Arama sonuçlarınız

1. mesut hoca

Hayat Gezi̇nce Güzel- 53 - 3900 Km

Evet Hatırladım teşekkürler Arıcan SELAMLAR 👋

2. mesut hoca

Evet
  3. mesut hoca

4. mesut hoca

Motosiklet Ile Pamir Ve Moğolistan (rapor Ve Rehber)

Selam dostum ,bende kendimi motorla geziyorum sanıyordum yanılmışım,inan ben senin bu yaptığını hayatta yapamazdık ve yapamamda çok beğenerek başından sonuna dek okudum , çok emek vermişsin yüreğine sağlık,ömrün uzun olsun, tekerine taş değmesin , benim yaş 45 bende çeşitli motosikletler...
  5. mesut hoca

Murat Yedigöller Kampı

selam murat bey kardeşim ben eskişehirdeyim,bende yedi göllere kamp yapmaya gideceğim , oralardan biraz bilgi vere bilirmisiniz mesela yollar nasıldır ? giriş ücreti nedir? güvenlik konusunda sıkıntılı bir durum olurmu ? gibi..., resimlerinizi beğendim ortam da gayet iyi gibi görünüyor...

6. mesut hoca

Hayat Gezince Güzel-20-

teşekkürler oğuzhoca,hayat gezince güzel,saygılar...

7. mesut hoca

Hayat Gezince Güzel-20-

SELAM ARKADAŞLAR! Bu gün eskişehirden yola çıkarak Kütahya daki köyüme gittim, aslında amacım geçtiğimiz aylarda kaybettiğimiz amcamızın mezarını ziyaret etmekti, dolayısıyla aynı mezarlıkta yatan dedelerim ve ninelerimin de mezarlarını ziyaret edip, bir yasin okumak, ve...
  8. mesut hoca

-hayat Gezince Güzel- 15-

Ynt: -hayat Gezince Güzel- 15- fotoğrafları beğendiğinize sevindim,dağlarda gezmeyi severim,kanımızda yörük kanı var,su ise candır,can olan suyu her canlı sever,İZMİRE selam olsun...
  9. mesut hoca

Hayat Gezince Güzel-19-

Ynt: Hayat Gezince Güzel-19- selam dostum ben bu leylek fotosunu,KÜTAHYA-ESKİŞEHİR arası porsuk barajında çektim,motor içinde iyi dilekleriniz için teşekkürler, saygılar...

10. mesut hoca

Hayat Gezince Güzel-19-

Ynt: Hayat Gezince Güzel-19- teşekkürler dostum,inşallah ilk fırsatta uzun geziler yapmayı planlıyorum,dediğiniz gibi inşallah memnun kalırım,saygılar...

11. mesut hoca

Hayat Gezince Güzel-19-

Ynt: Hayat Gezince Güzel-19- teşekkürler GÜLTEKİN BEY , hepimizin güzel günleri olsun ,saygılar..
  12. mesut hoca

Hayat Gezince Güzel-19-

Ynt: Hayat Gezince Güzel-19- teşekkürler ilker bey,saygılar...

13. mesut hoca

Hayat Gezince Güzel-19-

Ynt: Hayat Gezince Güzel-19- teşekkürler hocam ALLAH daha iyisini size nasip etsin.
  14. mesut hoca

Hayat Gezince Güzel-19-

SELAM! Bütün motorcu kardeşlerime bu gün motorumu satalı tam 10 gün oldu cbf 150 ile yollarımı ayırdım, sizlerinde bildiği gibi motosiklet kullanan kişiler çok iyi bilir, bir süre sonra kullandığın motorun sana yetmediğini ve daha hızlı ve daha tork lu bir makinam olsun diye...
  15. mesut hoca

Hayat Gezince Güzel-18-

Ynt: Hayat Gezince Güzel-18- teşekkürler dostum,gezmeyi seviyorum,herkese tavsiye ediyorum,hayat gezince güzel.....

16. mesut hoca

Hayat Gezince Güzel-18-

Motosikletle gezmeyi seven tüm arkadaşlara SELAM! 2015 ocak ve şubat aylarında bile motorla gezme fırsatı buldum ,ama nedense fırsat bulamayışımdan dolayı mart , nisan aylarında ve yaz gelmeye yön tutmuşken bile çıkıp gezemedim bir türlü, bu gezimi aslında daha...
  17. mesut hoca

- Hayat Gezince Güzel -16-

Ynt: - Hayat Gezince Güzel -16- selam mehmet kardeşim,saygılar...
  18. mesut hoca

Yugun (yücel Gündüz) 2015 Yaşam Ve Geziler Güncesi

Ynt: Yugun (yücel Gündüz) 2015 Yaşam Ve Geziler Güncesi eee ne demişler! ata sözü: mal da yalan ,mülkte yalan, var birazda sen oyalan! bende senin gibi basit yaşıyorum, borcum yok derdim yok,kredi kartım yok,evimde var,arabamda var ,motorumda var ,bende geziyorum,saygılar...

19. mesut hoca

Ynt: - Hayat Gezince Güzel -16- teşekkürler kağan bey,emin olun oralara yolum düşerse mutlaka tanışıp görüşmek isterim,saygılar.
  20. mesut hoca

Selam bütün motorcu dostlara, bu gün 27 .01.2015 pazartesi , hava şartları malum, kış ayları olduğu için fazla gezi yapılamıyor,biraz hava iyi oldumu veya güneş yüzünü biraz gösterdimi,akla ilk gelen motor gezisi oluyor,bende bu fırsatı buldum ve içimde büyüyen kurtları atmak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,630
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri