Arama sonuçlarınız

1. jeomad

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Foca da 1600 cc lpg havalı direksiyon celik jant 05309667997-05366418726 tel noları şimdiden 2 alıcı cıktı sabah ilk arayan alır sanırım satılmadıysa tabi

2. jeomad

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Pazar a burda olacağım inşallah
  3. jeomad

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Neden yapmıyorum dediklerim

4. jeomad

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu :)
  5. jeomad

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Denizlide karşıma cıkan satılık araclar

6. jeomad

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Anılar

7. jeomad

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Detaylar belirlenmedi, Yakında açarız başlığı
  8. jeomad

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu :) Resimler de oyuncular da şahane
  9. jeomad

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Arkadaşlar güzel resimler Paylaşım için teşekkür ler

10. jeomad

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu İyi eglenceler. Afiyet olsun. Direksiyonda anca izlenizyor.200 le giderken anca bu kadar oluyor

11. jeomad

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Salih bey son kararinizmi ? Yoksa gec mi kaldim. ;)
  12. jeomad

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Salih bey son kararinizmi ? Yoksa gec mi kaldim. ;)

13. jeomad

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Arkadaslar isim geregi Hakkari offroad grubuna katilmaya karar verdim. Onlar kuzu keseceklermis. Cayi yeraltinda icmeye cagirdilar. Beni bi semavere ikna edemezsiniz. Size iyi eglenmeler. Camurunuz bol olsun.
  14. jeomad

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Ferhat bizi bir hafta ucmaya gotururmusun
  15. jeomad

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Ben audi ile mi gelsem acaba. Softroad yapmaya ?

16. jeomad

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Ben muhyeyi sevmiyom. Takla atasi geliyor araclarimin orda. Ama olabilir tabiki yinede, Pazar a ben oynamak istiyorum diyenler yazsinlar isimlerini ona gore bi rota ayarlariz hemen. Soft mu olsun hardroad mu olsun belirtin ama İsim. Arac...
  17. jeomad

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Onumuzdeki haftanin rotasinda bir yer varki hard cikis. Arkasi tam hard inis dik. Sonra camur var kirli Sonrasi soft. ( baraj govdesine cikmak ve inmek) Sonra piknik var. Sonra treking ile fosil toplama var
  18. jeomad

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu @ monti Grup bi otursun sayi netlessin. Elemeler olsun. Acemilikler gecsin Ondan sonra herkes kendi kararini kendi versin diye dusunuyorum. Bi hafta hard Bi hafta soft Bi hafta tamirde Bi hafta piknikte olur. Harda hemen baslanirsa cabuk...

19. jeomad

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Birgunde kendime bir rota cizmek istiyorum. "Gidisi olsun, donusu olmasin" Kurdu kusu olsun, kalp kirani olmasin Denizi nehri olsun, kirleteni olmasin Vs vs ilham geldikce yazarim artik gerisini
  20. jeomad

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Sayin @4xdoga Grubumuza hosgeldiniz. Bizimde sizden farkimiz yok Farkimiz beraber eglenip bunu paylasarakda mutlu oluyoruz. Yalniz olarak gezmenin tehlikelerinin farkindayiz Bu nedenlede birlikte kirlenmeyi Ve Kalp kirmamaya dikkat ederek...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,598
Kayıtlı Üye Sayımız
166,898
Kaydolan Son Üyemiz
ASDdsfgf4567

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri