Arama sonuçlarınız

1. mesut hoca

Cb125e İle Cbf 150 Karşılaştırma

Ynt: Cb125e İle Cbf 150 Karşılaştırma öncelikle selamlar ben mesut hoca,cbf150 ile son gezimi inceleye bilirsin (hayat gezince güzel -8-) 1500km yol yaptım,ortalama hız 80-110 km aralığında idi,motor gitmem demiyor, her ne kadar hava soğutmalı motor olsada ,hiç aralıksız 2 saat sürüş yaptığım...

2. mesut hoca

Hayat Gezince Güzel-8-

8 haziran 2013 cumartesi günü, planladığım 5-6 günlük kamplı gezimi tamamlayıp siz değerli motorcu dostlarımla gezdiğim yerlerde, çekmiş olduğum fotoğrafları sizlerle paylaşmak ve geziye çıkmayı planlayan arkadaşlara da biraz( gaz) vermek adına gezi raporumu sizlerle paylaşıyorum. -Yolculuk...
  3. mesut hoca

Çilingoz Koyu

Ynt: Çilingoz Koyu bu güzel gezi paylaşımı için çok teşekkürler

4. mesut hoca

Karadeniz Kaçkarlar Moto-Trekking Turu

Ynt: Karadeniz Kaçkarlar Moto-trekking Turu çoooooooook güzel bir gezi tekerine sağlık,paylaşım için teşekkürler.
  5. mesut hoca

Hayat Gezince Güzel-7-

Ynt: Hayat Gezince Güzel-7- zafer arkadaşım yamahaya hiç binmedim , ben bumotoru alırken hep eskişehirdeki kuryeleri izledim onların %95 cbf150 kullanıyor bende onların bu motoru tercih etmesini araştırdım.sonuç cbf150de titreşim yokmuş,ama yamahayı bilmem.cbf150 den çok ama çok...

6. mesut hoca

Hayat Gezince Güzel-7-

Ynt: Hayat Gezince Güzel-7- memleketimizin her coğrafyası çok güzel, her bölgenin kendine has bir güzelliği var bu güzellikler paylaşılır ise ortaya çıkıyor - HAYAT GEZİNCE GÜZEL-

7. mesut hoca

Hayat Gezince Güzel-7-

Ynt: Hayat Gezince Güzel-7- DEĞERLİ YORUMUNUZA TEŞEKKÜRLER.
  8. mesut hoca

Hayat Gezince Güzel-7-

Ynt: Hayat Gezince Güzel-7- İLGİN İÇİN TEŞEKKÜRLER ARKADAŞIM
  9. mesut hoca

Hayat Gezince Güzel-7-

Bu gün 1 mayıs resmi tatili fırsat bilip yılın ilk motor gezisi için düştüm yollara istikamet Kütahya sabah saat 8:00 da yola çıktım. Anne ve Babama ziyaret ve kütahyanın gezilecek yerlerini kısada olsa daha önce görmeyen arkadaşlarımıza görsel olarak anlatmak ,işte resimler Yollar...

10. mesut hoca

Hayat Gezince Güzel-7-

Bu gün 1 mayıs resmi tatili fırsat bilip yılın ilk motor gezisi için düştüm yollara istikamet Kütahya sabah saat 8:00 da yola çıktım. Anne ve Babama ziyaret ve kütahyanın gezilecek yerlerini kısada olsa daha önce görmeyen arkadaşlarımıza görsel olarak anlatmak ,işte resimler Yollar...

11. mesut hoca

HAYAT GEZİNCE GÜZEL-4-

Ynt: HAYAT GEZİNCE GÜZEL-4- çok değerli forum arkadaşlarım insanlar gezer sadece kendisi görür, ama bu şekilde gezip paylaşınca her kes faydalanır ve görür bence hayat gezince güzel olduğu kadar , hayat paylaşıncada güzel.ilginiz için ve değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.saygılar...
  12. mesut hoca

HAYAT GEZİNCE GÜZEL-4-

Ynt: HAYAT GEZİNCE GÜZEL-4- teşekkür ederim, hepimizede kazasız belasız sürüşler dilerim...

13. mesut hoca

HAYAT GEZİNCE GÜZEL-5-

Ynt: HAYAT GEZİNCE GÜZEL-5- arkadaşım genelde sarı sazan ve aynalı sazan birde gümüş balığı çıkıyor baharda ,ilgin için de sana teşekkür ederim...
  14. mesut hoca

HAYAT GEZİNCE GÜZEL-6-

Ynt: HAYAT GEZİNCE GÜZEL-6- ben açtığım zaman görünüyor sayın abim...
  15. mesut hoca

HAYAT GEZİNCE GÜZEL-6-

Merhaba arkadaşlar bu geziye çıkmamın sebebi lastiklerimi yani aldım .yeni lastiğin üzerinde ince bir madde varmış mum gibi bir şeymiş ,bana söylenen o mum gibi maddenin lastik üzerinden silinesiye kadarkadar dikkatli kullanmam gerektiği söylendi , bunu fırsat bilip çıktım yollara istikametim...

16. mesut hoca

HAYAT GEZİNCE GÜZEL-5-

Ynt: HAYAT GEZİNCE GÜZEL-5- teşekkür ederim arkadaşım ,ben bu gezme işine yeni başladım,şimdilik bunlar kısa mesafe gezileri ama bu yaz ilk uzun mesafeli gezime çıkacağım,bu gezi 1200-1500 km mesafeli olacak,ayrıca ilginiz için teşekkür ederim...
  17. mesut hoca

HAYAT GEZİNCE GÜZEL-5-

17.06.2012 tarihinde memleketim olan kütahya ,oradanda köyüm olan akoluk köyüne oradanda orman yolundan eskişehirin ilçesi olan seyitgazi ilçesine , ve son durak eskişehir .Bu mesafe yaklaşık 220-230 km civarı bir gezi oldu.bu gezileri yapıyorum ve hayallerimi gerçekleştiriyorum. saat 08:00...
  18. mesut hoca

HAYAT GEZİNCE GÜZEL-4-

akşam üzeri planımı yaptım .yeni motorumla nereye gitsemdiye düşünürken aklıma ilk gelen mekan, eskişehire çok uzak olmayan 50 km civarındaki OSMANLI İMPARATORLUĞUNUN KURULDUĞU Söğüt ilçesi geldi. motosikleti yeni aldığım zaman olduğu için ,biraz alışmak .birazda acemiliği üzerimden atmak için...

19. mesut hoca

HAYAT GEZİNCE GÜZEL-3-

şelale mesire alanı eskişehirin güneyinde türkmen dağının eteklerin de bulunuyor. yaklaşık eskişehire 42 km civarında.orada piknik alanı ve alabalık tesisi mevcuttur. çam ormanları içerisinde bulunduğu için ortam oldukça keyif vericidir. bir de suyu çok akmasada küçükte olsa bir şelalesi var...
  20. mesut hoca

HONDA CBF150 YE OTMOBİL FİLTRESİ

photo sharing sitesmotosiklete aldığım benzinin tortulu ve pislik çıkması,ve kabüratörü tıkaması ile bir arayış içerisine girdim,bir forum sitesinde motorcu bir arkadaş motoruna otomobil benzin filtresi takarak bu işi çözmüş, bende aynısını yaptım ve çok memnun kaldım.sizlerlede paylaşmak istedim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,630
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri