Arama sonuçlarınız

1. mesut hoca

Motosiklet Römorku

Ynt: Motosiklet Römorku helal olsun kardeşim römork güzel ve faydalı bir çalışma,mp3 çaların sesini motorun gürültüsünden duyabiliyormusun

2. mesut hoca

HAYAT GEZİNCE GÜZEL-2-

evet arkadaşlar uzun uğraşlar sonrasında nihayet yeni gezimi sizinle paylaşa biliyorum. musa özü göleti eskişehir kütahya yolu üzerinde olup eskişehire 12-13 km dir .2011 yılında eskişehir motosiklet festivali burada yapılmıştır.temiz havası ile yaz aylarında pinikçileri ağırlayan önemli mesire...
  3. mesut hoca

yüreğinin götürdüğü yere git-8

Ynt: yüreğinin götürdüğü yere git-8 YÜREĞİNİN GÖTÜRDÜĞÜ YERE GİT-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11- ve lamos ile yapmış olduğun gezilerin tamamını izledim ve takip ediyorum,ben eskişehirde yaşıyorum, 2011-2012 kışını sizin gezilerinizi incelemekle geçti ,ve bana motosikletle gezmenin ne demek olduğunu,ne...

4. mesut hoca

2012 eskişehir moto festivali

Merhaba akadaşlar buda benim hayatımda ilk motofestivale gidişimdir. İnanın eskişehirde olan bu etkinlikten haberim yoktu , motosikletimle gezmeye çıktığım o gün yolda durup fotoğraf çekiyordum sonra başka bir motosikletli yanımda durup istersen makinayı verde resminizi çekeyim dedi ,o gün...
  5. mesut hoca

HAYAT GEZİNCE GÜZEL -1-

arkadaşlar siteye foto nasıl gönderilir öğrendim . ilk denemem. tarih 25 mart 2012 idi.oldukça soğuk bir havada güneşi görünce çıktım yola,hava soğuk olduğu için en kısa mesafede yani eskişehire en yakın doğal güzellik keskin göleti idi .bende rotamı o, yöne kırdım. resimlerde gördüğünüz gibi...

6. mesut hoca

bacak kırılması (femur kırıgı)

Ynt: bacak kırılması (femur kırıgı) geçmiş olsun kardeşim ,allah beterinden korusun,en kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,629
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri