Arama sonuçlarınız

1. savaskarauz

El Yapımı Buggy Projesi

çekiş sol arka lastikten heralde. diferansiyel yok değil mi? tek kişilik go kart motoru 2 kişiyi ve ve 2 kişilik aracı taşıyabiliyorsa gayet güçlü olmalı.

2. savaskarauz

Jimny Ilk Izlenimler

4x4 dizel duster kullanıyorum çok memnunum, ancak hanıma araba öğreticem diye saçlarıma ak düştü. değiştirir tercihim kesin otomatik jimny olacak. şehir içi için de doğada dolaşmak için de iyidir heralde. bir arkadaşın yükseltilmiş, düz vites benzinli jimny ini şehir içinde ara sokaklarda...
  3. savaskarauz

Jimny Otomatik İle Manuel Arasinda Performans Farki Var Mi?

katarda hummerler 20 bin dolarmış, almayanı dövüyolarmış:))) ben de 4x4 duster kullanıyorum ama bundan sonraki aracım otomatik jimny olabilir. düz vites artık hamallık gibi gelmeye başladı.

4. savaskarauz

Jimny Ilk Izlenimler

çok merak ettim, sakıncası yoksa sorayım. ayıptır sorması niye satıyorsunuz?
  5. savaskarauz

Ilk Acemi Abant Kış Kampı Hezayanım

bear grylls üstadımız böyle durumlarda kuytu bir yer bulup toprağı mezar gibi kazıp uyku tulumu panço gibi birşeylerle içine yatıyor, rüzgar etkisinden kurtuluyor. ancak karlı ve yağmurlu havada olmaz.

6. savaskarauz

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

o konuda haklısınız da, 70 bine aldığım aracımı beğenen bir arkadaş çok para yahu 38 bine ikinci el "ucuz yollu" bir 90 lık alsam çamur paleti ve vinçle başımın çaresine bakamaz mıyım deyince ben de 4x4 iyidir dedim ama kafamda bir ampulş yandı içimden "hakkaten lan bu parayla 90 lık duster ve...

7. savaskarauz

4x4 değil de önden çekişli 90 beygir alsaydık, araçta kar paleti ve vinç olması halinde çoğu durumda başımızın çaresine bakabilir miydik diye düşünüyorum bazen.
  8. savaskarauz

alt koruma 3 mm saçtan yapıldı heralde, maliyeti ne oldu acaba onun?
  9. savaskarauz

Vw Buggy Yaptım

hiç resim yok???

10. savaskarauz

Kendim İmal Ediyorum Buggy

ben resimleri göremiyorum kaldırdınız mı? benim de bir sorum olacak. kıçtan takma deniz motoru kullanılabilir mi buggy de?

11. savaskarauz

Buggy İçin Önerileriniz.

çapa motoru ben de düşünüyorum da çok gürültülü olur mu bunlar?
  12. savaskarauz

Kamp İçin Güneş Paneli

ben de öyle bir arayış içindeyim. amerikan askerlerinin kullandığı battaniye gibi güneş panelleri var. katlanıyor küçücük oluyor öyle birşey lazım. şöyle bir ürün gördüm ama kaliteli mi bilmiyorum. hem fener, hem cep tel şarj edebiliyor. 159 tl. doğada güneş enerjisi şart bence. bu...

13. savaskarauz

El Yapımı Buggy Projesi

bir sorum daha var, kıçtan takma deniz motoru buggy için kullanılabilir mi? bunlarda şanzıman oluyor mu?
  14. savaskarauz

el yapımı buggy 1300 cc

benim bir sorum olacak. bu buggy lerde kıçtan takma deniz motoru kullanılabilir mi ? bunlarda şanzıman falan nasıl oluyor?
  15. savaskarauz

Buggy İmalatı

benim de bir sorum olacak. buggy için deniz motoru kullanılabilir mi? bunlarda şanzıman falan oluyor mu?

16. savaskarauz

Araç Tavsiyesi

ben de nissan np 300 ü sıfırken alabiliyordum ama 4x4 kamyonet vergisi çoktu ayrıca da şehir içinde çekilmez diye almadım. 2 araba alacak imkanım olsa biri kesin jimny olur.
  17. savaskarauz

Çılgın Fiat 126 Bis 4x4

dandik çin atvsine 6000 tl verene kadar bunu yaparım. en azından ormanda kaybolsam içinde yatar uyurum.
  18. savaskarauz

Çılgın Fiat 126 Bis 4x4

suzuki samurai nin şaseye mi yerleştirmişler acaba bunu*? bence gayet de güzel olmuş.

19. savaskarauz

Araç Tavsiyesi

ikinci araç olacaksa bence tek kalemi jimny.
  20. savaskarauz

Ilk Acemi Abant Kış Kampı Hezayanım

ormanda , ateş , balta ve kürek oldukça önemlidir. arazide yatma konusunda aracın içinde uyumayı tercih ediyorum, inekten ufak, danadan iri ayı gördüm çünkü.. sizden çekinmeleri için birdan fazla olmanız ve elinizde balta tüfek gibi şeyler olması gerekir. en az 3 kişi olduğunuz zaman yanınıza...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,630
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

SON KONULAR

Geri