Arama sonuçlarınız

1. alisga

2003 2.7 Crd Aldım, Birkaç Sorum Var...

64 cm miş hocam, internet Linki yok ama yolunuz şaşmaza düşerse çayları var :)

2. alisga

Hocam akşam ölçer yazarım. Tam bilemedim ben de :)
  3. alisga

Bu arada sticker fazla fazla yap :)

4. alisga

Buda benimkiler Cesur oto elektrik Lokman kardeşimin eline sağlık.
  5. alisga

Harika olmuş. Çok beğendim.

6. alisga

Hepsi de harika insanlardır. Yakınen tanırım [emoji106]

7. alisga

93 Model Zj Vites Geçişleri Hakkında

Motordaki sigorta kutusu ise aşağıda sende siyah 15 amperlik sigorta var sarı 80 amperin yanında 6 numaralı sigorta o şanzıman sigortası onu bir kontrol et. 1 - 20 Amp (Mini Yellow) Ignition Off Draw. 2 - 15 Amp (Mini Blue) Fog Lamps/Underhood Lamp. 3 - 20 Amp (Mini Yellow) Engine...
  8. alisga

Bu arada içerdeki sigorta kutusunun şeması aşağıda... 1 Numara 20 Amper (seninki okunmuyor) 2 Numaraya 15 Amper (sende boş-fren lambaları için) 8 Numara 15 Amper (seninki okunmuyor) 11 Numaraya 15 (sende 5 var) 13 Numaraya 20 Amper (seninki okunmuyor)
  9. alisga

roket teli ayarı Video: https://www.youtube.com/watch?v=gdptOosRQZ4

10. alisga

Cherokee 5.2 4. Vİtese Geçmeme Sorunu burayı bir okur musunuz?

11. alisga

Jeep Cherokee Xj 4.vitese Geçmeme Sorunu Ve Çözümüm

Alp kardeşim yeni bir konu aç, tam şikayetini yaz oradan ilerleyelim, arıza lambası yandı mı filan , akşama detaylı inceleyeceğim zaten
  12. alisga

Baktım şanzımanla ilgili bir sigorta yok burada, motordaki sigortalara bak bi istersen. Akşama diğer forumlara bakar inceler yazarım sana

13. alisga

Sigorta kutusunun şeması lazım model neydi sizin Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  14. alisga

Jeep Cherokee 4.0 P0203 Hata Kodu Sorunu Ve Çözümü

İmmobilizer iptal mi, koltuk altına kesici niye koymuşlar ki Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

15. alisga

İstanbul dan arkadaşlar yardımcı olurlar usta için, biraz anlatsan sorunu fikir yürütelim istersen ilk çalıştırma mı sıkıntı hiç mi çevirmiyor çalışınca herşey normal mi
  16. alisga

Hocam çok ciddi söylüyorum bunun için 5 ustaya gitsem 3 ü şanzıman indirelim der.
  17. alisga

Sigorta şeması burada, 10 numara da Transmission range sensor, duty cycle evap purge selenoid diyor.

18. alisga

Aynen hocam gün geçtikçe daha bir bağlanıyorum arabama Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  19. alisga

Merhaba, dün şehir trafiğinden birazcık çıkıp dolaşayım dedim. Farkettim ki araba 4.vitese geçmiyor. E ne oldu şimdi durup dururken ? Şanzımanımda hiç bir sorun yoktu, geri kaçırma yok vites geçişleri yağ gibi ama şimdi 1-2-3 normal ama 3 te kalıyor bir türlü 4 e geçmiyor. Aklımda deli sorular...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri