Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
Bentderesinden Dışkapı istikametine giderken, (dışkapıya daha yakın )sağ tarafta oduncu var. İstediğin çeşitte uygun fiyatta bulabilirsin.
Kartviziti olacaktı bulursam koyarım onu da.
97 Xj kullanıcısı olarak bir kaç yorum yapayım, öncelikle aracı çok titizlikle seçmelisiniz. Ne kadar titiz davransanızda 20 yaşında bir aracın elbette masrafı olacaktır. Ben adım adım gidiyorum ama hala yapılacak masrafı var, Bunun dışında çevrenizde ABD ye gidip gelen birileri varsa...
Aux girişi yok mu hocam
Look what I found on AliExpress
3.5MM Jack Bluetooth AUX Audio Music Receiver Car Kit Wireless Speaker Headphone Adapter Hands Free For Xiaomi iPhone-in Bluetooth Car Kit from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group
Kontağı üç kere açıp kapatınca arıza kodu veriyor olması lazım.
Bir de şanzıman sigortasını söküp manuel de deneyin vitesleri, burdan elektriksel mi mekanik arıza mı onu çıkartabilirsiniz.