Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
değerli gezenbilir ailesi yaklaşık 600 km yol yapıp rezil olduktan sonra almak istediğim ve almadan geri döndüğüm araç hakkında sizlere bilgi vermem gerektiğini düşündüm araç 2003 model 4.7 lımıted wj almak isteyen dostlara incelediğim aracı kısaca anlatıyorum
araçtaki şnorkel süs diye...
arkadaşlar merhaba. ben x5 3.0 düşünüyorum diğerlerinden daha ucuz olduğu için. Bu araçlardn kullanan varsa , bakım masraflarına kadar detaylı bilgi verirlerse memnun olurum.
jeep grand cherokee 4.7 limited servis bakımlı aile aracı arazi görmemiş off road da kullanılmamıştır tüm bakımları new amerikan garage erol ustada yapılmuştır ön takım direksiyon kutusu direksiyon amortisöri rot lar rotiller tüm filtreler motor şanzıman defransiyel yağları ve filtreleri...
kar lastiği kışlık lastik 255/50R19 4cü ay 2016 üretimidir sadece bir kış kullandım evde muhafaza ettim yırtık çatlak yama yoktur yeni denecek kadar temizdir 1750 tl dir ankara
değerli arkadaşlar 4.7 wj aracıma 5 cm yükseltme get taktırdım ama hoşuma gitmedi sürüşü değişti gibime geliyor virajlarda direksiyonda fark edermi bu kadar acaba teşekkür ediyorum şimdiden
2011 yeni kasa grand cherokee overland nasıldır arkadaşlar kronik sorunları varmıdır motor şanzıman vs bilgisi deneyimi olan arkadaşlar varsa görüşlerini alabilirmiyiz teşekkürler