Arama sonuçlarınız

1. savaskarauz

Kendi Karavanını Yapanlar;Subaru Libero 4WD Minivan-ssem

bence de 1.3 zayıf kalabilir ama zaten hız beklentisi olan bir araç değil. ağır ağır takılır sahibi.

2. savaskarauz

Çekme Karavan Yapıyorum, Fikirlerinize İhtiyacım Var.

acaba hazır yapılmış alsaydınız maliyet daha mı uygun olurdu ? maliyet faktörüne zaman ve iş gücü kaybınızı da katıyorum.
  3. savaskarauz

Bu Nasıl Bir Duster.

o jantları daha hafif olduğu için mi istemiştiniz?

4. savaskarauz

Kendi Karavanını Yapanlar;Subaru Libero 4WD Minivan-ssem

ben de suzuki samurai long alıp karavan yapmayı düşünmüştüm bir ara. sanayide kaşarlı tost olacağımı düşündüğümden ve de 2. araç türkiye için artık lüks olduğundan vazgeçtim.
  5. savaskarauz

Off-Road Tipi Go-Kart Yapımı ??

daha ileri aşamalarda motorluda öyle birşey denicem. ben de forumlardan birinde el arabası lastiğindeki 4 tane vidaya tofaş poryalarının uyduğunu okudum. ama emin değilim. deneyen var mı?

6. savaskarauz

Off-Road Tipi Go-Kart Yapımı ??

ben de önce 4 tekerlekli bisiklet yapayım biraz kullanırım sonra çamaşır makinesi motoru takar elektrikliye dönerim diye düşünüp 4 tekerlekli bisiklet yapmaya başladım. sürekli ne yaparım da daha hafif olura kafa yoruyorm. kestiğim hurda bisikletlerdeki et kalınlığı 2 mm idi. ben de 2 mm profil...

7. savaskarauz

SAFİR T 14

arkadaşım son çıkan crossfire olanını aldı. iyi değil.
  8. savaskarauz

Gezenbilir Bursa Grubu

merhaba. ben de bursadayım. savaş karauz memleket sivas, semt nilüfer ilgim alanı : müzik, halkoyunları, atıcılık, kampçılık, dağcılık, bisiklet. son zamanlarda off road tipi go kart Araç: dacia duster.
  9. savaskarauz

tencere dibin kara, seninki benden kara derim:)

10. savaskarauz

hocam biraz argo olacak ama önemli olan şekli değil işlevi. hem karada hem suda kullanılabilen fonksiyonel bir şey düşünüyorum, römorku da zaten belli , imalat olarak iç tasarım olacak da, fazla ağır ya da aşırı sıcak olur mu onu bilmiyorum.

11. savaskarauz

gemilerdeki can kurtarma botu var. bazıları yangın korumalı. karavan olarak tercih edilebilir mi çok mu ağır olur? ikinci el alıp karavan yapmayı düşünüyorum.
  12. savaskarauz

Uzun şase Niva

o para verilene kadar ilk çıkanlardan duster almak daha mantıklı.

13. savaskarauz

Atatürk'e Öfke,nefret,hakaret

Atatürk tarihimizde önemli yeri olan bir devlet adamı. demokrasi içinde kimseye de onu zorla sevdirecek halimiz yok. sevmeyen adam da sevmez. bu konuda ciddi bir anlaşmazlık var insanlar arasında. bu adamlar atatürkü niye sevmez. bu sorunun cevabına kafa yorulmalı. Osmanlı devletindeki eski...
  14. savaskarauz

Duster A Küçük Cant Geniş Yanak Lastik Takan Var Mı?

şekle şükrü el kuvvetli diyorum :smiley: (suriye eski devlet başkanıymış) yaz lastiği,,,,, kış lastiği fikrini önemsiyorum evet. bence de o uygulamadan iyi sonuç alınır.
  15. savaskarauz

Buggy Yapımı

4x4 duster aracım var, kalabalık olmadıkça onu kullanmak istemiyorum bir de, dağda ormanda her yere girip çıkamıyor o. kafamdaki araç tek kişilik, arazi tipi go kart. her yere girer. aslında atv işimi görür ama onun oturma şeklini, direksiyon sistemini falan filan sevmiyorum. belki yağmur ve...

16. savaskarauz

kafamdaki tam olarak şöyle bir şey.
  17. savaskarauz

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

benim araba 2016 4x4 110 beygir. ilk aldığım bir yıl 100 km de 6.6 nın altına hiç düşmedi. şu anda 18600 de. en son iki kere il dışına gidip geldim 500 km 500 km yaptım ikisinde de 5.8 yaktı. (radara yakalanmamak için 100-105 i pek geçmiyorum) 1900-2100 devir arasında kullanmaya dikkat...
  18. savaskarauz

bir abimiz geçmişte 4x4 Amerikan jeepi olduğunu 13 inç cant, geniş yanak lastik taktığını ve çok memnun kaldığını söyledi. ben de düşündüm, asfalt yerine daha çok arazide giden adam için kullanışlı olur mu acaba?

19. savaskarauz

Atv Tavsiyesi

hafta sonları 5-6 saat ormanda dolanmak için 4x2 ikinci el bir kanuni düşünüyorum ama bir şeyi anlamadım. bu atv lerde diferansiyel var mı? yok mu?
  20. savaskarauz

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

ispanyol paçalar güzelmiş :smiley: hangi siteden bu güzellikler?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,630
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

SON KONULAR

Geri