Arama sonuçlarınız

1. freelander99

Ilk Offroad Aracım Ve Jimny

Merhaba, 12000lb ducki vinç , ve j,mny snorkel temin edebilirim, vinç 1250tl , snorkel 250tl , resimler ve detaylı bilgiler webde mevcuttur 12.ayda gelmiş olacak ürünler, www.jimnydukkani.com da belki ilginizi çekecek başka ürünlerde bulabilirsiniz. 535-7184757

2. freelander99

Satılık : Ssangyong Kyron Orjinal Yan Basamak , Beyaz Boyalı

araçtan söktüğüm, sağlam ve durumu gayet iyi yan basamaklar satılıktır, 300TL 535 718 47 57 ,

3. freelander99

mrb msj i yeni gördüm , spacer için işlem yapmışmıydık?

mrb msj i yeni gördüm , spacer için işlem yapmışmıydık?
  4. freelander99

Satılık Hijack, Tavan Sepeti, Jant Flans-spacer, Tavan Sepeti Montaj Ayağı

merhaba, 535 718 47 57 den ulaşabilirsiniz, gün içinde arayacağım sizi güncel ürün listesi ekledim.

5. freelander99

Jimny Ilk Izlenimler

kitapçıkta bunlar yazmaz

6. freelander99

Jimny Ilk Izlenimler

direksiyonun arkasındaki plastik çerçeveyi tutan yukarıda 2 vida var, onları çıkarın, sinyal kollarının ordan platiği kendinize doğru çekin, çıkar.
  7. freelander99

Jimny Ilk Izlenimler

göbekteki deliğin çapı
  8. freelander99

Acil Yardım - Jimny Orjinal Jantı 15*5,5 Ise 15*8 Ölçü Uyar Mı??

15*8 , 205x70 de kullanırsınızda, apaçi hundai accentler gib (bknz taksilerin bi kısmı) abuk bi jant görüntüsü oluşur. ET değeri - olacağı için dışa taşar, direksiyona yol tepkileri çok fazla vurmaya başlar. lastik büyütmeyecekseniz orjinal janttan vazgeçmeyin derim. gerekiyorsa boyayın...

9. freelander99

Jimny Ilk Izlenimler

portbagaj kapalı, sepet açık, piknikçiyseniz portbagaj, ama avmlere girmeyebilir :) önden gelen ses cik cik şeklindeyse, gösterge panelinin önündeki çerçevenin sağ kısmındaki tırnak yapıyo o sesi. paneli çıkarıp ayaklarına süngerli elektrk bantı yapıştırırsanız sesi keser. jant ...

10. freelander99

Ducki 12000lbs Sentetik Halatlı Uzaktan Kumandalı Vinç

ilan güncel, yeni parti 10 haziran teslim, son fiyat : sentetik halatlı 1150tl , çelik halatlı 1000tl , sentetik halat 11mm, resim ektedir. vinç montaj tablası : 100tl, son fiyat. kullanılmamış kutusunda ürünler.
  11. freelander99

2007 Model Otomatik Vites Jimny Kullanıcı Kılavuzu Arıyorum.

jimnydukkani.com sahibi olarak, jimi ile ilgili elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. 2009 un kılavuzu bende var ama kalın, fotokopi vs çekmek zor iş.

12. freelander99

2011 Actyon Sports Vinç Uygulaması

ben istanbuldayım, hazır montaj tablaları var bende, araca göre sağından solundan kesip yerine uyduruyosunuz bitiyo gidiyo 110tl + kargo tüm türkiye
  13. freelander99

Jimyn Alacağım; Ama Sorgulamada ..... 1,3 Swift Markalı Araç Diye Geçiyor.

yanlış model seçimi , eksik sigortaya girer, hasar halinde ödeme yapılmaz. 3 kuruş tasaruf başınıza iş açabilir.
  14. freelander99

Jimyn Alacağım; Ama Sorgulamada ..... 1,3 Swift Markalı Araç Diye Geçiyor.

arazi taşıtı m1g olarak kayıtlı olması lazım, hata varsa sahibi düzeltirsin öyle alın

15. freelander99

Satılık Suzuki Vitara 2005sonrası Için 2inc Yukseltme Yay Seti

evet uyar ama satıldı, mart sonuna kadar kapora vermeniz halinde haziran sonu teslim edebilirim. kur farkıyla beraber 600tl güncel fiyat
  16. freelander99

Suzuki Vitara 1.6 Jlx Hub/porya Kilidi Sorunları Ve Çözüm Arayışları

bende sıfır takım mevcut, güçlendirilmiş, heavy duty porya kilidi , takımı 450tl son fiyat, vitara, samurai , jimny uyar (jimin için 480tl)
  17. freelander99

12000lb sentetik veya çelik halatlı isterseniz vinci ben temin edebilirim, 1000tl çelik, 1150tl sentetik halatlı , katlanır plakalık isterseniz onunda yaylı mekanizmalısı var 75tl resimler :

18. freelander99

tabla yapmakta bişi yokki herhangi eli yatkın demirci bu işi yapar
  19. freelander99

Ilk Aracım Olacak Jimny Ve Vitara Arası Gidip Geliyorum

www.jimnydukkani.com da aradiğin pekcok seyi bulabilirsin sanırım

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,598
Kayıtlı Üye Sayımız