Arama sonuçlarınız

1. yugun

2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

İftira edenin, Ve bunu bir alışkanlık haline getirenin bu tip davranışlarla da kimseye bir şey yapamadığı çoktan ortaya çıktı arkadaşlar. Özellikle karavanlarında kötü bir şeyler yapıyorlar iftirasıyla herhalde her karavancı bir şekilde karşılaşıyor. Bu da bu işin bir parçası. İftira edenler ve...

2. yugun

Arkadaşlar, Hepimiz kampçı ve karavancı arkadaşlarız işte... Kötü konuşan, kötü düşünen kötü adamlar neye neden olabildi hayatımızda? Gayet güzel özgür hayatımızı yaşamaya devam ediyoruz. Kötülüğün, çirkinliğin ne anlamı var? Hepimiz kampçı ve karavancı arkadaşlarız... Kimsenin de kötü bir şey...
  3. yugun

Su faturam 340 küsür lira gelmiş. Tuvaletin Sifonunda bir sorun vardı başlangıçta sonra yaptırdık. Ondan oldu herhalde. Son yıllarda ödeyeceğim en yüksek su faturası olacak...

4. yugun

Power TV İzlemece ve Kitap keyfi...
  5. yugun

Biraz da Cemal Süreya okumaca, Birazcık da Kemal Tahir okumaca... Serin bir sonbahar günü sıcacık evimde kitap keyfi...

6. yugun

Kitap okuma vakti, Hermann Hesse, Boncuk Oyunu...

7. yugun

Ben bir kampçıdostum, kampçı dostlarıma...
  8. yugun

Karavanı olmayanlar da karavancı olabilirler...
  9. yugun

Benim pahalı bir motokaravanım olmayabilir ama ben yine de çok iyi bir kampçı ve karavancıyım...

10. yugun

Ayaş'tayım. Okulumdayım. Öğretmenler Odasında çay içiyorum. Bugün dersim iki saat. Öğleden sonra...

11. yugun

Okulumdayım...
  12. yugun

Motokaravanım olmasa da şimdilik çekme karavanım var...

13. yugun

Bir gün kendime güzel bir motokaravan yaptıracağım (Veya hazır yapılmış da satın alabilirim) O gün için kendimi hazırlıyorum. Letafet benim karavanımın adı olacak. Ben Alkovenli karavan seviyorum. İnşallah daha 2037 yılına çok var...
  14. yugun

Doğumgünümde Ankara'da ablamlarla olacağım inşallah. Ayaş biraz uzak olsa da yine de Ankara'ya çok uzak değil. Yine de ben 29 Ekim'de ablamlarda kalmayı planlıyorum. Perşembe dersim öğleden sonra. Çarşamba Ankara'da kalabilirim diye düşünüyorum. Bakalım neler olacak...

15. yugun

Yine bir doğumgünüm yaklaşıyor. 29 Ekim'de 44 yaşım bitiyor.
  16. yugun

Lojmanın ve tüm eşyanın aynı evde toplanması benim için çok iyi oldu. Lojmanda oturmuyor olmam kaynak israfına neden oldu. Ama orada şartlar zordu. Oturamadım lojmanda. Olsun önemli olan güzel yaşamak. Karagedik'teki günlerim de nihayetinde geldi geçti ve bugün Ayaş'tayım... İnşallah her şey çok...

17. yugun

Hermann Hesse, Boncuk Oyunu kitabına başlıyorum...
  18. yugun

Kitaplarımı okuyup keyfime bakıyorum. Evimdeyim ayrıca karavanım da var. Kendime yetecek kadar kazanabiliyorum. Allah'a şükürler olsun bugünüme...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,247
Kayıtlı Üye Sayımız
166,890
Kaydolan Son Üyemiz
sudeninnotlari

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri