Arama sonuçlarınız

1. savaskarauz

Yüzen Araba (Amphicar)

evet caraboat da ingilnçmiş onu bilmiyordum. onun kullanımı da güzel olur. benim anficar konusundaki düşüncem küçük ve hafif bir araç yapmak. plakasız atvler gibi olacak artık. bizde gayet güzel fiber tekne yapılabildiğine göre, yapan ustalar trabantı ya da anadolu yüzebilecek hale...

2. savaskarauz

Fiat 126 Bis Kullanarak Buggy Yapılabilir mi?..

Ynt: Fiat 126 Bis Kullanarak Buggy Yapılabilir mi?.. ben de buggy için bisi düşünmüştüm ancak , 1.1 polo motorlu trabantlar var . bu araçların kaportası metal değil pamuk ve boya artıklarından yapılmış. bu araçların motor şanzıman bakımı yapılıp yerden yükseltilirse sanıyorum hafif arazide...
  3. savaskarauz

Yüzen Araba (Amphicar)

bu araçlarla ilgili bildiğim tek şey kaportalarının fiber gibi sentetik malzemeden olması, (trabantta rusyadan gelen pamuk artıkları ve durplast kullanılmıl. thermosetting plastik dış gövdesi ile darbelerde ezilmeyen, asla çürümeyen bir malzeme) pervane hareketi için arkadan çekişli olması ve...

4. savaskarauz

Yüzen Araba (Amphicar)

akdeniz, karadeniz, marmara , ege 4 tane denizimiz var. her bölgede en az 2 tane büyük gölümüz var. baraj göllerimiz var. ama halkımızın çoğunluğu yüzme bile bilmez. balık da sevmez. 4 tane denizin olup da 1 metre suda boğulan bir milletiz. bu araçların yaygınlaşması balıkçılık ve doğaya ilgiyi...
  5. savaskarauz

Yüzen Araba (Amphicar)

Merhaba arkadaşlar. Yurt dışında suda yüzebilme yeteneği olan amphicarlar var. 1970lerde almanyada yaşayan bir tanıdığım bu arabalardan biriyle türkiyeye gelmiş gazetelerde haber olmuştu.(evinde duvarda asılı çerçevelenmiş gazete haberini görmüştüm) bu araçların yapımı atla deve olmamalı...

6. savaskarauz

Karavan Projem; Araç Seçimi İç Dizayn ve Donanım Konusunda Fikirleriniz Önerileriniz?

Ynt: Karavan Projem; Araç Seçimi İç Dizayn ve Donanım Konusunda Fikirleriniz Önerileriniz? en beğendiğim karavan tasarımı. otomatik vites nissan navaradan güzel olur.

7. savaskarauz

Honda HR-V İle Ne Kadar Off-Road ?

Ynt: Honda HR-V İle Ne Kadar Off-Road ? hocam okurken sadizm krizleri geçirdim ne lezzet yahu. opel mokkayı hasretle bekliyorum ben de. hrv ler artık eskidi sanıyorum çok masraf çıkarır.
  8. savaskarauz

Jimny Kiralama/Deneme Sürüşü

Ynt: Jimny Kiralama/Deneme Sürüşü ha anladım, gene de sağolun.
  9. savaskarauz

Ynt: Jimny Kiralama/Deneme Sürüşü hocam zaman zaman istanbulda araç lazım oluyor, sizin araç lpg li benzinli mi? yeriniz anadolu yakasında mı?

10. savaskarauz

Ynt: Jimny Kiralama/Deneme Sürüşü ben de bu aracı merak ediyorum bursada kiralayan var mı bilmiyorum.

11. savaskarauz

Reno 12 buggy yapımı

Ynt: Reno 12 buggy yapımı hocam buggy bir haaaarika çok beğendim.elinize sağlık.
  12. savaskarauz

Honda HR-V

Ynt: Honda HR-V şimdi bu arabalarda bazı parçalar eskir ama tamamen iptal olmadığı için hala sinyal yolamaya devam eder. arıza cihazına bağlasanız bile sorun çıkmaz. aldıktan bir hafta sonra arıza lambası yanar ve 1000 tl lik bir parçanın değişmesi gerektiğini öğrenebilirsiniz. 12 yıllık araba...

13. savaskarauz

Honda HR-V

Ynt: Honda HR-V 12 yaşında otomatik şanzıman ve motor. ..ben gene de tek kapı düz vites derim.daha atak ve ekonomik olur. 18 .000 e falan bulursunuz...şanzıman ,motor ve elektrik sistemini mutlaka baktırın , olmadık yerde yolda kalmayın. 1 cm geniş lastik,, güzel bi cant, cam filmiyle iyice...
  14. savaskarauz

dizel 90 beygir 4x4 dizel 110 beygir 4x2 kıyaslaması

Ynt: dizel 90 beygir 4x4 dizel 110 beygir 4x2 kıyaslaması 90 beygir olan bi duster arazide işe yarar ama şehirler arası yolda, kabin gürültüsünden baş ağrısı yapar mı ve yokuşlarda kitlenir mi gerçekten merak ediyorum.
  15. savaskarauz

Ynt: dizel 90 beygir 4x4 dizel 110 beygir 4x2 kıyaslaması yanıtlara teşekkür ederim. ekonomik durumlardan 43.000 üzerine çıkamıyorum o yüzden 4x4 90 beygir düşünüyorum ama çok hantal ve gürültülüyse uzun yolda çekilmez mecburen 4x2 110 bg düşünmek lazım heralde.

16. savaskarauz

Fiyat ve Koşullar hakkında.

Ynt: Fiyat ve Koşullar hakkında. multimedya ve navigasyon sistemini ne zaman kaloriferin üzeine almayı akıl edecekler gerçekten emrak ediyorum. nissan np 300lerdeki yerleşim çok süper.
  17. savaskarauz

ben atak olması için 110 beygir 4x2 düşünüyorum ama 4x4 90 beygir olanı hem daha ucuz hem daha fonksiyonel. ikisi arasında depar ve gürültü farkı çok mudur sizce? (şehir içi ağırlıklı kullanıyorum şehir dışı 120 yi hiç geçmem)
  18. savaskarauz

Tüfek Seçimi Konusunda Yardım

Ynt: Tüfek Seçimi Konusunda Yardım bir insanda olmayan bir yetenek sonradan kazandırılamaz. geteneği az da olsa varsa ,( sadece kırıntısı) bilimsel anlamda eğitim alıp ve çok çalışırsa (binlerce tekrar)başarı sağlanabilir. yeneteği fazlasıyla varsa ve bilimsel eğitim ve çok çalışma ile...

19. savaskarauz

Honda HR-V

Ynt: Honda HR-V bana göre ekonomik ömrünü doldurmuş bir araç. illa ki masraf açacak. olmadık yerde kalabilirsiniz. 2. elde otomatik şan"zu"manı hiç önermem. bozulması ve kucakmanız durumunda 12.000 tl gibi rakamlara ulaşan masraflar çıkarabilir.illa alacaksanız tek kapılı düz vitesi daha...
  20. savaskarauz

RANGER MOTOR OMRU NE KADAR?

Ynt: RANGER MOTOR OMRU NE KADAR? gerekçemi anlatayım. ülkemizde hava sıcaklığı almanyaya göre aşırı değişken. yazın + 45, kışın -30 u görüyoruz.motor parçalarının ömrü için berbat birşey. arazilerimiz engebeli yokuş çok. yokuşun çok olması bana göre motor ömrünü etkiler. düz ülke hollanda...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,629
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri