Arama sonuçlarınız

1. mesut hoca

Motosiklet Camiasının Acı Kaybı

Ynt: Motosiklet Camiasının Acı Kaybı ALLAH mekanlarını, cennet eylesin ! haberi duyunca böyle bir şey nasıl olur demekten kendimi alamadım,bir trafik kazası olsa ,üzülerek haberlerde izliyoruz,ama böylesine hunharca işlenmiş cinayet olunca insan daha çok üzülüyor,ALLAH geride kalanlarına sabır...

2. mesut hoca

Hayat Gezince Güzel -11-

Ynt: Hayat Gezince Güzel -11- teşekkürler dostum,gezimi beğendiğine sevindim,saygılar...
  3. mesut hoca

Kır Atına Bin Gel...

Ynt: Kır Atına Bin Gel... güzel yerlerde gezmişsin,beğenerek izleyip okudum,doğada olmak ne güzel değilmi? hayat budur işte , gezmesini bilene ,kazasız sürüşler dilerim, saygılar...

4. mesut hoca

Hayat Gezince Güzel -11-

Ynt: Hayat Gezince Güzel -11- teşekkürler arikandalı bey,gezimi beğendiğinize sevindim,saygılar...
  5. mesut hoca

Hayat Gezince Güzel -11-

Ynt: Hayat Gezince Güzel -11- değerli yorumunuz için teşekkürler saygıdeğer arkadaşım,ben sahil yolundan gezerek gittim o yollardan ,her hangi bir rehberim yoktu,hasyurt 'un tabelasını yolda hiç görmedim, inanın orada öyle kamp alanının olduğunu bilseydim oradada kamp yapar,1 gece...

6. mesut hoca

Hayat Gezince Güzel -11-

Ynt: Hayat Gezince Güzel -11- ben teşekkür ederim (İSTAVRİT ) kardeş

7. mesut hoca

Hayat Gezince Güzel -11-

Selam ! tüm motorcu arkadaşlarım, aslında hiç böyle bir geziye çıkma ihtimali yoktu,okulların sömestre tatili başlayınca karşıma bir fırsat çıkıverdi, kendi kendime ben nereye gitmeliyim diye sorarken ,daha önce hiç görmediğim bir yer olmalı diye düşünürken Antalyanın batısını hiç görmemiş...
  8. mesut hoca

Egeyelı 1 Hafta Yollardaydi

Ynt: Egeyelı 1 Hafta Yollardaydi ilginize teşekkür ederim EGE YELİ , motor hakkında duymak istediklerimi , kullanıcısı olan sizden ve motoru bilen kişiden duymak en doğru alınacak cevaptı teşekkürler,kazasız sürüşler...
  9. mesut hoca

Egeyelı 1 Hafta Yollardaydi

Ynt: Egeyelı 1 Hafta Yollardaydi eminim çok güzel yerleri gezmişsindir en azında nereleri gezdin ,gezdiğin yerlerdeki önemli olan yerleri bizlere anlatsaydın ,daha doğrusu bize biraz rehberlik etseydin çok daha memnun olurdum, sizin gezilerinizi malum tüm gezgin motorcular camiası...

10. mesut hoca

-hayat Gezince Güzel-10

Öncelikle tüm motorcu arkadaşlarımı selamlıyorum!aslında bu geziyi bundan3-4 ayönceden planlamıştık ,ama hava muhalefeti yüzünden ancak bu güne nasip oldu,forumda (cbfeses) İsmiyle tanıdığımız muhammer kardeşimle çıktık yola, Gelelim konumuza işin başında kısa bir gezi yapalım demiştik malum...

11. mesut hoca

Hayat Gezince Güzel-9-

Ynt: Hayat Gezince Güzel-9- teşekkürler süleyman bey,benim de doblo arabam var, ama motorun tadı başka ,inanırmısınız bazen arabayı bile gözüm görmüyor,motorla gezmek tam anlamı ile çok farklı bir şey,doğayla iç içe olmak ,bana huzur veriyor,bir başka deyişle kafaya reset atıyorum, bu değerli...
  12. mesut hoca

Hayat Gezince Güzel-9-

Ynt: Hayat Gezince Güzel-9- merhabalar hasan bey ben eskişehirde tülomsaş 'ta (tcdd)ye bağlı ortaklıkta cnc operatörüyüm,buralara yolunuz düşerse beklerim bir çayımızı içersiniz,ve gezilerimizi anlatır konuşuruz ,saygılar...

13. mesut hoca

Hayat Gezince Güzel-9-

Ynt: Hayat Gezince Güzel-9- siz sağ olun değerli dostum,bazen kafa esiyor geziyoruz işte böyle,saygılar...
  14. mesut hoca

Hayat Gezince Güzel-9-

Ynt: Hayat Gezince Güzel-9- dediğin gibi arkadaşım andranalin iyidir,insanın bazen alıp başını gidesi geliyor,kafaya bir reset atası geliyor,işte bu gezi onlardan biri,saygılar...
  15. mesut hoca

Hayat Gezince Güzel-9-

Ynt: Hayat Gezince Güzel-9- ben teşekkür ederim Etkaize,saygılar...

16. mesut hoca

Hayat Gezince Güzel-9-

Ynt: Hayat Gezince Güzel-9- teşekkürler İSA TORUN,kargın köyünden sonra yolun bu kadar bozuk olabileceğini düşünmemiştim,bozuk ve ıssızdı,ama ben yinede yoluma devam ettim,önemli olan başıma bir şey gelmeden kazasız belasız geziyi bitirmemdi,saygılar dostum...
  17. mesut hoca

Hayat Gezince Güzel-9-

Ynt: Hayat Gezince Güzel-9- inşallah EGEYELİ önümüz yaz daha başka gezilerimde olacak ,ALLAH nasip ederse,teşekkürler...
  18. mesut hoca

Hayat Gezince Güzel-9-

Ynt: Hayat Gezince Güzel-9- ben teşekkür ederim sinan bey

19. mesut hoca

Hayat Gezince Güzel-9-

Öncelikle tüm motorcu arkadaşlarıma SELAM ! Tarih: 2 mart 2014 , evdeki kış aylarının verdiği monotonluk duygusu beni yollara çıkmaya itti,bende nefsime yenik düştüm ve düştüm yollara ,istikamet orman yolundan Kütahya ‘ya. Saat 09:30 çıkıyorum yola Köy yollarından ve daha önce hiç...
  20. mesut hoca

125′lik Motorum İle Ege Turu (3200 Km)

Ynt: 125′lik Motorum İle Ege Turu (3200 Km) evet arkadaşım bu gezinide çok ama çok beğendim, 125 lik motoru yavaş bir motor olarak değerlendirmişsin ama , bizim yollardaki hız limitide belli, gelelim o güzel ve eminim çok eğlenceli geziye 2013 haziranındabenimde tek başıma bir gezim oldu ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,629
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri