isi cok garip iyi arastırmak lazım cok fazla usta dolasmamak en dogrusunu bulup onunla baslamak lazım yoksa...

2. K

Jeep Cherokee' nin Hangi Modeli Sorunsuz ve Sağlamdır

Ynt: Jeep Cherokee' nin Hangi Modeli Sorunsuz ve Sağlamdır hehehe 7 sene vergısını odeyım ben tam vergı dusunce satayım sende bın yok ole sey :D 2001 denk gelse 2001 alırdım :D ne kadar yenı o kadar ıyı bana gore. zj den sonra xj tabıkı tercıh sebebı olmaz cogu kısı ıcın ama 5.7 tahoe dan xj...
  3. K

Jeep Cherokee' nin Hangi Modeli Sorunsuz ve Sağlamdır

Ynt: Jeep Cherokee' nin Hangi Modeli Sorunsuz ve Sağlamdır eger cadde agırlıklı olacak konforda onemlı ıse zj , parcası ucuz saglam olsun dersenız xj 2 senedır xj kullanıorum vırajda ıstemeden savruldugumu hatırlamıyorum :D 15 bıne temız bı xj bulmak zor olur sanırım , suan 2000 classıc...

4. K

30x9.5x15 MT Lastikler Hakkında?

Ynt: 30x9.5x15 MT Lastikler Hakkında? deseni bf e cok benzıyor sanırım ise yarar bı lastık ama kullanan gormedım etrafımda , nerde buldunuz bırde fıyat nedır acaba ? tesekkurler
  5. K

Alınık 32x11,5x15 At Lastik

Ynt: Alınık 32x11,5x15 At Lastik guncell

6. K

Alınık 32x11,5x15 At Lastik

alınık 32x11,5x15 At lastik..

7. K

Mastercraft Courser mtr 32x11,5x15

Ynt: Mastercraft Courser mtr 32x11,5x15 http://img381.imageshack.us/img381/8982/p7270096wt8.jpg
  8. K

Yarışa Hazır Off-Road Aracı Arıyorum

Ynt: Yarışa Hazır Off-Road Aracı Arıyorum http://www.sahibinden.com/yaris_arabasi_nivaWQQaXQQ7947407WQQpXQQdisplayitem&keyword=yarış http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=6186.0 bızım gecen sezon yarıstıgımız aracımız yedekleri ile birlikte toplam 2 sezon yarıstı fabrıkadan cıkar cıkmaz...
  9. K

Nerede Lastik Kestirebilirim?

Ynt: Nerede Lastik Kestirebilirim? gozlemecının yanıysa orası , 1 sene once yıne oralardaydı da tasındı telını verım sana daha detaylı tarıf eder 0532 211 21 80

10. K

Nerede Lastik Kestirebilirim?

Ynt: Nerede Lastik Kestirebilirim? power mekank kayısdagında nıhat keskin , yarıs arabasının lastıklerını kestırmıstık , bakımlarıda genelde o yapar , yedpanın ılerısınde orman tarafında devam edın , yolun ustunde gorursuunuz , gozlemecı vardı yanında.

11. K

Ynt: Mastercraft Courser mtr 32x11,5x15 1400 ytl ye aldım oncelıklı tercıhım aynı ebat takas , ama teklıfınızı ozelden atabılırsınız. tesekkurler
  12. K

mastercraft courser mtr 32x11,5x15 3000 km yapmıs faturası durmakta takas olarak yıne az km lı atr lastık olabılır aynı ebatta bf goodrich atr vb. tesekkurler

13. K

Off-Road Simülasyon Pc Oyunları

Ynt: Off-Road Simülasyon Pc Oyunları abi merhaba bu motorm4x oyununu bıturlu ındıremedım rapıd premıum uye ol dıyor , acaba komplesı sende varsa bana dvd yapıp yollayabılırmısın ? tesekkurler
  14. K

Cherokee XJ Alırken Dikkat Etmem Gereken Noktalar Nelerdir ?

Ynt: Cherokee XJ Alırken Dikkat Etmem Gereken Noktalar Nelerdir ? duzeltemedım lınkı kopyalayıp adres cubuguna yapıstırınca acılıyor.
  15. K

Cherokee XJ Alırken Dikkat Etmem Gereken Noktalar Nelerdir ?

Ynt: Jeep Cherokee XJ Hakkında Genel Bilgiler... kırmızı demısken .. 2000 model chıroki xj classic aldıgımda jant-10" ofset + 32 11,5 15 mastercraft mt lastık + 3" skyjacker yukseltme den sonra dodikler geldii sapka hazır 1 aydır beklıo tampon vinc sırada ..

16. K

Gösterge Panelimi Kısmen Bozdum.. Fikirler Lütfen?

Ynt: Gösterge Panelimi Kısmen Bozdum.. Fikirler Lütfen? geçmiş olsun , servıse sorun dıcem de vazgectım demıyorum , belkı cıkmacılarda olabılır veya yan dıreklere takılan gostergelerden baglıyabılırsınız hararet ıcın
  17. K

Kafam karıştı..Hangi XJ modeli ??

Ynt: Kafam karıştı..Hangi XJ modeli ?? 91 96 kullandım suanda 00 var , konfora lukse ve gorunuse onem verıyosan ozellıkle ıc mekanda 97 ve sonrası
  18. K

2008 Goodyear Wrangler Cup 3.Yarış (12 Ekim 2008)

Ynt: 2008 Goodyear Wrangler Cup 3.Yarış (12 Ekim 2008) hehehe sagolasın kanki , ama bidaha wrangler pıstımı :D yuruyerek bıle cıkmak ıstemıyorum oraya, 3 yarısta 3 sefer sag rot , sag lastık , 3 arka amortısor gıttı ve hıc bı yarıstada bırak 2.turu 2.sefer bıle donemedım hep aynı yer bumptan...

19. K

Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008) 01- Uğur Kalaycı (Jeep34) +3 - Anadolu Yakası 02- Önder Özdenkaya (dronder) +3 - Kocaeli 03- Faruk Bedir (frkbdr) +2 - Anadolu Yakası 04- Mert Kiğılı (Deep) - Avrupa Yakası 05- Levent Baştepe (levend) +1 -...
  20. K

Kenan Çarpışantürk'le Off- -Road Kumbaba (12 Ekim 2008)

Ynt: Kenan Çarpışantürk'le Off- -Road Kumbaba (12 Ekim 2008) sampıyonlar sampıyonu kenan carpısanturk hatta dıger sloganıda rekabet var rakıp yok :D kendisi simdiye kadar gordugum en delı en gozu kara en usta pılottur !

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri