Arama sonuçlarınız

1. F

Partire Per Pippa... Set Out For Pippa... Pippa İçin Düş Yola...

Ynt: Partire Per Pippa... Set Out For Pippa... Pippa İçin Düş Yola... Tüm gezenbilir dostlarını aramızda görmekten mutluluk duyacağız ;)

2. F

Partire Per Pippa... Set Out For Pippa... Pippa İçin Düş Yola...

BARIŞ İÇİN OTOSTOP . . . Barışın gelini, yaşanabilir bir dünya için, o hiç bitmeyen umudumuzun gelini Pippa için, yürümeye devam ediyoruz . . . 11 NİSAN 2009 CUMARTESİ GÜNÜ İSTANBUL'DAN YÜRÜMEYE BAŞLIYORUZ VE PİPPA'NIN ÖLÜ BULUNDUĞU GÜN OLAN 12 NİSAN PAZAR GÜNÜ'NDE BALLIKAYALAR/GEBZE...
  3. F

Çok Eskilerden . . .

Ynt: Çok Eskilerden . . . günay bey merhaba oncelikle aramıza hosgeldiniz fotoğrafınızı çalıp yayınladığım için umarım kızmaışssınızdır :)

4. F

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme peynir helvası kesinlikle ;) fırınlanmış alın mutlaka ve kurşunlu camii yakınlarındaki kasaplar sokağı'nda kadir yaşar'dan alın sora sora bulabilirsiniz ;)
  5. F

Konuşan Balık Çanakkale'de...

Ynt: Konuşan Balık Çanakkale'de... Memleketimde etkinlik varmış ben Konya'da olsam da o tarihlerde herkesi bekleriz tabi Çanakkale'ye ;)

6. F

Kaz Dağlarında Trek ve Kamp (17-19 Mayıs 2008)

Ynt: Kaz Dağlarında Trek ve Kamp / 17-18-19 Mayıs ebrudan duydum ben de bugun bakma fırsatını ise yeni buldum gelmek isterim ama ekipman yok henüz ne yazık ki daha iki hafta var yaklaşık gelmem kesinleşirse mutlaka bildiririm zaten ;))

7. F

Kaz Dağlarında Trek ve Kamp (17-19 Mayıs 2008)

Ynt: Kaz Dağlarında Trek ve Kamp / 17-18-19 Mayıs kazdağına geliosunuz sonradan duyuoruz wala :)
  8. F

Gezenbilir Muhteşem Topraklar; Gelibolu Yarımadası, Çanakkale ve Truva Gezisi (25 Nisan 2008)

Ynt: Gezenbilir Muhteşem Topraklar; Gelibolu Yarımadası, Çanakkale ve Truva Gezisi (25 Nisan 2008) son fotoğraf bomba olmus hale bak bende yaa :D :D :D
  9. F

Gezenbilir Muhteşem Topraklar; Gelibolu Yarımadası, Çanakkale ve Truva Gezisi (25 Nisan 2008)

Ynt: Gezenbilir Muhteşem Topraklar; Gelibolu Yarımadası, Çanakkale ve Truva Gezisi (25 Nisan 2008) çok teşekkürler arkadaşlar mükemmel yakalamışsınız anları ;) obektifinize bereket ;)

10. F

Ynt: Gezenbilir Muhteşem Topraklar; Gelibolu Yarımadası, Çanakkale ve Truva Gezisi (25 Nisan 2008) nilsun ve koza kaldı hadi bakalım ;)

11. F

Ynt: Gezenbilir Muhteşem Topraklar; Gelibolu Yarımadası, Çanakkale ve Truva Gezisi (25 Nisan 2008) eheheheh dedim ben de noluo kargo falan abi bu ne hiz yaa :)))) afiet olsun bu arada yeni bir canakkale macerası gundemde suan plan asamasindayim duyduk duymadik denmesin aramızda ;)
  12. F

Ynt: Gezenbilir Muhteşem Topraklar; Gelibolu Yarımadası, Çanakkale ve Truva Gezisi (25 Nisan 2008) son iki bomba imiş hakkaten altın objektifi hak ettin kardeşim :)

13. F

Gezenbilir Gelibolu Şehitlik ve Çanakkale Gezisi (26-27 Nisan 2008)

Ynt: Gezenbilir Gelibolu Şehitlik ve Çanakkale Gezisi (26-27 Nisan 2008) oo tekirdağ köftesi falan afietler ola ;) bu işe en çok nilsun sevinmiştir eminim çünkü çanakkalede iken ona güzel bir köfteci aklıma getiremeyişimin kurbanı idim köftenin memleketine gitmiş de haberim yok :D :D :D
  14. F

Ynt: Gezenbilir Muhteşem Topraklar; Gelibolu Yarımadası, Çanakkale ve Truva Gezisi (25 Nisan 2008) odeon idi sanirsam ;)
  15. F

Ynt: Gezenbilir Gelibolu Şehitlik ve Çanakkale Gezisi (26-27 Nisan 2008) iyi ki geldiniz de tanıştık ben teşekkür ederim :) çok kısa oldu aslında şöyle bir hafta falan ayırmak lazım çanakkaleye ya da en azından 19 mayıs tatili :) her zaman bekleriz zerrin abla kısacası kusurumuz olduysa...

16. F

Ynt: Gezenbilir Gelibolu Şehitlik ve Çanakkale Gezisi (26-27 Nisan 2008) ben teşekkür ederim siz gezenbilir dostları ile yaklaşık bir yıl aradan sonra tanıştığım için :) :) :)
  17. F

Ynt: Gezenbilir Gelibolu Şehitlik ve Çanakkale Gezisi (26-27 Nisan 2008) ok sami abi saygılar ;)
  18. F

Ynt: Gezenbilir Gelibolu Şehitlik ve Çanakkale Gezisi (26-27 Nisan 2008) kamplı birşeyler düşünüyorum da şuan sadece düşünüyorum kesinleşince haberin olur zaten ;)

19. F

Ynt: Gezenbilir Gelibolu Şehitlik ve Çanakkale Gezisi (26-27 Nisan 2008) öyle deme acaip hain planlarım var yollarda giderken hep dağları kesiyorum gözüme şurdan şöyle yapsak burdan çıksak orda kamp kursak nasıl olur falan eheheh :D :D :D
  20. F

Ynt: Gezenbilir Gelibolu Şehitlik ve Çanakkale Gezisi (26-27 Nisan 2008) eksik olmayın sevgili dostlarım :) :) :) ebru ayarlarız birşeyler plan dediğin nedir ki göbek adım benim acaip plan yapıyorum çünkü bugünlerde :D :D :D en son bir anzak gunune çıkarmamız var ki off içeri giremesek de...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri