Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim karavanım Pirikamp benim seçtiğim bir kampta duruyor ve ben istediğim zaman gidip karavan keyfimi ve zevkimi geçiyorum.
Karavanı başka türlü özgürlük olarak algılayanlar var. Bu işin içinde birçok fraksiyon var. Ben paralı kampingde kamp yapma fraksiyonundanım arkadaşlar...
Bazen yemeğin ekmeğin bile tadını alamıyor insan. Yanlış insanlar insanın kafasını çok kötü karıştırıyorlar. Oysa yaşam basit, Yaşa gitsin... Kimseyi dert etme. Dilediğin gibi ol ve yaşa... Bunu hak ediyorsun. Sadece bir insan olduğun için...
Yarın Kahramankazan yolcusuyuz. Yeni eve kaydımızı yapacağız Nüfus Müdürlüğünde randevumuz var. Sonra da karavana geçer dinleniriz. Gece de kalmaz belki de döneriz...
Ben bir öğretmenim, Onurlu bir kampçıyım. Halen bazı Kamp ve Karavan Derneklerine üye olan saygın bir kampçıyım. Bana iftira ile hiçbir halt yapamadılar. İnsanlara böyle de bir şey yapamadıklarını herkes görsün.
Kaldı ki farklı olsam bana bununla da ne yapabilirler, Hiçbir şey... İstediğim gibi olurum. Dilediğim gibi yaşarım bu benim en doğal hakkım. Bana bundan ötürü hiçbir kötülük fenalık da yapamadılar. Yapamazlar da... Falanca şuymuş buymuş diye yalan konuşan oçocuğu bu Dünya'daki en aşağılık ve...
Arkadaşlar bana YALANLA hiçbir halt yapamadılar. Hiçbir halt yapamadıklarını bütün DÜNYA gördü. Yalan konuşan aşağılık insanlar bu Dünya'daki en aşağılık insanlardır arkadaşlar. Hiçbir kimseden hiçbir farklılığım olduğu yok. Bu sadece bir oçocuğu yalanı o kadar!
Merhaba arkadaşlar,
Ben Yücel Gündüz. Kitap okumayı severim. Bugün 44 yaşıma bastım. Hepinize Ankara-Ayaş'tan sevgiler ve selamlarla...
Bugün de Hermann Hesse'den Boncuk Oyunu'nu okumaya devam edeceğim inşallah...