Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İftira edenin, Ve bunu bir alışkanlık haline getirenin bu tip davranışlarla da kimseye bir şey yapamadığı çoktan ortaya çıktı arkadaşlar.
Özellikle karavanlarında kötü bir şeyler yapıyorlar iftirasıyla herhalde her karavancı bir şekilde karşılaşıyor. Bu da bu işin bir parçası. İftira edenler ve...
Arkadaşlar,
Hepimiz kampçı ve karavancı arkadaşlarız işte... Kötü konuşan, kötü düşünen kötü adamlar neye neden olabildi hayatımızda?
Gayet güzel özgür hayatımızı yaşamaya devam ediyoruz. Kötülüğün, çirkinliğin ne anlamı var? Hepimiz kampçı ve karavancı arkadaşlarız... Kimsenin de kötü bir şey...
Su faturam 340 küsür lira gelmiş. Tuvaletin Sifonunda bir sorun vardı başlangıçta sonra yaptırdık. Ondan oldu herhalde. Son yıllarda ödeyeceğim en yüksek su faturası olacak...
Bir gün kendime güzel bir motokaravan yaptıracağım (Veya hazır yapılmış da satın alabilirim) O gün için kendimi hazırlıyorum. Letafet benim karavanımın adı olacak. Ben Alkovenli karavan seviyorum. İnşallah daha 2037 yılına çok var...
Doğumgünümde Ankara'da ablamlarla olacağım inşallah. Ayaş biraz uzak olsa da yine de Ankara'ya çok uzak değil. Yine de ben 29 Ekim'de ablamlarda kalmayı planlıyorum. Perşembe dersim öğleden sonra. Çarşamba Ankara'da kalabilirim diye düşünüyorum. Bakalım neler olacak...
Lojmanın ve tüm eşyanın aynı evde toplanması benim için çok iyi oldu. Lojmanda oturmuyor olmam kaynak israfına neden oldu. Ama orada şartlar zordu. Oturamadım lojmanda. Olsun önemli olan güzel yaşamak. Karagedik'teki günlerim de nihayetinde geldi geçti ve bugün Ayaş'tayım... İnşallah her şey çok...