Arama sonuçlarınız

1. mesut hoca

Kar Beyazdır Yollar...

Ynt: Kar Beyazdır Yollar... hava soğukta olsa geziyi sağ salim bitirmiş ve bizimle paylaşmışsın,harika olmuş,ben senin kadar yürekli değilim,soğuk havalarda motoru kullanmamaya özen gösteriyorum,benim yaş 40 'ı geçti,insanın başına ne gelirse 40'n dan sonra geliyor, paylaşım için teşekkürler...

2. mesut hoca

-hayat Gezince Güzel- 15-

Ynt: -hayat Gezince Güzel- 15- selamlar ERGÜN BEY, iyi dilekleriniz için teşekkürler,doğayı seviyorum,çalış,çalış,çalış,hep gürültü,iş stresi,yorgunluk,bunun neticesi motorla özgürlük,sanki kafama reset atıyorum ve rahatlıyorum,HAYAT GEZİNCE GÜZEL!,saygılar...
  3. mesut hoca

Ynt: -hayat Gezince Güzel- 15- ben teşekkür ederim KARAALİ BEY,saygılar...

4. mesut hoca

Ynt: -hayat Gezince Güzel- 15- saygılar gültekin bey,gezdim,gördüm,yazdım ve fotoğrafladım,istanbula selamlar...
  5. mesut hoca

Ynt: -hayat Gezince Güzel- 15- teşekkürler yücel kardeş,ilginiz için teşekkürler,saygılar.

6. mesut hoca

Ynt: -hayat Gezince Güzel- 15- selam zihni gönen,gezimi beğendiğiniz için teşekkürler,fırsatları değerlendirip geziyorum işte!,saygılar...

7. mesut hoca

Tarih 15.11.2014 cumartesi , Selam dostlar!, bu gün hava oldukça güzeldi, önümüzdeki günlerin kış olması münasebetiyle ,fırsat bu fırsat deyip düştüm yollara, gitmek istediğim yer ise yükseklere , daha yükseklere! Eskişehirde buralara boz dağ...
  8. mesut hoca

Hayat Gezince Güzel -14-

Ynt: Hayat Gezince Güzel -14- teşekkürler bayar28 ,gezimi beğendiğine sevindim saygılar.
  9. mesut hoca

Hayat Gezince Güzel -14-

Ynt: Hayat Gezince Güzel -14- teşekkürler gültekin bey,memleketimizin her yerinde ayrı ayrı güzellikler var,önemli olan bunları eğer yapabiliyorsan tüm yönlerini ve güzelliklerini ortaya çıkara bilmektir,ben vakit buldukça geziyor ,gezdiğim yerlerin görüntülerini benim gözümden siz...

10. mesut hoca

Hayat Gezince Güzel -14-

Ynt: Hayat Gezince Güzel -14- teşekkürler yücel bey,beğendiğinize sevindim,saygılar.

11. mesut hoca

Hayat Gezince Güzel -14-

Ynt: Hayat Gezince Güzel -14- teşekkürler Hasan Bey, gezimi beğendiğinize sevindim! gezmek bana iyi geliyor,doğaya çıktığım zaman bütün sitresimi atıyor,kafama reset atılmış hissediyorum,günler su gibi akıyor,ömür tükenip gidiyor,kısacası anı en iyi şekilde yaşamayı seviyorum,ilginizede...
  12. mesut hoca

Hayat Gezince Güzel -14-

Selam bütün motorcu dostlara! Bazen gitmek gerekir. Herşeyi öylece olduğu gibi bırakıp; geldiğinde bulamamayı göze alıp, gidebilmek gerekir. İleriye daha umutla bakabilmek için, ardında bıraktıklarına aldırmadan; yüreğinin sızısını da cebine koyarak... Atının terkisine koyup umutlarını...

13. mesut hoca

Egeyelı 25 Gün 4400 Km Türkiye Turu

Ynt: Egeyelı 25 Gün 4400 Km Türkiye Turu kaliteli insandan,kaliteli gezi olur! ilgiyle izledim sayın abim,saygılar.
  14. mesut hoca

Hayat Gezince Güzel -13-

Ynt: Hayat Gezince Güzel -13- teşekkürler arkadaşım,gezimi beğendiğine sevindim ,saygılar.
  15. mesut hoca

Hayat Gezince Güzel -13-

Ynt: Hayat Gezince Güzel -13- teşekkürler Gültekin bey,saygılar.

16. mesut hoca

Hayat Gezince Güzel -13-

Selam! tüm motorcu dostlarıma, bu gün oylata gidiyorum,adını hep gizli cennet diye duyduğum ama daha önce hiç gidip görmediğim bir yer OYLAT KAPLICALARI,eskişehire 98 km uzaklıkta olan bursanın İnegöl ilçesi sınırlarında bulunan bir yer burası,aslında bu bir keşif gezisi...
  17. mesut hoca

-hayat Gezince Güzel- 12

Ynt: -hayat Gezince Güzel- 12 gezimi beğendiğinize sevindim GÜLTEKİN bey, hicri yıldan ,miladi yıla çevirip, bizim AHMET DAMAR amca'nın bu günkü yaşını öğrenmiş oldum 100 yaş,benceuzun yıllar demek ,yani 1 asır,ALLAH uzun ömür versin,saygılar.
  18. mesut hoca

-hayat Gezince Güzel- 12

Ynt: -hayat Gezince Güzel- 12 teşekkürler süleyman bey,gezimi beğendiğinize sevindim,saygılar.

19. mesut hoca

-hayat Gezince Güzel- 12

Ynt: -hayat Gezince Güzel- 12 teşekkürler sulo95,saygılar.
  20. mesut hoca

-hayat Gezince Güzel- 12

Selam tüm motorcu arkadaşlarıma! Daha önceden Ramazan bayramında planlanmış olan , BABAM’ın evinde bulunan fazla eşyaları köyümüzdeki eve taşıyacaktık nakliyeciyide ayarlamıştık , BABAM’ la beraber köyümüz olan , Kütahya nın akoluk köyüne otomobil ile gidecektik,ama...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,629
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri