Arama sonuçlarınız

1. mesut hoca

İstanbul - Çıralı - Kalkan - Patara - Ölüdeniz (2200 Km)

Ynt: İstanbul - Çıralı - Kalkan - Patara - Ölüdeniz (2200 Km) güzel çok güzel bir gezi,bu geziyi daha önce incelemiş birisiyim, tam benim tarzım bir gezi,senin gibi benim de tek başıma gezilerim oldu, bu kış gününde içimizi ısıttın teşekkürler...

2. mesut hoca

Belgrad Çiftalan Cross

Ynt: Belgrad Çiftalan Cross Bu güzel ve kısa gezi paylaşımı için teşekkürler,şu sıralar havalar soğuk motora pinip gezemiyoruz sayenizde bizlerde geziyoruz teşekkürler...
  3. mesut hoca

Karadeniz Kaçkarlar Moto-Trekking Turu

Ynt: Karadeniz Kaçkarlar Moto-trekking Turu helal kardeş çok güzel ve başarılı bir gezi gerçekleştirmişsin,teşekkürler.

4. mesut hoca

Motoruma Arka Bagaj Demiri Ve Yan Çantalar Yaptım

Ynt: Motoruma Arka Bagaj Demiri Ve Yan Çantalar Yaptım uyarın için teşekkürler ben bir trafik polisine sordum,bana söylediği bu pizzacı ve fasfod çu ların kullandığı ,o motorun arkasına bağladıkları biçimsiz kutular için ruhsata işletilmesini istiyoruz diyorlar.
  5. mesut hoca

Akdeniz Motosiklet Kulübü - Antalya Rutin Haftasonu Gezi Fotografları

Ynt: Akdeniz Motosiklet Kulübü - Antalya Rutin Haftasonu Gezi Fotografları keşke birazdaha foto çekseymişsiniz ve bizimle paylaşsaymışsınız,o zaman daha güzel olurdu,orada bir (tenere) gördüm ayrıntılı bir kaç foto'su olsaydı daha bir zevkle bakardım,yinede paylaşım için teşekkürler.

6. mesut hoca

Yamaha Xt 600 Kar Zinciri

Ynt: Yamaha Xt 600 Kar Zinciri helal ! zeki insanları severim.buradan bakınca 10 numara bir iş çıkartmışsın,kazasız ,belasız , hayırlı günlerde kullan.saygılar arkadaşım...

7. mesut hoca

Ynt: Motoruma Arka Bagaj Demiri Ve Yan Çantalar Yaptım teşekkürler Gültekin bey,saygılar...
  8. mesut hoca

Motoruma arka bagaj demiri ve yan çantalar yaptım Çantaların her birinin ağırlığı 4 kg içerisinede yalıtım yaptım ,yan çantaların ölçüleri de en 38cm-boy30cm-derilik 18cm oldu, işçilik benden olunca maliyeti , boyası ve kullanılan malzemeler hepsi 70 tl ye maloldu,çanta oldu ,iyisimi...
  9. mesut hoca

Hayat Gezince Güzel-8-

Ynt: Hayat Gezince Güzel-8- teşekkürler arkadaşım, fırsat buldukça geziye çıkıyorum,sağlığım izin verdikçe geziye devam,HAYAT GEZİNCE GÜZEL...

10. mesut hoca

Moto-solo Kamplı Bayram Gezisi İzmir-kuşadası-marmaris-fethiye-kuşadası

Ynt: Moto-solo Kamplı Bayram Gezisi İzmir-kuşadası-marmaris-fethiye-kuşadası güzel gezi paylaşım için teşekkürler,ayrıca sana bir öneri kafana iyi bir kask al ,bu çok önemli!

11. mesut hoca

İşte Gerçek Bir Gezi Videosu - Hayat Gezince Güzel-

Ynt: İşte Gerçek Bir Gezi Videosu - Hayat Gezince Güzel- ben bu videoyu bulduğumda en az 10 kez izledim ve çok beğendim,videoyu beğendiğinize sevindim saygılar...
  12. mesut hoca

Ynt: İşte Gerçek Bir Gezi Videosu - Hayat Gezince Güzel- ben teşekkür ederim saygılar.

13. mesut hoca

Ynt: İşte Gerçek Bir Gezi Videosu - Hayat Gezince Güzel- beğendiğinize sevindim,keşke o video daki kişi ben olsaydım demeden edemiyorum.
  14. mesut hoca

http://www.youtubevideoindir.org/videolar.php?video=85VErvTqgWc
  15. mesut hoca

Bu Kadar Pratiğini İlk Defa Göreceksiniz.

Ynt: Bu Kadar Pratiğini İlk Defa Göreceksiniz. harika video ,çok beğendim çokkkk. paylaşım için teşekkürler...

16. mesut hoca

Honda Cbf 150 & Cbr250 Görüşleriniz

Ynt: Honda Cbf 150 & Cbr250 Görüşleriniz evet arkadaşım cbf150 diyorum,ne tür motor alırsan al ALLAH kaza göstermesin şimdiden hayırlı olsun ,saygılar...
  17. mesut hoca

Honda Cbf 150 & Cbr250 Görüşleriniz

Ynt: Honda Cbf 150 & Cbr250 Görüşleriniz bende cbf 150 var, gayet iyi motor iki kişide iyi , ama bana sorarsan cbr 250 nedenmi! nedeni ise hızı cbf 150 ile 100 km hız yaparsın ama cbr250 ile 120-130-140 km hızlara ulaşırsın iki kişiyide taşır ,hemde rahat bir şekilde, bu iki seçenek arasında...
  18. mesut hoca

Hayat Gezince Güzel-8-

Ynt: Hayat Gezince Güzel-8- elimden gelen yardımı ve bilgiyi sizinle her zaman paylaşırım,tecrübe böyle gezilere bakmayla değil ,gezilere çıkmayla oluyor,forum sitelerinden sadece gezilecek yerler ve yanımıza alınacak ekipmanların bilgileri alınıyor.şunu söyleyeyim gezi yapmak ,insanın...

19. mesut hoca

Hayat Gezince Güzel-8-

Ynt: Hayat Gezince Güzel-8- teşekkürler kemal bey,benim yaptığım gezi benim büyük hayallerimden birisi idi,ben bunu gerçekleştirmenin hoşnutluğu içerisindeyim,inşallah sizlerde böyle geziler yaparsınız bizlerde sizin gezilerinizi izleriz,yapmış olduğum bu geziyi beğendiğinize...
  20. mesut hoca

Hayat Gezince Güzel-8-

Ynt: Hayat Gezince Güzel-8- gezimi beğendiğinize sevindim,bu gezi motosikletle gezilere başlayalı benim en büyük hayalimdi ve bu geziyi kazasız ve cezasız bir şekilde bitirmek işin en güzel yanı.inşallah daha nice gezilere!!! hoşçakalın saygılar süleyman bey!!!

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,630
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri