Arama sonuçlarınız

1. yugun

2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

Benim karavanım Pirikamp benim seçtiğim bir kampta duruyor ve ben istediğim zaman gidip karavan keyfimi ve zevkimi geçiyorum. Karavanı başka türlü özgürlük olarak algılayanlar var. Bu işin içinde birçok fraksiyon var. Ben paralı kampingde kamp yapma fraksiyonundanım arkadaşlar...

2. yugun

Bazen yemeğin ekmeğin bile tadını alamıyor insan. Yanlış insanlar insanın kafasını çok kötü karıştırıyorlar. Oysa yaşam basit, Yaşa gitsin... Kimseyi dert etme. Dilediğin gibi ol ve yaşa... Bunu hak ediyorsun. Sadece bir insan olduğun için...
  3. yugun

Karavanım Pir-i kamp'a uzun süre oldu öyle kalmalı falan gitmedim. Belki de yarın kalırım Pirikamp'ta... Epiy özledim karavanımı...

4. yugun

Çok teşekkürler kampçıdost, İyi ki varsın...
  5. yugun

Yarın Kahramankazan yolcusuyuz. Yeni eve kaydımızı yapacağız Nüfus Müdürlüğünde randevumuz var. Sonra da karavana geçer dinleniriz. Gece de kalmaz belki de döneriz...

6. yugun

Bilgisayarım kargoya verilmiş. Ryzen 5 1TB 32GB ram. Ekran kartı yok. Umarım utandırmaz beni yeni bilgisayarımın performansı...

7. yugun

Kampçı arkilerim, Naparsınız? İnşallah iyisinizdir. Herkese Ayaş'tan kucak dolusu sevgiler selamlar...
  8. yugun

Öğrencilerim yine çalışmalarını yapmış, Hepsine güzel notlar verdim.
  9. yugun

Windows 10 bilgisayarlara desteğini keseceğini duyurmuştu. O yüzden yeni bilgisayara geçiyoruz...

10. yugun

Eski bilgisayarım İ7 ama windows 11 e uyumsuz çıktı. Mecburen RYZEN 5 e geçiyoruz. Umarım yeni bilgisayar iyi olur...
  11. yugun

Ben bir öğretmenim, Onurlu bir kampçıyım. Halen bazı Kamp ve Karavan Derneklerine üye olan saygın bir kampçıyım. Bana iftira ile hiçbir halt yapamadılar. İnsanlara böyle de bir şey yapamadıklarını herkes görsün.

12. yugun

Tekrar söylüyorum arkadaşlar, Ben özgür bir insanım. İstediğim gibi olur yaşarım. Hiçkimse bana bunun yüzünden bir fenalık yapamadı, yapamaz da...
  13. yugun

Halen kampçılığımı özgürce yapıyorum ve bana bunlarla hiçbir halt da yapamadılar.
  14. yugun

Gayet de onurlu ve güzel bir kampçıdostum. Kampçıdostlarımın dostuyum. Ortada bir hadise yada mesele olduğu yok.

15. yugun

Kaldı ki farklı olsam bana bununla da ne yapabilirler, Hiçbir şey... İstediğim gibi olurum. Dilediğim gibi yaşarım bu benim en doğal hakkım. Bana bundan ötürü hiçbir kötülük fenalık da yapamadılar. Yapamazlar da... Falanca şuymuş buymuş diye yalan konuşan oçocuğu bu Dünya'daki en aşağılık ve...
  16. yugun

Arkadaşlar bana YALANLA hiçbir halt yapamadılar. Hiçbir halt yapamadıklarını bütün DÜNYA gördü. Yalan konuşan aşağılık insanlar bu Dünya'daki en aşağılık insanlardır arkadaşlar. Hiçbir kimseden hiçbir farklılığım olduğu yok. Bu sadece bir oçocuğu yalanı o kadar!
  17. yugun

Windows 11 bilgisayarına terfi ediyorum. Yeni bilgisayarım bir RYZEN 5 olacak. Siparişimi verdim. Her zamanki gibi Casper tercih ettim.

18. yugun

Çok teşekkür ederim...
  19. yugun

Merhaba arkadaşlar, Ben Yücel Gündüz. Kitap okumayı severim. Bugün 44 yaşıma bastım. Hepinize Ankara-Ayaş'tan sevgiler ve selamlarla... Bugün de Hermann Hesse'den Boncuk Oyunu'nu okumaya devam edeceğim inşallah...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,247
Kayıtlı Üye Sayımız
166,890
Kaydolan Son Üyemiz
sudeninnotlari

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR