Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri
gümüşhane il özel idaresinin sitesinde okudum.satılmış araçlar. unimog ve toyot LC ve bitane de ıveco kamyonet miş. bende oradan okudum. ya aylardır ihale peşinde koşmaktayım yanıbaşımda araç satılmışta haberim yokmuş valla haberim olsa ikisinide...
bence hayal degil eger gerekli zemin hazırlanırsa gerçekten olabilir.fakat herkes kendi başına gidip araç almayacak gezenbilir tarafından tek kişi girip alıp çıkacak bütün araçları.ya arkadaşlar geçen gün gümüşhanede bi LC ve UNİMOG satışmış özel idare...
Mrb Arkadaşlar aklıma geldi yatamadım bu ihaleler konusunda YA NASİP otomotivin yaptıgı ticari düşünce hepimizin doga sevdasına darbe vurmakta...bu konuda benim bi düşüncem var ama bilemiyorum sizler içinde ne kadar dogru olur.ihaleleri kendi lehimize...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Atilla Bey iyi Günler.
Fiyat fayda oranı yüksek hesaplı bir araç düşünüyorsanız,''' Ferozacılar biz kaç kişiyiz ''' Başlıklı topiğimizi ziyaret ediniz.Arkadaşlarımızdan bir çok bilgi ve yardım alabilirsiniz.
Sevgiler,
Tayfun Sözer...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Atilla Bey merhaba.Hoşgeldiniz.Off-Road bölümüne yazmışsınız.Bence fotoğraf bölümüne de uğrayın babadan gelme birikimleriniz vardır mukakkak.
Sevgiler
Tayfun Sözer.
--------------------------------------------------
MERHABALAR TAYFUN BEY evet off road...
Ynt: Extreme Unimog
tam anlamıyla mükemmel olmuş valla.bugune kadar land rover diyodum taa ki dün gece sabaha kadar unimog videolarını izleyinceye kadar. ya tam bi canavar araç gitmedigi yer yok patinaja düşmek yok tuttugunu koparıyor. çılgın bi makine MAŞALLAH nazar degmesin... saygılar
Ynt: Artık Benim de Bir Unimog'um Var.
hayırlı olsun kaça aldınız mahsuru yoksa söyleyebilir misiniz? burada uminog cu çok sevdalı arkadaşımıza da bu konuda yol göstermiş olursunuz.saygılar
Ynt: Milli Emlak'taki Orman Müdürlüğü'nden Mercedes 4x4 Araçlar
tarla sürelim bari alalım :) maşallah mercedes te yok yok. traktörü bile güzel meletlerin :)
Ynt: Sizce Hangi Land Rover?
Merhaba arkadaşlar yani sözün bittigi yer benimde gezenbilirr'de bikaç yerde okudugum sözle mi bitiyor: TAMİR EDEMEYECEGİN 4*4 ÜN ALTINA YATMA :) eğer bi 4*4 ün varsa illa ki masrafın olucaktır :) olmaz deme olan çok :) :) :) saygılar.
Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor
vay anasına valla kitap okumaktan bıkmışken bi kitap okumuş oldum yeniden:) bu ne böyle ya valla yaptıgınız masrafları görünce nutkum alındı.Allah nazardan beladan korusun.umarım utandırmaz ne diyim ki başka:)
Ynt: Defender Operasyonu Başladı "Trabzon'dan"
arkadaşlar size bi land rover buldum saglık bakanlıgından eger ilgilenenler varsa aracı gorsunler derim bende hastasıyım bu arabaların ama şuan gücüm yetmedigi için bakınmakla yetiniyorum bursadaymış sanırım itfayeciymiş şuanki sahibi araç...
Ynt: Defender Operasyonu Başladı "Trabzon'dan"
hayırlı ugurlu olsun umarım benimde böyle bi LRm olur ileride çok hevesliyim bu arazi canavarlarına gerçekten hergün sahibinden.com a girip bakmakla geçiyor ömrüm :)