Arama sonuçlarınız

1. Bilbo

3 Adet 4x4 Mercedes Sprinter Camper Yaptık

Ynt: 3 Adet 4x4 Mercedes Sprinter Camper Yaptık Resimleri eklerken yapım aşamalarında yeterli resim çekmediğimi şimdi fark ediyorum. Elimde yeterli resim olmadığından ve ilk 2 aracın planı neredeyse aynı olduğundan bu araçların resimlerini karışık olarak ekliyorum. Bu karışıklıktan dolayı özür...

2. Bilbo

Ynt: 3 Adet 4x4 Mercedes Sprinter Camper Yaptık Bu planın başka bir avantajı ise yine büyük karavanlarda bile az rastlanan bir mutfak tezgahının olması 55 cm en ve 150 cm boy, hatta yaptığımız bir hareketli eklenti ile mutlak tam 'L' mutfak şeklini alarak 180 cm'yi geçiyor.
  3. Bilbo

Ynt: 3 Adet 4x4 Mercedes Sprinter Camper Yaptık Ek olarak yukarıda gördüğünüz resimdeki son araçta yükseltinin duvarını deri suni deri kapladım.

4. Bilbo

Ynt: 3 Adet 4x4 Mercedes Sprinter Camper Yaptık Diğer fotolar
  5. Bilbo

Ynt: 3 Adet 4x4 Mercedes Sprinter Camper Yaptık Stepneyi aracın altından , söküp onun yerine 50 litrelik pis su deposu koydum, aracın altına başka bir yere de 20 litrelik silindirik bir depo koyup ikisini birleştirerek 70 litrelik pis su deposu elde ettim. Stepneyi ise resimde görüldüğü gibi...

6. Bilbo

Ynt: 3 Adet 4x4 Mercedes Sprinter Camper Yaptık Marş motorunun ne kadar güç çektiğini bilmiyorum ancak, aküler motor bölümüne uzakta değil. yolcu koltuğunun altında, bazı araçlarda fabrikasyon olarak motor aküsünü şoför veya yolcu koltuğunun altına koyuyorlar. Yeni satmış olduğum MB100...

7. Bilbo

Ynt: 3 Adet 4x4 Mercedes Sprinter Camper Yaptık Elektrik tesisatını ve akü grubunu seçip bağlantısını yapmadan önce Mastervolt Türkiye Dist. Artı Marin'in sahiplerinden biri olan yakın arkadaşım Kağan'a danışarak sistemimi seçtim ve kurdum. Onun bana bahsettiği şeylerden biri, amperajları...
  8. Bilbo

Ynt: 3 Adet 4x4 Mercedes Sprinter Camper Yaptık Akü grubunun yanında ise 700 wattlık invertör görünüyor, hiç ihtiyaç duymamamıza rağmen sadece bulunsun diye koydum, bugüne kadar invertörü bir tek sivrisinek ilacını çalıştırmak için kullanmıştım artık onun da 12 voltla çalışanını bulup aldım...
  9. Bilbo

Ynt: 3 Adet 4x4 Mercedes Sprinter Camper Yaptık Truma combi tercih etmemizin bir sebebi ise mazotlu ısıtıcı + boiler 'e göre az yer tutmasının yanı sıra çalışırken mazotlu ısıtıcılara göre çok daha sessiz çalışması ve yarısı kadar elektrik tüketmesi. Sebebine gelince truma sadece fan...

10. Bilbo

Ynt: 3 Adet 4x4 Mercedes Sprinter Camper Yaptık Herkese iyi dilek ve yorumları için teşekkürler, Mobilyaların ilerleme süreci, resimlerde truma combi ve indelB 130 litrelik buzdolabının yerleri görülmekte. Truma combinin altında zemine bağlı bir parçası var. Bu parça araç içi sıcaklığı 3...

11. Bilbo

Ynt: 3 Adet 4x4 Mercedes Sprinter Camper Yaptık Yeri gelmişken lavabo altının da resimlerini ekleyeyim. özellikle içinden kapak çıkartmak ve düzgün kesebilmek gerçekten zor ve riskliydi, sonuçta bir hakkınız var.
  12. Bilbo

Ynt: 3 Adet 4x4 Mercedes Sprinter Camper Yaptık Güneş paneli olarak 2 x130 watt panel ve regülatör olarak 20 amperlik fangpusun kullandım. Daha sonra iş mobilya kısmına geldi, malzeme olarak hafif su kontraplağı üzerine laminant kaplama bastırdım ve daha önce planladığım ölçülerde parçalar...

13. Bilbo

Ynt: 3 Adet 4x4 Mercedes Sprinter Camper Yaptık Tabii tavan ve duvar kaplaması yapılmadan önce gerekli yerlere elektrik kabloları çekildi, güneş paneli kablolarını tavandan çıkarttığımda su geçirmezliği sağlamak için kullandığım malzemeyi göstermek istiyorum. Normalde tekneler için üretilmiş bu...
  14. Bilbo

Ynt: 3 Adet 4x4 Mercedes Sprinter Camper Yaptık Daha sonra tavan ve duvar döşeme, ilk yaptığım aracın düzgün resmi olmadığı için bu konuyla ilgili olarak 2. aracın resimlerini ekliyorum. Duvardan çıkan siyah boru ise Truma combinin egzos borusu. Aynı zamanda zeminde mineflo kaplanmış durumda...
  15. Bilbo

Ynt: 3 Adet 4x4 Mercedes Sprinter Camper Yaptık Karavan camı montajı; 1000 x 600 mm karavan camı sipariş etmiştim üstelik 3 araç için toplam 6 adet, ancak aracın sürgülü kapı üzerindeki orjinal sürgülü camını söküp karavan camını yerleştirmeye kalkışınca sipariş ettiğim camlar büyük geldi ve...

16. Bilbo

Ynt: 3 Adet 4x4 Mercedes Sprinter Camper Yaptık Yatak denk gelecek yere sıcak gecelerde serinlik gelmesi için karşılıklı alüminyum çerçeveli tekne lumbozu monte ettik, kendinden orjinal sineklikli modelinden tercih edip sonrasında sineklik peşinde koşturmaktan da kurtulduk. 2. yaptığım araçta...
  17. Bilbo

Ynt: 3 Adet 4x4 Mercedes Sprinter Camper Yaptık Zemin Katları Adepan + Mat + 18 mm kontratabla
  18. Bilbo

Ynt: 3 Adet 4x4 Mercedes Sprinter Camper Yaptık Sonrasında ısı izolasyonu yapıldı ve malzeme olarak poliüretandan sonra en iyi ısı yalıtım özelliğine sahip olan yüksek yoğunluklu karbon içerikli strafor uygulaması yapıldı. Daha önceki yıllarda Assan panel ve Ytong bayiisi olan bir firmada...

19. Bilbo

Ynt: 3 Adet 4x4 Mercedes Sprinter Camper Yaptık Daha sonra zemin üzerine 1 cm kalınlığında ses yansıtıcısı amaçlı ama ısı yalıtım özelliği de olan mat malzemesi uygulandı. Bu arada bu malzemelerin yapıştırıcısı özel bir yapıştırıcısı, bally veya derby gibi bir yapıştırıcı ile yapıştırılmıyor.
  20. Bilbo

Ynt: 3 Adet 4x4 Mercedes Sprinter Camper Yaptık Tavan kaplama

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes