Arama sonuçlarınız

1. yugun

2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

Ben çok çok iyi bir kampçıdostum ve bunu çok iyi bilen pekçok dostum var.

2. yugun

Napiim, Tabiatım böyle!... Harika bir şarkı... Sanki beni anlatmış... Yanarım bir sigara gibi küllerim dağılır, Sönerim çünkü ateşim izmarite dayanır!... Süper bayılıyorum. Yana yana söndüm, Çelindi gönlüm, Yaşamadan öldüm...
  3. yugun

Video: https://www.youtube.com/watch?v=Sdw7eaCSzhg&list=RDSdw7eaCSzhg&start_radio=1

4. yugun

Önemli olan Gönül Yapanlara denk gelebilmek, Yakıp yıkanlar her yerde varlar arkadaşlar... Ben bu konuda kendime güvenirim. Kimseyi incitmedim. Gerçekten güzel bir dost oldum.

5. yugun

Arkadaşlar, Ölene kadar insanlara bir dost olmaya devam edeceğim... Üstelik hakkımda ne yalan söylerlerse söylesinler herkesi dostluğumun ışığıyla kucaklayacağım yalnızca... Negatif düşünceler beni esir alamayacak. Her zaman pozitif düşünmeye çalışıyorum.

6. yugun

Yine de zor benim için bu kararı vermek. Evsiz yaşam cesaret istiyor. O cesareti ben kendimde hiçbir zaman bulamadım. O cesareti kendinde bulan özellikle kadın karavancılara büyük saygım var.

7. yugun

Bir gün gerçekten çok donanımlı bir karavanım olursa o zaman içinde yaşamayı tekrardan düşünürüm belki de... Özellikle de emeklilikte bunu düşünüyorum. Kendime ev yerine karavan almayı düşünüyorum bazen...
  8. yugun

Ben kombimi yakar evimde keyifle oturur sıcacık tuvaletimi ve duşumu kullanır hayatın da keyifli tarafında yer alırım. Soğuk tuvalet ve duşlar içimi üşütüyor düşündükçe...
  9. yugun

Karavanında sürekli yaşayan kişilere ancak sempati ve sevgi duyuyorum ama ben onların yaptığını yapamam... O ayrı bir şey. Herkes yapamaz.

10. yugun

Ben kampta yaşamayı hiçbir zaman yapamadım. Arada sırada birkaç gün kamp yapabilirim ama temizlenmeye en azından haftada bir yine evime gelmeliyim. Evin ve karavanın birlikte olduğu sistemleri yapabilirim. Sadece karavan benim yapabileceğim hadise değil. Hem de kamp yerinde olmama rağmen yine de...
  11. yugun

Ev tipi rahatlık benim için çok önemli. Çamaşırlarımı yıkayıp ütüleyeceğim. Kendimi temizleyebileceğim sıcak bir yuvaya çok ihtiyaç duyuyorum. Bir kamp bana bunları sağlamalı ki o kampta sürekli kalmayı en azından düşünebileyim. Yoksa soğuk tuvaletler buz gibi duşlarla bu iş çok zor.
  12. yugun

İçtiğim filtre kahvelerin harika kokusu buram buram bütün evimi kaplamış yine... Kahve kokusunu çok severim. Şimdi de kendime çay demledim. Yarın saat 11 de randevum. Gece geç yatmamam lazım ki sabah erken uyanıp gidelim erkenden...

13. yugun

Eğer Allah kısmet ederse Ayaş'ta da belli bir süre çalışırsam buradan sonra gideceğim adres kesinlikle Kahramankazan olacaktır. Çünkü ben zaten orayı istiyordum en başından beri. Olsun karavanım hala orada. Her istediğimde ben de gidebiliyorum tatillerimde...
  14. yugun

Yeni evimde kayıtlı insanlar çıktı. Bu nedenle çok basit bir işlem olduğu halde e-devlet kanalıyla yapamadık. Mecburen Nüfus müdürlüğüne gideceğiz. Ben Kahramankazan'da halletmeyi tercih ettim. Umarım sorunsuz yetişir bir kerede hallederim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,247
Kayıtlı Üye Sayımız
166,890
Kaydolan Son Üyemiz
sudeninnotlari

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR